MINI Minimalizam

MINI MINIMALIZAM

HIGH-TECH OPREMA.

Vozi ga zabava. Usmjeravaju performanse.

MINI ne traži puno. Komponente na zahtjev opskrbljuju ga s onim što treba i kad to treba. Njegovi automatski sustavi hlađenja, dovoda i napajanja uključuju se kad je to potrebno, a potom se gase, sve sami od sebe. Time se smanjuje potrošnja energije: potrebno je manje goriva i nastaju manje emisije.

Sve važne komponente motora aktivno doprinose poboljšanju energetske ravnoteže MINI-ja. To isto vrijedi i za njegove lagane komponente, novu elektroniku i pomoćne sustave.

HIGH-TECH OPREMA.

INTELIGENTNI SUSTAVI POMOĆI U VOŽNJI.

Ne brinite. Još uvijek ste Vi vozač.

MINI zna kad čini pravu stvar – za sebe, za svoje vozače i za okoliš. Inteligentne tehnologije, kao što je funkcija Auto Start Stop i Shift Point Display (Indikator idealnog trenutka za prebacivanje u višu/nižu brzinu), brinu se da vozači MINI-ja uživaju u ekonomičnosti na cesti. Ali ni to nije dovoljno za MINI. Naravno da nije. MINI ne bi bio MINI kad ne bi uvijek težio boljem. Na kraju krajeva, sve se svodi na uštedu energije primjenom pravih tehnologija u što je više situacija moguće – bez obzira ubrzavate li, kočite, skrećete ili naprosto stojite na mjestu.

INTELIGENTNI SUSTAVI POMOĆI U VOŽNJI.

TEHNOLOGIJA I KVALITETNA IZRADA.

Pametan dizajn. Tipičan MINI.

Kod MINI-ja, srce i mozak rade skladno u jednom agilnom tijelu. Ukorak s ekonomičnom tehnologijom i inteligentnim sustavima za vožnju, do kraja razvijen vanjski dizajn idealan je okvir za tipičnu MINI zabavu u vožnji.

Svoj sportski duh MINI velikim dijelom duguje i laganim dijelovima šasije od aluminija, pri čemu aerodinamični naglasci pomažu da se naglasi sveukupna efikasnost. Ukratko: MINIMALISM u najboljem izdanju.

TEHNOLOGIJA I KVALITETNA IZRADA.

MINI E.

Vrlo Napet Mini.

Vožnja je najzabavnija kad uopće ne šteti okolišu. Na kraju krajeva, svi imamo najviše energije kad je zrak čist. MINI E ima posebno nov način punjenja – preko električne utičnice. Za plug & play, pročitajte plug & drive – gustim zelenim šumama, pored vjetroturbina i solarnih elektrana. 100% električan. 100% MINI.

MINI E.
 
sitemap