KOMBINIRAJTE. USKLADITE. KRENITE.

MINI ORIGINALNI DODACI ZA JESEN & ZIMU I SERVIS.

Muškarac u žutoj jakni igra se u snijegu u prirodi. Muškarac u žutoj jakni igra se u snijegu u prirodi.

VAŠ MINI JE VAŠA SAVRŠENA KOMBINACIJA.

Vaše potrebe nisu iste za svako putovanje. Ili za svakog putnika. A pogotovo ne za svako godišnje doba. Želimo da vaš automobil bude prilagođen vama i vašem stilu života. Zato nudimo sve što vam može zatrebati, od odgovarajuće dodatne opreme do servisa. Odaberite dodatke za vaš MINI dok ne postane savršen spoj za vas i vašu sljedeću avanturu.
NEOPHODNI DODACI ZA PUTOVANJE.

SAVRŠEN SPOJ ZA SVAKU AVANTURU.

MINI KOMPAKTNI STRAŽNJI NOSAČ ZA BICIKL.

Čvrsti, sklopivi stražnji nosač posebno je dizajniran za MINI i može transportirati jedan ili dva bicikla te ni na koji način ne ometa pristup prtljažniku, čak ni kada je potpuno napunjen. Kada se sklopi, može se spremiti u prtljažni prostor na način zaštićen od sudara.
MINI otvor s 3 vrata – MINI krovna transportna kutija MINI otvor s 3 vrata – MINI krovna transportna kutija

MINI PIANO BLACK AND NIGHT JACK DODACI.

Dodajte još više stila i karizme vašem MINI-ju – čak i usred zime – s našom ponudom provjerenih, modernih dodataka koji uključuju novi Piano Black and Night Jack dizajn. Ovi klasični detalji daju savršen osobni pečat za naglašavanje kultnog izgleda i stava vašeg MINI-ja.
mini dodaci – MINI bočni otvori – stil union jack mini dodaci – MINI bočni otvori – stil union jack

MINI BOČNI OTVORI.

Bočni otvori s tradicionalnim Union Jack dizajnom služe kao upečatljiv dizajnerski detalj i daju vozilu dodatnu dozu individualnosti. Optimalno su prilagođeni bočnim stranicama MINI-ja, savršeno nadopunjujući njegov snažan dinamičan izgled.

MINI POKLOPCI VANJSKIH RETROVIZORA.

Poklopac vanjskog retrovizora Union Jack naglašava britansku zastavu na moderan način. Jednostavno ih postavite umjesto standardnih poklopaca retrovizora.
mini dodaci – MINI poklopci vanjskih retrovizora – stil union jack
mini dodaci – MINI bočne trake – piano black

MINI SIDE STRIPES PIANO BLACK.

Čista dinamika u potpuno crnoj boji. Upečatljive MINI bočne trake u izvedbi Piano Black donose dinamičan izgled MINI-ja na cesti. Lijevana naljepnica u boji otporna je na svjetlost, prkosi vjetru i vremenskim prilikama i zadržava svoju dubinu boje kod pranja automobila. Za dinamičan, sportski izgled.

MINI SPORTSKE TRAKE PIANO BLACK.

Dinamičan trkaći izgled. MINI sportske trake u Piano Black boji za poklopac motora i vrata prtljažnika su od visoko kvalitetne jednobojne folije. Prenose čistu dinamiku i, naravno, otporne su na svjetlost, vremenske uvjete i mogu se prati.
mini dodaci – MINI sportske trake – piano black

MINI ORIGINALNI DODACI.

mini pribor – vješalica za odjeću – MINI sustav travel comfort mini pribor – vješalica za odjeću – MINI sustav travel comfort

MINI VJEŠALICA ZA ODJEĆU SUSTAVA TRAVEL & COMFORT.

Bez gužvanja do cilja. Travel & Comfort System vješalica za odjeću u atraktivnom MINI dizajnu omogućuje vješanje odjeće na stražnju stranu naslona. Uvlači se u zasebno dostupan nosač putem utične spojnice, a zahvaljujući hotelskoj funkciji (standardna vješalica za odjeću s kukom) može se koristiti i izvan vozila.

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

QHD i full HD kamere MINI Advanced Car Eye 3.0 Pro automatski snimaju što se događa ispred i iza vozila. Automatski bilježi moguće nesreće i pokušaje krađe.
mini dodaci – HD kamera – MINI advanced car eye 3.0 HD cam
KOTAČI I GUME.

MINI ORIGINALNI ZIMSKI KOTAČI I GUME.

MINI originalni kompleti zimskih kotača ekskluzivno su opremljeni sa zimskim gumama s oznakom zvjezdice kako bi vam ponudili jamstvo kvalitete i sigurnosti. Razvijene su u uskoj suradnji s vodećim proizvođačima kao što su Goodyear, Dunlop, Michelin i Pirelli. Strogo su testirane kako bi optimizirale prianjanje vašeg MINI-ja na cesti i kako bi idealno odgovarale konceptu svakog pojedinačnog MINI modela.

Zimske gume se toplo preporučuju za sva područja gdje je temperatura stalno ispod +7°C kako bi vaše vozilo bilo sigurno na cesti, s boljim kočenjem i prianjanjem bez obzira na vremenske uvjete. Uključeno je MINI osiguranje guma koje je proizvod Allianz-Versicherungs AG i koje vas štiti od neočekivanih troškova popravaka ili zamjene tijekom razdoblja od 36 mjeseci.

MINI COOPER COUNTRYMAN vani na snijegu stražnji prikaz MINI COOPER COUNTRYMAN vani na snijegu stražnji prikaz

MINI LANCI ZA SNIJEG.

MINI lanci za snijeg vrlo se brzo i jednostavno postavljaju zahvaljujući fleksibilnim čeličnim obručima. Za najbolje moguće prianjanje na ledu i snijegu, imaju križni uzorak te finu mrežu s elementima lanca s velikim prianjanjanjem.
MINI SERVIS.

OBITELJ KOJOJ MOŽETE VJEROVATI.

Obitelj ne podrazumijeva samo ljubav, ona podrazumijeva povezanost i povjerenje. Vjera da će se na sve paziti, bez brige o bilo čemu. Čak niti o dodatnim troškovima. Te obiteljske vrijednosti pokreću našu predanost. Stoga, kad dovezete svoj MINI u MINI servis, događa se nešto posebno, postajete član naše obitelji.
MINI Servisni centar MINI Servisni centar
NJEGA AUTA.

NJEGA MINI AUTOMOBILA.

PODUZMITE SLJEDEĆE KORAKE.

#HereWeGo: Hvala cijeloj MINI zajednici na sjajnim slikama.