MINI Vijesti

MINI VIJESTI

Zabava u vožnji za svaku prigodu: Novi MINI Countryman.

Zabava u vožnji za svaku prigodu: Novi MINI Countryman.

S premijerom novog MINI Countrymana, tradicijom bogat britanski brand nastavlja s osvajanjem premium kompaktnog segmenta. Novi MINI Countryman je najveći i najsvestraniji model u 57 godina dugoj povijesti branda. Nakon što je iz temelja iznova razvijen, ovaj se model sada može pohvaliti značajnim poboljšanjima po pitanju prostranosti, funkcionalnosti, sportskog duha i premium karakteristika.

Novi MINI Countryman (kombinirana potrošnja goriva: 7,0 – 2,1 l/100 km; kombinirane emisije CO2: 159 – 49 g/km) izborio se za jedinstveno mjesto među svojim izravnim konkurentima zahvaljujući moćno ekspresivnom dizajnu, učinkovito...

MINI Countriman CJENIK

MINI na Paris Motor Showu 2016.

MINI na Paris Motor Showu 2016.

Najnovija generacija modela britanskog branda MINI sad pruža neodoljivu zabavu u vožnji i u segmentu malih i kompaktnih automobila. Ponuda John Cooper Works modela sada je proširena te uključuje novog top sportaša koji će pobuditi entuzijazam za karakterističnim trkaćim osjećajem među dodatnim ciljnim skupinama. Premijera novog MINI John Cooper Works Clubmana na Paris Motor Showu 2016. godine.

Najnovija generacija modela britanskog branda MINI sad pruža neodoljivu zabavu u vožnji i u segmentu malih i kompaktnih automobila. Ponuda John Cooper Works modela...

Novi MINI John Cooper Works Clubman.

Novi MINI John Cooper Works Clubman.

Nakon što je osvojila kategoriju malih automobila, najnovija generacija iz obitelji modela John Cooper Works sada hara i premium kompaktnim segmentom. Po pitanju svojih vanjskih dimenzija i prostora, novi MINI John Cooper Works Clubman najveći je top sportaš u povijesti britanskog branda do danas. Povećanje u područjima prostranosti, svakodnevne praktičnosti i prikladnosti za vožnju na duže relacije nudi čitav niz novih mogućnosti da se uživa u strasti za utrke. 

Premijera prvog John Cooper Works modela najnovije generacije u premium kompaktnom segmentu...

MINI VISION NEXT 100

MINI VISION NEXT 100

U budućnosti gdje će svi moći dijeliti jedan MINI, tehnologija najnovije generacije omogućiti će da automobil unatoč tome uvijek izgleda i ostavlja osjećaj kao da je tvoj vlastiti. Vanjske površine će se dijelom transformirati kako bi odgovarale tvojim osobnim željama, a automobil će odaslati personalizirani pozdrav kad mu se približiš. „The Cooperizer“ je obojeni prozirni okrugli instrument u središtu automobila te je srce i duša svakog MINI VISION NEXT 100 – komunicirajući s vozačem pomoću dinamičnih izmjena boja.

S...

MINI-jevo novo ruho.

MINI-jevo novo ruho.

Pisali smo već o našem novom MINI salonu koji je preseljen na dobro vama poznatu lokaciju u Folnegovićevoj 12 gdje se nalazi odavno vam poznati MINI ovlašteni servis, odmah uz BMW salon. 

Ali sada vas pozivamo da nas posjetite i doživite MINI u potpuno novom svjetlu. MINI je sada odrastao, mrvicu je ozbiljniji no ostao je jednako šarmantan kao i prije. Samo djelić ugođaja i novog MINI uređenja donosimo u galeriji fotografija u nastavku. Za potpuni ugođaj čekamo vas u...

Novi MINI Seven.

Novi MINI Seven.

Osjećaj individualnog stila oduvijek je bio dio svojstvenog MINI osjećaja. S novom posebnom linijom, MINI Seven, Britanski brand je otišao korak dalje kako bi unutar kompaktne klase istaknuo karakteristične kvalitete koje su proslavile original. Prvi dizajnerski model najnovije generacije MINI vozila predstavlja osobito upečatljiv spoj tradicionalnih vrijednosti branda i napredne kvalitete proizvoda kojom se ističu sadašnji modeli.

Prvi dizajnerski model najnovije MINI generacije, dostupan u izvedbi s troja ili petora vrata, novi MINI Seven je izraz premium karakteristika i individualnog...

Novi MINI Clubman ALL4.

Novi MINI Clubman ALL4.

Izlazak na tržište novog MINI Clubmana prati najnoviju generaciju modela britanskog branda u njenom pohodu na osvajanje premium kompaktne klase. Dodatni zamah sada dolazi i od sustava na sva četiri kotača ALL4. Novi MINI Clubman ALL4 jamči još sportskiji, no još uvijek izrazito ekskluzivan doživljaj zabave u vožnji.

  Najnoviji MINI osjećaj u sasvim novoj dimenziji - sad također dostupan i s pogonom na sva četiri kotača; novi MINI Clubman ALL4 spaja inovativan koncept vozila u segmentu premium kompaktnih...

MINI salon na novoj lokaciji

MINI salon na novoj lokaciji

Od 17.3.2016. nalazimo se u Folnegovićevoj 12 u Zagrebu, odmah pokraj BMW-ovog salona. Najnoviji MINI modeli, MINI Lifestyle i MINI Service sada su na jednom mjestu. Posjetite nas, razgledajte novi MINI salon, informirajte se o našim akcijskim ponudama i napravite probnu vožnju s atraktivnim MINI modelima.

Veselimo se vašem dolasku! 

MINI na Zagreb Auto Showu 2016.

MINI na Zagreb Auto Showu 2016.

Nakon osam godina Tomić & Co., generalni zastupnik za BMW i MINI vozila, na ovogodišnji, povratnički Zagreb Auto Show donosi dašak glamura s ekskluzivnom ponudom cijele game vozila i motorkotača. Ukupno je izloženo čak 39 modela: 30 automobila marke BMW i MINI te 9 motorkotača.

Brojni ljubitelji marke MINI zamijetili su kako je nekada zaigrani i primarno crno orijentirani vizualni identitet sada došao u svježem svjetlijem izdanju. Na Auto Showu predstavljeno je čak 5 MINI modela: od MINI Coopera s...

Mini cjenik

 
sitemap