Mini Financijske akcije

MINI FINANCIJSKE AKCIJE

Financijski servisi ključni su čimbenik uspjeha u današnjem mobilnom svijetu. Kao savršeni suradnik za privatne i poslovne stranke, MINI Financial Services nudi veliki izbor usluga koje Vam jamče stručne savjete i informacije o financiranju, leasingu i osiguranju te Vam uvijek jamče najbolje moguće uvjete na tržištu.

Ako ste se odlučili da je kupnja MINI-ja pravi izbor za vas, vi zaslužujete i najbolji financijski proizvod i financijskog partnera koji će ostvariti vaše želje. Usluga MINI Financial Services je pouzdana, učinkovita i inovativna, kao i vaš novi MINI. Odaberite jednu od dostupnih mogućnosti financiranja, u skladu s vašim potrebama i iskoristite pogodnosti kao što su brz prijenos vlasništva, fleksibilan rok otplate i dogovorene mjesečne obveze.

Financiranje putem MINI Financial Services je za vas dodatna sigurnost i prednosti, kako bi sve mogli obaviti na jednom mjestu. Od probne vožnje do financiranja - MINI brine za sve vaše potrebe.

MINI Financial Services u Hrvatskoj  se bavi pružanjem atraktivnih financijskih usluga kupcima MINI vozila u saradnji sa svojim partnerom Erste & Steiermärkische S-Leasingom te nudi i usluge kasko osiguranja i osiguranja od autoodgovornosti koje pruža u suradnji sa svojim partnerom u poslu osiguranja, društvom Allianz Zagreb d.d.

ODVEZI NOVI MINI UZ MINI BIKE ILI UZ KAMATU OD 2,99 %.

ODVEZI NOVI MINI UZ MINI BIKE ILI UZ KAMATU OD 2,99 %.

U MINI-ju nikada nije bilo ovako razigrano: kupnjom bogato opremljenih modela MINI Cooper RACE EDITION i na poklon dobivaš jedinstveni MINI folding bike ili financiranje po sistemu "ključ u ruke" putem MINI Financial Services uz kamatnu stopu od 2,99%.

Ponuda po sistemu "ključ u ruke" uz pogodnost kupnje putem MINI Financial Services uključuje:


- 2,99 % kamata
- 1/3 plati odmah
- 1/3 nakon 12 mjeseci
- 1/3 nakon 24 mjeseca.

Osiguraj svoje vozilo uz atraktivne pakete osiguranja:

- Basic paket: zaštićeni bonus - jedna šteta   
- Optimal paket: zaštićeni bonus - dvije štete
- Premium paket: zaštićeni bonus - tri štete
    
            


 
sitemap