MINI Flotna prodaja

MINI FLOTNA PRODAJA

MINI PROGRAM ZA VOZNI PARK PODUZEĆA

Ništa se ne može usporediti s MINI-jem. Zabavan, učinkovite potrošnje, a k tome iza sebe ima jedan od najboljih programa održavanja i garancije u području djelatnosti. Sve to daje MINI Programu za vozni park poduzeća potencijal da u potpunosti transformira put do posla, kao i poslovna putovanja. Podobni vozači u poduzećima koja sudjeluju dobivaju sljedeće pogodnosti:

Pokriveni svi troškovi održavanja od haube do prtljažnika, na 3 godine/58 000 kilometara,† ušteda na servisu čak do $1,428 †† Pomoć na cesti svaki dan od 0-24 u trajanju od 4 godine† MINI jamstvo za novo putničko vozilo na 4 godine/80 000 km i jamstvo za karoseriju protiv hrđe u trajanju od 12 godina/bez ograničenja kilometraže.† Pravo na jedinstvene vozačke nagrade s MINI Platinum VISA® karticom Ekskluzivni popusti, posebne ponude, i sudjelovanje na posebnim prigodama koje su otvorene samo za vlasnike MINI vozila

Više detalja možete saznati na niže navedenim kontaktima, ali najbolji način da se informirate je da nam napišete par riječi e-mailom.

MINI VOZNI PARK RAZINA 1

MINI VOZNI PARK RAZINA 1

Ako Vaša tvrtka posjeduje ili upravlja s više od 25 vozila (putnički automobili, manji kamioni, bilo kojeg proizvođača), u tom slučaju ispunjavate uvjete za korisnički račun MINi Vozni park. Time ostvarujete pravo na značajne uštede i posebne ponude, rezervirane smo za odabrane partnere.

MINI VOZNI PARK RAZINA 2

MINI VOZNI PARK RAZINA 2

Kao zaposlenik s određenim mjesečnim ili godišnjim budžetom za automobil, možete iskoristiti pogodnosti koje Vam pruža MINI Program za vozni park poduzeća. I Vi i Vaša tvrtka imati ćete koristi od jednog od najprogresivnijih popusta za vozni park poduzeća koji se uopće nalazi na tržištu danas. (Kako biste ostvarili pravo na ovu ponudu, Vaša tvrtka mora imati 25 ili više zaposlenih koji primaju mjesečni ili godišnji dodatak za automobil.)

MI SE BRINEMO ZA SVE

MI SE BRINEMO ZA SVE

MI POKRIVAMO ODRŽAVANJE NA 5 GODINA/60 000 KILOMETARA.
Dolazi kao standardni dio ponude sa svakim novim MINI vozilom† te je jedan od najkompletnijih programa održavanja u svojoj klasi, pri čemu su Vam pokriveni svi tvornički preporučeni radovi održavanja na vozilu u trajanju od 5 godine ili do 60 000 km kilometraže (što bude prvo) pri čemu možete značajno uštediti na troškovima servisiranja.

  • Usluge servisa motornog ulja
  • Usluge pregleda
  • Usluge izmjene kočionih tekućina
  • Filter goriva
  • Filter zraka za motor
  • Mikro-filter za zrak u vozilu
  • Filter ulja
  • Ulje motora
  • Svjećice


Kako biste ostvarili pravo na ove usluge bez ikakvih troškova, jednostavno rezervirajte termin kod Vašeg ovlaštenog MINI distributera dok je Vaš MINI pokriven ovim programom. Pošto će sve radove i usluge obavljati propisno obučen i certificiran tehničar po MINI standardu, s originalnim MINI dijelovima, možete računati na to da će Vaš automobil biti održavan u skladu s našim strogim standardima. A oni su, kao što je svima poznato, viši od uobičajenih.

 
sitemap