Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - exterior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

MINI AKTUALNE PONUDE

NAJBLIŽA POSLOVNICA

MINI 3V
MINI 3V
MINI 5V
MINI 5V
MINI CABRIO
MINI CABRIO
MINI CLUBMAN
MINI CLUBMAN
MINI COUNTRYMAN
MINI COUNTRYMAN
jcw _ logo
JOHN COOPER WORKS – Rođen na stazi JOHN COOPER WORKS – Rođen na stazi

john cooper works.

MINI ZADOVOLJSTVO MAKSIMIZIRANO.***

UTRKUJTE SE SA SRCEM.

Naši modeli MINI John Cooper Works visokih performansi spremni su napraviti snažan dojam, sa svojim sportskim stavom i prepoznatljivim zvukom niske frekvencije. Ovi neustrašivi modeli visokih performansi su reinkarnacija pobjedničkih legendi Johna Coopera i utjelovljuju samu bit motor sporta. John Cooper i njegov tim vjerovali su svojim instinktima. Početkom 60-ih, protiv svih poteškoća, ali sa nezaustavljivim, pionirskim duhom, uspio je izgraditi legendarni trkaći automobil iz sićušnog obiteljskog automobila - i mijenjati umove mnogih.

NASLIJEĐE ŽIVI DALJE

Vjera malobrojnih.

Nitko nije predvidio da će John Cooper i ikonski klasični Mini uzeti kockastu zastavu, protiv svih izgleda. Borbeni autsajder je uznemirio svijet motora s okretnim rukovanjem i revolucionarnim motorom i rasporedom kotača. Svaki put ispočetka.

ISPISVANJE POVIJESTI MOTORSPORTA.

John Cooper Works priča ima svoje korijene 1946. godine. Charles Cooper i njegov sin John osnivali su tvrtku Cooper Car i izgradili svoje prve trkaće automobile u Charlesovoj maloj garaži u Surbitonu u Engleskoj. Ovaj skromni početak u konačnici će promijeniti tijek motorsport i pomoći stvoriti uspješno svjetsko trkaće naslijeđe koje još uvijek postoji do danas. Da ne spominjemo duboki efekt koji će uskoro imati na klasičnom Mini-ju. Pogledajte izvrsni "John Cooper: Genius & Works", ekskluzivni dokumentarac kojeg je tv kuća Sky producirala.

John Cooper Works - Dodir genijalnosti John Cooper Works - Dodir genijalnosti

STAVLJANJE VOZAČA NA PRVO MJESTO.

Tvrtka Cooper Car prva je izradila trkaće automobile Formula 3 s jednom sjedištem. Oni su bili izuzetno uspješni u klasi 500cc zbog njihovog revolucionarnog stražnjeg motora. Ovaj potez genijalnosti uskoro je napravio tvrtku Cooper Car izborom mladih vozača. John Cooper je osvojio i Svjetsko prvenstvo Formule 1 i natjecanje konstruktora.

JCW – Prvi Mini Cooper JCW – Prvi Mini Cooper

STVARANJE LEGENDE.

Nakon uživanja u uspjehu s vlastitim automobilskim konstrukcijama, John Cooper postao je fasciniran novim klasičnim Mini-jem. Zainteresiran njegovim potencijalom, zamislio ga je pretvoriti u prvaka. Uz dodatak snažnijega motora, novih kočnica i oštrijeg upravljanja, uskoro je pretvorio ovaj skromni mali obiteljski automobil u trkaći automobil koji pobjeđuje divovoe. Godine 1961. rođen je prvi Mini Cooper.

John Cooper – Majstor zanata John Cooper – Majstor zanata

PRKOSI SVIM KONVENCIJAMA.

Sada ništa nije moglo sputavati MINI-ja. John Cooperov instinkt ponovno je bio na mjestu. Bio je majstor svog zanata. Stvoren je automobil za stoljeća. Do 1964. Mini Cooper je bio svjetski poznata marka. Osvojio je gotovo svako zamislivo natjecanje - uključujući i povijesne pobjede na Monte Carlo Rallyu 1964., 1965. i 1967. Mini i John Cooper razvili su klasični Mini u pobjednika koji je bio znatno bolji od svojih konkurenata.

BMW + MINI BMW + MINI

POSVE NOVA ERA.

Godine 2001. "Mini" se pridružio BMW Grupi i ponovno je promjenio imidž u MINI. Ova je promjena donijela veliko oživljavanje interesa u prilagođavanje MINI modela i nastavka John Cooper Works ostavštine. John Cooper Works MINI Cooper i MINI Cooper S pribori za prilagođavanje su dostupni putem MINI Centra diljem svijeta od 2003. godine, čime je MINI Cooper imao maksimalnu snagu od 126 KS (93 Kw), a MINI Cooper S impresivnih 200 KS (147 Kw).

Najbrži MINI do sada Najbrži MINI do sada

SVE BRŽI I BRŽI.

