Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - exterior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

MINI 3V
MINI 3V
MINI 5V
MINI 5V
MINI Cooper Convertible
MINI CABRIO
MINI Cooper Clubman
MINI CLUBMAN
MINI Cooper Countryman
MINI COUNTRYMAN
jcw _ logo
electric _ logo electric _ logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
THE ALL ELECTRIC MINI THE ALL ELECTRIC MINI

POTPUNO ELEKTRIČNI MINI.*

NAPUNJEN STRAŠĆU.

Prihvatite neočekivano. Doživite novo uživanje. Prvi potpuno električni MINI nagovješćuje evolucijski korak s punjenjem koji spaja MINI karting osjećaj i kultni dizajn s odlučnom održivošću. Brzina i ubrzanje ostaju iste. I još uvijek životno afirmirajući stav koji volite. Ali to je mnogo više od toga. MINI je najintenzivniji - osnažuje vas na potpuno novoj razini. Pređite na novi urbani električni stil života.
POTPUNO ELEKTRIČNI MINI - stražnji pogled - ubrzanje POTPUNO ELEKTRIČNI MINI - stražnji pogled - ubrzanje

ELEKTRIFICIRAN. PREMA DIZAJNU.

Otvarajući novo poglavlje u našoj povijesti, prvi potpuno električni MINI kombinira MINI inventivni duh, kreativno korištenje prostora i kultni dizajn. Moderna estetika spaja aerodinamičke linije s detaljima potpisa. Siguran je, ali šarmantan - što ga čini savršenim izborom za nekonvencionalne vozače. Štoviše, na raspolaganju su četiri razine opreme, što vam daje bogatstvo uzbudljivih načina za individualiziranje svog potpuno električnog MINI-ja iznutra i izvana. Napravite novi put - mogućnosti su naelektrizirane.
POTPUNO ELEKTRIČNI MINI - bočni pogled - nula emisija POTPUNO ELEKTRIČNI MINI - bočni pogled - nula emisija
POTPUNO ELEKTRIČNI MINI - bočni pogled - ulična scena POTPUNO ELEKTRIČNI MINI - bočni pogled - ulična scena

KAKO ELEKTRIČNA VOŽNJA PRIČA PRIČU.

Prepoznali smo MINI-jev prepoznatljiv stil i karting upravljivost te dodali progresivnu novu dimenziju - elektrificiranu vožnju. Doživite novo urbano povjerenje i mir uma znajući da ne samo da pomažete da naše ceste budu tiše, a zrak koji udišemo čišći - dok su vaši dani benzinskih postaja gotovi. Osjećajte se osnaženim da možete jednostavno napuniti bateriju svugdje - kod kuće, na poslu ili dok uživate u večeri u gradu. Osjećajte se bogato znajući da činite razliku - i omogućite zdraviji urbani život.
POTPUNO ELEKTRIČNI MINI POTPUNO ELEKTRIČNI MINI
MINI Electric Teaser Item

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

Sa MINI TwinPower Turbo motorom svjetske klase i vrhunskim pogonom, veličanstveni MINI Countryman Plug-in Hybrid nudi vam najbolje od oba energetska svijeta. Ima i neke ozbiljne terenske mogućnosti. I već sada je na cesti.

MINI Cooper S E Countryman ALL4
Potrošnja goriva (kombinirana): 2.5 – 2.4 l/100 km
CO2 emisije (kombinirane): 56 - 55 g/km

MINI 3V
MINI 3V
MINI 5V
MINI 5V
MINI Cooper Convertible
MINI CABRIO
MINI Cooper Clubman
MINI CLUBMAN
MINI Cooper Countryman
MINI COUNTRYMAN
jcw _ logo
electric _ logo electric _ logo