MINI Original Repair Services - Mini karoserija i lakirnica MINI Original Repair Services - Mini karoserija i lakirnica

DOBRO DOŠLI U STRUČNJAKE.

MINI CERTIFICIRANE LIMARIJE I LAKIRNICE.

Vaš MINI je original – mi se brinemo da tako i ostane.

Veća nezgoda ili samo mala ogrebotina na boji? Neke neželjene mrlje? Vaša unutrašnjost treba malo ljubavi? Pa, neke avanture mogu ostaviti traga. Ali ne brinite, vaša MINI obitelj je tu da ih popravi. A kako ne bismo pravili kompromise po pitanju estetike i sigurnosti, ne očekujemo to ni od vas.

Naši stručnjaci u MINI Certified Body and Paint Shops poznaju vaš MINI iznutra i vratit će ga u prvobitno stanje u skladu s najvišim MINI standardima – doprinoseći ne samo zadržavanju vrijednosti vašeg MINI-ja, već i istinskoj zabavi u vožnji.

MINI Original Repair Services - Mini karoserija i promjena kotača u lakirnici MINI Original Repair Services - Mini karoserija i promjena kotača u lakirnici

MI ČINIMO DA VAŠ MINI PONOVNO ZABLISTA.

MINI LIMARIJA I POPRAVAK.

Bez obzira na to radi li se o manjem udaru ili većoj nesreći, pobrinut ćemo se da ponovno krenete na cestu sigurno i u savršenoj formi. Svi popravci provode se prema najvišim standardima kvalitete, uz tehničku stručnost i vrhunske tehnologije popravka kako bi se osiguralo da vaš MINI ostane originalan i zadrži svoju vrijednost.

MINI poklopac s 3 vrata u vulkansko narančastoj boji sa sretnom ženom koja sjedi u prtljažniku MINI poklopac s 3 vrata u vulkansko narančastoj boji sa sretnom ženom koja sjedi u prtljažniku

ČUVAJTE SVOJ MINI ORIGINAL.

MINI ORIGINALNI DIJELOVI.

MINI Originalni dijelovi pomno su razvijeni, prošli kroz svoj korak i proizvedeni u najsloženijim procesima. Dizajniran posebno za vašu marku i model, svaki dio osigurava optimalno pristajanje i performanse, održava integritet vašeg MINI-ja i pomaže u održavanju vrijednosti. Održavajte svoj MINI u formi – čuvajte ga originalnim. S MINI originalnim dijelovima.
Mini poklopac s 3 vrata s ludom plavom metalik bojom Mini poklopac s 3 vrata s ludom plavom metalik bojom

LUDA BOJA, ISPRAVNO IZABRANA.

MINI CERTIFICIRANE LIMARIJE I LAKIRNICE.

Možete vjerovati našim certificiranim MINI karoserijama i lakirnicama da će izvršiti popravke vašeg MINI-ja prema najvišim standardima kvalitete. Naši tehničari vratit će vaš MINI u formu, i na cestu, što je brže moguće. Naš ekološki prihvatljiv ColorSystem ne samo da daje rezultat koji je identičan vašoj izvornoj boji boje – on također igra svoju ulogu u zaštiti okoliša. A kada je u pitanju složena višetonska boja, bolje je da ne pravite kompromise – naši visoko specijalizirani i obučeni stručnjaci predani su vraćanju punog MINI sjaja.
MINI Originalne usluge popravka - MINI pomoć na cesti 24/7 MINI Originalne usluge popravka - MINI pomoć na cesti 24/7

JEDAN OD ONIH DANA?

MINI POMOĆ NA CESTI.

Vaše putovanje nije prošlo baš kako ste planirali? Pa, avantura ponekad ima svoju cijenu. Međutim, MINI pomoć na cesti vam pomaže, 24/7/365. Pružamo vam sve potrebne informacije i pomoć koja vam je potrebna da se vratite na pravi put. Naša telefonska linija povezuje vas s našim širokim spektrom usluga, uključujući našu mrežu MINI certificiranih karoserijskih i farbarskih radionica.