POBOLJŠAJTE SVOJE PUTOVANJE.

MINI ORIGINALNI DODACI ZA JESEN & ZIMU I SERVIS.

Mini jesenski i zimski dodaci - stage

IZAZOVITE PREPREKE NA CESTI.

Priprema čini svako putovanje nezaboravnom avanturom. Bez obzira na prepreke, sve postaje lako kada ste opremljeni pravim alatima. Prihvatite avanturističkih duh i gledajte na izazove na cesti kao na priliku za rast i učenje. S punim asortimanom MINI originalnih dodataka, vrijeme je da unaprijedite svoja putovanja.
NEOPHODNI DODACI ZA PUTOVANJE.

JEDINSTVENE AVANTURE: OTKLJUČANE.

MINI STRAŽNJI NOSAČ ZA BICIKL.

Praktičan: Čvrst, sklopivi stražnji nosač posebno je dizajniran za MINI. Može primiti do dva bicikla/e-bicikla i ni na koji način ne ometa pristup prtljažniku, čak ni kada je u potpunosti napunjen. Kada se sklopi, može se spremiti u prtljažni prostor na način zaštićen od sudara.

MINI Dodaci - stražnji nosač za bicikl

MINI PIANO BLACK AND NIGHT JACK DODACI.

Dodajte još više stila vašem MINI-ju – čak i usred zime – s našom ponudom Piano Black i Night Jack modernih dodataka. Ovi klasični detalji daju savršen osobni pečat za naglašavanje kultnog izgleda i stava vašeg MINI-ja.
Mini dodaci - mini bočni otvori - union jack stil Mini dodaci - mini bočni otvori - union jack stil

MINI BOČNI OTVORI.

Maksimalno elegantni. Bočni otvori s tradicionalnim Union Jack dizajnom služe kao upečatljiv dizajnerski detalj i daju vozilu dodatnu dozu individualnosti. Optimalno su prilagođeni bočnim stranicama MINI-ja, savršeno nadopunjujući njegov snažan dinamičan izgled.

MINI POKLOPCI VANJSKIH RETROVIZORA.

Pokažite zastavu. S klasičnim MINI poklopcem vanjskog retrovizora u tradicionalnom Union Jack dizajnu. Jednostavno ih postavite umjesto standardnih poklopaca retrovizora. Sa svojim elegantnim, visokokvalitetnim dizajnom, individualni izgled dolazi kao standard.
Mini dodaci - mini poklopci vanjskih retrovizora - union jack dizajn Mini dodaci - mini poklopci vanjskih retrovizora - union jack dizajn
Mini dodaci - mini side stripes - piano black

MINI BOČNA TRAKA PIANO BLACK.

Čista dinamika u potpuno crnoj boji. Upečatljive MINI bočne trake u izvedbi Piano Black donose dinamičan izgled MINI-ja na cesti. Nepotrebno je reći da je lijevana naljepnica u boji visokih performansi otporna na svjetlost, prkosi vjetru i vremenskim prilikama i zadržava svoju dubinu boje čak i kod pranja automobila. Za dinamičan, sportski izgled.

MINI SPORTSKE TRAKE PIANO BLACK.

Dinamičan trkaći izgled. MINI sportske trake u Piano Black boji za poklopac motora i vrata prtljažnika su od visoko kvalitetne jednobojne folije. Prenose čistu dinamiku i, naravno, otporne su na svjetlost, vremenske uvjete i mogu se prati.
Mini dodaci - mini sportske trake - piano black

ORIGINALNI MINI DODACI.

mini dodaci - vješalica za odjeću - travel comfort sustav mini dodaci - vješalica za odjeću - travel comfort sustav

MINI VJEŠALICA ZA ODJEĆU SUSTAVA TRAVEL & COMFORT.

Bez gužvanja do cilja. Travel & Comfort System vješalica za odjeću u atraktivnom MINI dizajnu omogućuje vješanje odjeće na stražnju stranu naslona. Uvlači se u zasebno dostupan nosač putem utične spojnice, a zahvaljujući hotelskoj funkciji (standardna vješalica za odjeću s kukom) može se koristiti i izvan vozila.

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

Držite sve pod kontrolom. MINI Advanced Car Eye 3.0 Pro je visokoosjetljiva full-HD kamera koja bilježi događaje ispred i iza automobila, čak i kada je parkiran. U slučaju izvanrednih kretanja izvan vozila, kamera automatski snima situaciju kako bi se dokumentirale moguće nezgode ili (pokušaji) provale.
mini dodaci - HD kamera - advanced car eye cam mini dodaci - HD kamera - advanced car eye cam
KOTAČI I GUME.

ISTRAŽIVAČI, OPREMITE SE.

MINI originalni kompleti zimskih kotača ekskluzivno su opremljeni sa zimskim gumama s oznakom zvjezdice kako bi vam ponudili jamstvo kvalitete i sigurnosti. Razvijeni u bliskoj suradnji s vodećim proizvođačima kao što su Pirelli, Continental, Goodyear i Dunlop, testirani su kako bi optimizirali prianjanje vašeg MINI-ja na cestu - poboljšavajući vaše putovanje na dnevnoj bazi.

Zimske gume se toplo preporučuju za sva područja gdje je temperatura stalno ispod +7°C kako bi vaše vozilo bilo sigurno na cesti, s boljim kočenjem i prianjanjem bez obzira na vremenske uvjete. Uključeno je MINI osiguranje guma koje je proizvod Allianz-Versicherungs AG i koje vas štiti od neočekivanih troškova popravaka ili zamjene tijekom razdoblja od 36 mjeseci.

Mini After Sales - kotači i gume - opremite se

VOZITE SA STILOM.

MINI ORIGINALNI ZIMSKI KOTAČI I GUME.

MINI LANCI ZA SNIJEG.

Bezbrižno kroz zimu. MINI lanci za snijeg vrlo se brzo i jednostavno postavljaju zahvaljujući fleksibilnim čeličnim obručima. Za najbolje moguće prianjanje na ledu i snijegu, imaju križni uzorak te finu mrežu s elementima lanca s velikim prianjanjanjem.
MINI SERVIS.

SVE JE BOLJE ZAJEDNO.

Zajedno nije samo način na koji djelujemo, to je dio našeg identiteta. Povjerenje i samopouzdanje koje donosi timski rad, uvijek uz profesionalizam i predanost, čine MINI servis - našim servisom. Bez dodatnih troškova ili brige o bilo čemu, suočit ćemo se sa svakim izazovom i uzdići ga u priliku: zajedno.
MINI Service Centre - intro teaser MINI Service Centre - intro teaser

NJEGA VOZILA.

NJEGA MINI AUTOMOBILA.

PODUZMITE SLJEDEĆE KORAKE.

#HereWeGo: Hvala cijeloj MINI zajednici na sjajnim slikama.