VELIKI I MALI TRENUTCI.

MINI ORIGINALNI DODACI ZA JESEN & ZIMU I SERVIS.

muškarac u žutoj jakni igra se u snijegu u prirodi. muškarac u žutoj jakni igra se u snijegu u prirodi.

SNIJEG NIJE RAZLOG DA OSTANETE KOD KUĆE. ON JE POZIV ZA IZLAZAK VAN.

Znate da vas najbolja strana sezone čeka vani. Stoga se pripremite za magičnu sposobnost zime da promijeni svijet oko sebe. Bez obzira istražujete li šumu prekrivenu snijegom sa stilom uz pomoć MINI originalnih dodataka i servisa ili vozite veličanstvenim cestama s MINI originalnim zimskim kotačima i gumama. Dozvolite da se vaša percepcija promijeni - dajući vam novi izvanredan pogled na velike i male trenutke koje će vam vaše avanture ponuditi.

NEOPHODNI DODACI ZA PUTOVANJE.

NISU SAMO PRAKTIČNI. ČISTA LJUBAV U SVAKOM DETALJU.

MINI KOMPAKTNI STRAŽNJI NOSAČ ZA BICIKL.

Za dva bicikla/e-bicikla (svaki maksimalne mase 30 kg), brzo i sigurno pričvršćivanje na kuku za vuču, može se spremiti na način zaštićen od sudara u pretinac prtljažnog prostora.

mini 3 vrata - mini krovna kutija za prijevoz mini 3 vrata - mini krovna kutija za prijevoz

MINI PIANO BLACK AND NIGHT JACK DODACI.

Dodajte više stila i karizme vašem MINI-ju - čak i usred zime - s našom ponudom provjerenih, modernih dodataka koji uključuju novi Piano Black and Night Jack dizajn. Ovi klasični detalji daju savršen osobni pečat za naglašavanje kultnog izgleda i stava vašeg MINI-ja.

mini dodaci - MINI bočni otvori - union jack stil

MINI BOČNI OTVORI NIGHT JACK.

Bočni otvori s tradicionalnim Union Jack dizajnom u sivoj boji služe kao upečatljiv dizajnerski detalj i daju vozilu dodatnu dozu individualnosti.

MINI POKLOPCI VANJSKIH RETROVIZORA NIGHT JACK.

Poklopac vanjskog retrovizora Night Jack naglašava britansku zastavu na moderan način. Jednostavno ih postavite umjesto standardnih poklopaca retrovizora.

mini dodaci - MINI poklopci retrovizora - union jack stil
mini dodaci - MINI bočne trake - piano black

MINI BOČNE TRAKE PIANO BLACK.

Čista dinamika u potpuno crnoj boji. Upečatljive MINI bočne trake u izvedbi Piano Black donose dinamičan MINI izgled na cestu.

MINI SPORTSKE TRAKE JET BLACK.

Dinamičan trkaći izgled. MINI sportske trake Jet Black za poklopac motora i vrata prtljažnika su od visokokvalitetne jednobojne folije.

mini dodaci - MINI sportske trake - piano black
mini dodaci - MINI detalji na bočnim stranama - piano black

MINI DETALJI NA BOČNIM STRANAMA PIANO BLACK.

Savršen izgled u crnom. MINI detalji na bočnim stranama Piano Black daju MINI-ju izuzetno individualan izgled. Dostupni samo za MINI s 3 i 5 vrata.

MINI ORIGINALNI DODACI.

MINI LED PROJEKTORI NA VRATIMA.

MINI LED projektori na vratima aktiviraju se kad se vrata otvore. Projiciraju vizual na tlo pokraj vozila koristeći izmjenjive slike.

mini dodaci - MINI projektori u vratima - LED
mini dodaci - vješalica za odjeću - MINI travel comfot sustav

MINI VJEŠALICA ZA ODJEĆU SUSTAVA TRAVEL & COMFORT.

