• FUNDAMENTAL DATA OF BMW.

  Ovu web stranicu održavaju Tomić & Co., sa sjedištem u Zagrebu, Folnegovićeva 12, i Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft, sa sjedištem u Muenchenu, Petuelring 130.
  Pravni predstavnici BMW AG su članovi Uprave: Norbert Reithofer, Frank-Peter Arndt, Milagros Caiña Carreiro-Andree, Herbert Diess, Klaus Draeger, Friedrich Eichiner, Harald Krüger i Ian Robertson.
  Trgovački registar Amtsgericht München Registergericht, HRB 42243.

 • ODGOVORNOST ZA SARŽAJ.

  BMW AG
  MINI Brand Management
  Max-Diamand-Strasse 25
  80937 Munich
  Germany

 • GORIVO / EMISIJA PLINOVA.

  Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima.

 • ODGOVORNOST.

  Ova je stranica izrađena sa najvećom mogućom pažnjom. Premda bi informacije dostupne na stranici trebale biti ispravne i točne, postoji mogućnost pogreške. Ni u kom slučaju BMW AG i Tomić & Co. ne mogu biti odgovorni (izravno ili neizravno) za nikakvu štetu vezanu uz sadržaj ove stranice, osim ako je nastala zbog velikog nemara ili namjerne prevare. BMW AG ima pravo promjene specifikacije proizvoda u bilo koje vrijeme. Specifikacije mogu biti različite od zemlje do zemlje. BMW AG nije odgovoran za sadržaj web stranica koje održava treća strana. Linkovi prema vanjskim stranicama su jasno označeni kao takvi.

 • AUTORSKA PRAVA.

  © Autorsko pravo BMW AG, Muenchen, Njemačka. Sva prava pridržana. Tekstovi, slike, grafike, zvučne i video datoteke te njihov smještaj na stranicama podliježu autorskim pravima i ostaloj zaštiti intelektualnog vlasništva. Sadržaj ove stranice se ne smije kopirati ili distribuirati u komercijalne svrhe, niti se smije mijenjati ili objavljivati na drugim stranicama. Neki dijelovi stranice mogu sadržavati slike čija se autorska prava prenose na treću stranu.

 • ZAŠTITNI ZNAKOVI.

  MINI je zaštitni znak BMW Grupe. Ako nije drugačije navedeno, svi zaštitni znakovi na ovoj stranici su podložni pravima o zaštitnom znaku BMW AG, uključujući marku, nazive modela, logotipove i simbole.

 • DOZVOLE.

  BMW Grupa se obvezala pružiti inovativnu i informativnu web stranicu. Svo intelektualno vlasništvo, uključujući patente, zaštitne znakove i autorska prava, su zaštićeni. U skladu s tim, korištenjem ove web stranice nije odobrena uporaba intelektualnog vlasništva BMW Grupe ili treće strane.

 • ZAŠTITA PODATAKA.

  Korištenjem naših usluga moguće je da vas zatražimo osobne podatke. Odgovor na taj upit je dobrovoljan. Vaši osobni podaci će biti pohranjeni i proslijeđeni u skladu sa zakonima o zaštiti podataka.

 • COOKIES.

  “Kolačići” su male tekstualne datoteke koje se privremeno instaliraju na vaše računalo. “Kolačići” ne oštećuju vaše računalo i ne sadržavaju nikakve viruse. “Kolačići” s naših web stranica ne prikupljaju vaše osobne podatke i koriste se samo u svrhu anonimnih, statističkih procjena te za poboljšanu uporabu. Ako želite, u bilo kojem trenutku možete deaktivirati “kolačiće” u postavkama vašeg pretražnika.

 • WEB STATISTIKA.

  Kako bismo kontinuirano i uspješno održavali našu stranicu, vrši se statistika klikova na stranici. Individualni klikovi se bilježe anonimno.

 • KONTAKT.

  Ukoliko imate bilo kakvih pitanja molimo da nam se obratite.

 
sitemap