MINI 3v

MINI 3v

Prvi, klasični Mini bio je vozilo za generaciju spontanosti i užitka u svladavanju zavoja. Najnovi MINI s troja vrata njegov je srčani naslijednik koji ubire blagodati BMW performance inženjerske stručnosti, premium tehnologije i pomno skrojene unutrašnjosti.


Već od: 148.515,88 kn

Akcijski modeli:
MINI 3v Cooper Race Edition
MINI 5v

MINI 5v

Ikona automobilizma s turbopunjačem, ali sada s duplo više vrata. S MINI TwinPower Turbo motorom pod haubom, razvijenim od strane BMW grupe, ovaj je malac naoružan premium opremom i izvrsnom upravljivošću, a stvoren je za dijeljenje, osim ako samo hoćete imati malo više MINI-ja samo za sebe.


Već od: 159.726,50 kn

Akcijski modeli:
MINI 5v Cooper Race Edition
MINI Cabrio

MINI Cabrio

Savršen poticaj da se otvorite svim bogatstvima koja život pruža. Najnoviji MINI kabriolet nastavlja graditi na odličnim temeljima svog prethodnika zahvaljujući performansama iz BMW radinosti, prostranijem interijeru visoke klase i - kao i uvijek - neograničenom prostoru za glavu.


Već od:

MINI Clubman

MINI Clubman

Najveći i najsofisticiraniji MINI koji smo ikad proizveli otvara novo poglavlje u automobilizmu s udobnim prostorom za sjedenje za pet osoba, ikoničnim podijeljenim stražnjim vratima koja se otvaraju pokretima noge pomoću senzora te vrhunski opremljenom unutrašnjosti s premium materijalima i najmodernijom tehnologijom.


Već od: 183.545,00 kn

Akcijski modeli:
MINI Clubman Cooper D Race Edition
Novi MINI Countryman

Novi MINI Countryman

Priče su ishodišna točka svakog dobrog razgovora. Stoga izađite iz okvira i dodajte svom zivotu što više priča. Zaputite se tamo gdje nikad niste kročili. Ostavite grad iza sebe. Ispraznite svoj um. Dodajte avanture. Dodajte priče. Dodajte sjećanja i dodajte značenje. A kad se vratite, ispričajte svoju priču. MINI COUNTRYMAN.


Već od: 207.761,75 kn

Akcijski modeli:
MINI Countryman Cooper D Race Edition
MINI JCW

MINI JCW

Godine 1961., trkaća legenda John Cooper pokazao je svijetu utrka sav potencijal klasičnog Mini-ja. Premda nije bio najveći, najbrži ili najsnažniji, ovaj je borbeni tamni konj, daleko od favorita, poharao scenu motorističkih utrka, iznenađujući protivnike svojim okretnim baratanjem na stazi, gotovo savršenim balansiranjem i inovativnim načinom izrade i rasporedom motora i kotača.


Već od: 273.496,69 kn

 
sitemap