U 2006. godini lansiran je unaprijed prilagođen MINI Cooper S s John Cooper Works GP priborom. Ovo novo ograničeno izdanje MINI limuzine donijelo je oduševljive performanse i jedinstven osjećaj utrke. To je bio najbrži cestovni MINI do sada, koji je mogao dosegnuti 100 km/h u nešto manje od 6,5 sekundi. Samo 2.000 primjeraka je proizvedeno. I sve u jednoj jedinstvenoj shemi boja: metalna Thunder Blue s Chili Red retrovizorima i Pure Silver krovom gdje je prikazan proizvodni broj između 1 i 2.000.

Prvi MINI John Cooper Works model Prvi MINI John Cooper Works model

PONOVNO ROĐENJE LEGENDE.

Godine 2007. BMW je stekao naziv marke John Cooper Works, inženjering i razvojne resurse. Godinu dana kasnije pokrenuli su prva dva nova modela MINI John Cooper Works: potpuno ažurirana verzija John Cooper Works limuzine i John Cooper Works Clubman. Ti modelu si bili opremljeni 1,6-litarskim četverocilindarskim motorima s Twin Scroll turbopunjačem i snagom od 211 KS (155 kW). Svjedočanstvo pionirskog duha Johna Coopera i predanost vožnji. Pet godina kasnije, 2013. godine, lansirano je ograničeno izdanje MINI John Cooper Works GP, koje je imalo 218 KS turbopunjenim, četverocilindarskim motorom. Još jednom, proizvedeno je samo 2.000 tih vrlo traženih modela.

MINI John Cooper Works MINI John Cooper Works

ŠAMPIONSKI INSTINKT.

MINI motor sport ostavština živi u modelima MINI John Cooper Works koji su upravo lansirani. Svi oni dijele isti DNK visokih performansi i prilagodbe slične trkačim za postizanje snažne kombinacije preciznog rukovanja i ubrzavanja. Nadalje, naš MINI John Cooper Works trkaći tim osvaja konkurenciju. Nedavno je u Daytoni uzeo kockastu zastavu, pobijedivši neke od svjetskih premijera sportskih automobila. I nakon pobjede na reliju Dakar četiri godine za redom s modelom MINI ALL4 Racing, X-raid MINI John Cooper Works Rally tim imao je uspješan početak relija u Dakaru. John Cooper bi bio ponosan.

Vrhunske perfomanse
John Cooper Works | MINI zadovoljstvo maksimizirano John Cooper Works | MINI zadovoljstvo maksimizirano

S VELIKOM SNAGOM DOLAZI VELIKI ODZIV.

Spremni ste na otvorenu cestu. I sa zakretnim momentom koji stvara 2,0-litreni četverocilindarski TwinPower Turbo motor, također možete postići brzinu od 100 km/h za nešto više od šest sekundi.

Aerodinamička testiranja

VJERA NEKOLICINE.

Stavite slušalice na glavu, pojačajte zvuk i čujte legendarni John Cooper Works zvuk.** ***

Prepoznatljiv dizajn
JCW pogled na prednji kraj JCW pogled na prednji kraj

IZGLED TRKAČA. DUH PRVAKA.

Modeli John Cooper Works izgrađeni su kako oduševljavali - čak i prije nego što uđete. Smjeli, nadahnuti trkaćim izgledom, najkvalitetnijim materijalima i skupom vizualnih poboljšanja stavljaju modele John Cooper Works u vlastitu ligu. Osim toga, dostupni su u našoj ekskluzivnoj Rebel Green boji karoserije - moderni pogled na klasičnu britansku boju karoserije trkaćih automobila.

JCW Modeli
UPOZNAJTE JCW MODELE UPOZNAJTE JCW MODELE

UPOZNAJTE JCW MODELE.

Kad ste za volanom John Cooper Works modela, zajamčena su uzbuđenja dostojna utrke. Naši modeli vrhunskih performansi nazvani su po legendarnom John Cooperu i najmoćniji su i ekskluzivni MINI modeli ikada napravljeni.

MINI JOHN COOPER WORKS LIMUZINA MINI JOHN COOPER WORKS LIMUZINA

MINI JOHN COOPER WORKS LIMUZINA.

Klasičan s impresivnim reli nasljeđem. Kao izravni potomak pobjedničkih automobila Johna Coopera, naša MINI JCW limuzina će govoriti vašem unutarnjem trkaču. Ona bez napora spaja snagu, okretnost i dubinu inženjeringa. I njena kratka baza kotača, osjećaj niskog središta gravitacije koji je doveden do vrhunca, tako da ćete se veseliti svakom zavoju na cesti.

MINI JOHN COOPER WORKS CABRIO MINI JOHN COOPER WORKS CABRIO

MINI JOHN COOPER WORKS CABRIO.

Osjetite vjetar u kosi i adrenalin koji prolazi kroz vene. MINI John Cooper Works Cabrio ima elegantan, sportski dizajn i izvrsne performanse.

Cockpit View

STEP INSIDE.

Cockpit View Cockpit View
John Cooper Works Lifestyle kolekcija
Dealer Locator

Pronađite najbližu poslovnicu

MINI dealer icon MINI dealer icon
MINI 3V
MINI 3V
MINI 5V
MINI 5V
MINI CABRIO
MINI CABRIO
MINI CLUBMAN
MINI CLUBMAN
MINI COUNTRYMAN
MINI COUNTRYMAN
jcw _ logo