Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - interior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

NAJBOLJI DIJELOVI GODINE.

MINI ORIGINALNI DODACI, DIJELOVI I SERVIS.

MINI Countryman crni - stražnji prikaz - snježne planine MINI Countryman crni - stražnji prikaz - snježne planine

VELIKI IZLETI, TRAJNE USPOMENE.

Vaši trenuci sezone kreću se od odličnih do još boljih s MINI originalnim dodacima, dijelovima i servisom. Bilo da dodaju više avanture u vaša putovanja s MINI nosačem za skije i snowboard, ili čine vaš MINI urednim s podnim prostirkama Essential Black za sve vremenske uvjete, cesta ispred vas je pravi put prema vašim osobnim nezaboravnim trenucima. A to je samo početak. Maksimalno iskoristite vaša putovanja ove sezone, s najboljim dijelovima godine.

NEOPHODNI DODACI ZA PUTOVANJE.

AKCIJA ZAJAMČENA, POTPUNO OPREMLJENA.

MINI Conutryman - krovni transportni sustavi - nosač za skije i snowboard MINI Conutryman - krovni transportni sustavi - nosač za skije i snowboard

VRHUNSKE AVANTURE, IZUZETNI POGLEDI.

Cesta izgleda sjajno u Piano Black izvedbi. A s najboljim dijelovima koji odgovaraju vašoj osobnoj estetici, vaša sezona ne može krenuti bolje. Stoga se opremite sa stilom i označite svoj MINI. Ne samo da će se izdvajati iz gomile, nego ćete znati da je uistinu vaš.

MINI DODACI - bočni otvori - Union Jack

MINI BOČNI OTVORI NIGHT JACK.

Ponosno nasljeđe. MINI bočni otvori s tradicionalnim Union Jack dizajnom u sivoj boji upečatljiv su dizajnerski detalj koji daje vozilu dodatnu dozu individualnosti. Optimalno su prilagođeni MINI bočnim stranama, savršeno nadopunjujući MINI-jev snažan dinamičan izgled.

MINI POKLOPCI VANJSKIH RETROVIZORA.

Posveta tradiciji. MINI poklopac vanjskog retrovizora Night Jack naglašava britansku zastavu na moderan način. Jednostavno ga postavite umjesto standardnih poklopaca i priuštite si mali užitak svaki put kad ga pogledate. S njihovim individualnim, visokokvalitetnim dizajnom, pogled pun divljenja dolazi kao standard.

MINI ACCESSORIES – Exterior mirror caps – Union Jack
MINI DODACI - Cooper S oznaka modela - crna

MINI OZNAKA MODELA COOPER S PIANO BLACK.

Sportski izgled. Moderna MINI oznaka modela Cooper S Piano Black sa svojim izgledom duboke crne naglašava dinamičnu pojavu vašeg MINI-ja. U Piano Black boji, robusna, savršena za prilagođavanje vanjštine prema vlasititom izboru.

MINI LOGO PIANO BLACK.

Elegantan u potpuno crnoj izvedbi. Sa svojim izgledom duboke crne, MINI Piano Black logo naglašava individualnu pojavu MINI-ja na posebno impresivan način. Znak je obojan u sjajnu Piano Black boju i savršen je način za prilagodbu vanjštine vlastitom izboru.

MINI DODACI - Logo - Piano Black
MINI DODACI - ALL4 OZNAKA - crni

MINI OZNAKA ALL4 PIANO BLACK.

Potpuno crna. Moderna MINI oznaka ALL4 Piano Black sa svojim izgledom u dubokoj crnoj naglašava dinamičnu pojavu vašeg MINI-ja. U sjajnoj Piano Black izvedbi, robusna, savršena za prilagođavanje vanjštine prema vlasititom izboru.

KOTAČI & GUME.

MINI ORIGINALNI ZIMSKI KOTAČI I GUME.

MINI originalni kompleti zimskih kotača ekskluzivno su opremljeni sa zimskim gumama s oznakom zvjezdice kako bi vam ponudili jamstvo kvalitete i sigurnost. Razvijene su u uskoj suradnji s vodećim proizvođačima kao što su Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Michelin i Pirelli. Strogo su testirane kako bi optimizirale prianjanje vašeg MINI-ja na cesti i kako bi idealno odgovarale konceptu svakog pojedinačnog MINI modela.

Zimske gume se toplo preporučuju za sva područja gdje temperatura stalno pada ispod +7°C kako bi vaše vozilo bilo sigurno na cesti, s boljim kočenjem i prianjanjem bez obzira na vremenske uvjete.

MINI osiguranje guma automatski je uključeno u kupovinu vašeg novog MINI automobila ili originalnih MINI kotača i guma s oznakom zvjezdice. Štiti vas od neočekivanih troškova zamjene guma u periodu od 36 mjeseci.

MINI dodaci - originalni kotači - zimske gume MINI dodaci - originalni kotači - zimske gume

DIZAJN VANJŠTINE.

NAJPOŽELJNIJI DODACI.

MINI SERVICE.

PRIORITETI SREĐENI. SIGURNOST ZAJAMČENA.

MINI Service - Service Inclusive - podrška MINI Service - Service Inclusive - podrška

MINI VALUE SERVICE.

Svi volimo iznenađenja... osim kada se radi o cijeni servisa. Otkrijte naš MINI Value Service, gdje su dijelovi i rad uključeni u jednu privlačnu cijenu. Zajamčen je izostanak neočekivanih iznenađenja. To je značenje vrijednosti kada se radi o servisu, jer znamo da su vrijedna usluga i sve njezine prednosti neprocjenjive. Stoga, ako je vaš MINI star četiri ili više godina, prilagođavamo cijenu njegovim godinama. To mislimo pod "stvarna vrijednost". Zato rezervirajte termin odmah i pridružite se MINI obitelji. Veselimo se upoznati vas i vaš MINI.

MINI LIFESTYLE.

NAŠA NAJNOVIJA KOLEKCIJA.

#HereWeGo zahvaljuje cijeloj MINI zajednici na fantastičnim vizualima!