MINI vješalica za odjeću sustava Travel & Comfort uvlači se u zasebno dostupan nosač putem utične spojnice.

MINI ADVANCED CAR EYE 2.0.

Držite oko na svemu. Full-HD kamera MINI Advanced Car Eye 2.0. automatski bilježi moguće nesreće i pokušaje krađe.

mini dodaci - HD kamera - MINI advanced car eye HD kamera
mini dodaci - MINI usb adapter za punjenje - tip a i c

MINI DVOSTRUKI USB ADAPTER ZA PUNJENJE ZA TIPOVE A I C.

MINI dvostruki USB adapter za punjenje jednostavno se umetne u upaljač za cigarete te može istovremeno puniti dva vanjska mobilna uređaja.

KOTAČI I GUME.

MINI ORIGINALNI ZIMSKI KOTAČI I GUME.

MINI originalni kompleti zimskih kotača ekskluzivno su opremljeni sa zimskim gumama s oznakom zvjezdice kako bi vam ponudili jamstvo kvalitete i sigurnosti. Razvijene su u uskoj suradnji s vodećim proizvođačima kao što su Goodyear, Dunlop, Michelin i Pirelli. Strogo su testirane kako bi optimizirale prianjanje vašeg MINI-ja na cesti i kako bi idealno odgovarale konceptu svakog pojedinačnog MINI modela.

Zimske gume se toplo preporučuju za sva područja gdje je temperatura stalno ispod +7°C kako bi vaše vozilo bilo sigurno na cesti, s boljim kočenjem i prianjanjem bez obzira na vremenske uvjete.

Uključeno je MINI osiguranje guma koje je proizvod Allianz-Versicherungs AG i koje vas štiti od neočekivanih troškova popravaka ili zamjene tijekom razdoblja od 36 mjeseci.

MINI COOPER COUNTRYMAN vani na snijegu stražnji prikaz MINI COOPER COUNTRYMAN vani na snijegu stražnji prikaz

MINI LANCI ZA SNIJEG.

MINI lanci za snijeg se postavljaju brzo i jednostavno zahvaljujući fleksibilnim čeličnim obručima. Za najbolje moguće prianjanje na ledu i snijegu, imaju križni uzorak te finu mrežu s elementima lanca s velikim prianjanjem.

MINI SERVIS

OBITELJ KOJOJ MOŽETE VJEROVATI.

Obitelj ne podrazumijeva samo ljubav, ona podrazumijeva povezanost i povjerenje. Vjera da će se na sve paziti, bez brige o bilo čemu. Čak niti o dodatnim troškovima. Te obiteljske vrijednosti pokreću našu predanost. Stoga, kad dovezete svoj MINI u MINI servis, događa se nešto posebno, postajete član naše obitelji.

MINI SERVIS zaposlenik predaje ključ ženi u jednom od MINI servisnih centara MINI SERVIS zaposlenik predaje ključ ženi u jednom od MINI servisnih centara

MINI LIFESTYLE.

NAŠA NAJNOVIJA KOLEKCIJA.

#HereWeGo zahvaljuje cijeloj MINI zajednici na fantastičnim vizualima!

Teaser Inspiration, do not use in online autumn/winter 2020
MINI Countryman - krovni nosač - skije i snowboard

SNIJEG NIJE RAZLOG DA OSTANETE KOD KUĆE. ON JE POZIV ZA IZLAZAK VAN.

Znate da vas najbolja strana sezone čeka vani. Stoga se pripremite za magičnu sposobnost zime da promijeni svijet oko sebe. Bez obzira istražujete li šumu prekrivenu snijegom sa stilom uz pomoć MINI originalnih dodataka i servisa ili vozite veličanstvenim cestama s MINI originalnim zimskim kotačima i gumama. Dozvolite da se vaša percepcija promijeni - dajući vam novi izvanredan pogled na velike i male trenutke koje će vam vaše avanture ponuditi.