PRATITE VAŠE IDEJE.

MINI ORIGINALNI DODACI I SERVISI.

Par pokraj parkiranog MINI-ja uz jezero

LJETNO VRIJEME I ŽIVOT NA.... CESTI.

Svaki vaš odabir polazište je za uzbudljivo, individualno putovanje. Vodi vas na nove, nepoznate putove, upotpunjuje vaš život i čini ga tako jedinstvenim. Tople ljetne vibracije pozivaju nas na ovakve inspirativne ekspedicije. Bilo da se nalazi u šumi, moru ili planinama: MINI vam pruža sve opcije koje su vam potrebne da svoju sljedeću vožnju pretvorite u nezaboravnu avanturu – od pravog pribora za vaše putovanje do sveobuhvatne usluge koja brine o vama, bez obzira gdje se nalazite.

OSNOVNI DODACI ZA PUTOVANJA.

AVANTURE DOLAZE VEZANE ZA VAŠE VOZILO.

MIN dodaci - mini originalni dodaci MIN dodaci - mini originalni dodaci

LJETO JE VAŠE. I IZGLED TAKOĐER.

Dodajte još više stila i karizme svom MINI-ju – s našim asortimanom elegantne MINI originalne dodatne opreme. Kroz upečatljiv dizajn i savršeno pristajanje, MINI originalni dodaci pružaju vam mogućnost stvaranja i prikazivanja upečatljivih detalja vašeg MINI-ja. Odaberite šik detalje koji naglašavaju vašu individualnost, kao što su kapice za zrcala, bočne otvore, krovne grafike ili LED projektori za vrata.
MIN dodaci - mini sportske linije piano black

MINI SPORTSKE LINIJE PIANO BLACK.

Dinamičan trkaći izgled. MINI sportske linije u piano black boji za poklopac motora i vrata prtljažnika su visokokvalitetna jednobojna folija. Prenose čistu dinamiku, i naravno, otporne su na svjetlost, vremenske uvjete i perive.

MINI BOČNA LINIJA PIANO BLACK.

Čista dinamika u potpuno crnoj boji. Upečatljive MINI bočne linije u piano black boji donose dinamičan MINI izgled na ulicu. Nepotrebno je reći da je naljepnica u boji visokih performansi otporna na svjetlost, prkosi vjetru i vremenskim prilikama te zadržava dubinu boje čak i u autopraonici. Za dinamičan, atletski izgled.
MINI dodaci - mini bočna linija piano black
MINI dodaci - mini bočni otvori night jack

MINI BOČNI OTVORI.

MINI bočni otvori služe kao upečatljiv vrhunac dizajna i daju vozilu dodatnu dozu individualnosti.

MINI KROVNA NALJEPNICA NIGHT JACK.

Pogledajte ju izbliza. Stilska MINI krovna naljepnica Night Jack daje vašem MINI-ju unikatan, individualan pogled odozgo.
MINI dodaci mini night jack krovna naljepnica
MINI dodaci - mini vanjski okviri retrovizora night jack srebrni i crni

MINI OKVIRI VANJSKIH RETROVIZORA.

Počast tradiciji. MINI okviri vanjskih retrovizora naglašavaju britansku zastavu na moderan način. Jednostavno ih postavite umjesto standardnih i uživajte svaki put kada ih pogledate. Njihovim individualnim, visokokvalitetnim dizajnom, pogledi koji se dive su standard.

MINI DARK BOČNI OVORI.

MINI Dark bočni otvori daju vašem MINI-ju dodatnu dozu individualnosti.

Dostupan u sljedećim dizajnima:

  • Tradicionalan Union Jack Design
  • Night Jack Design
  • Black Jack Design
MINI dodaci - mini dark bočni otvori: Union Jack, Night Jack, Black Jack

MINI LED PROJEKTORI NA VRATIMA.

MINI LED projektori na vratima aktiviraju se kada se otvore vrata. Oni projiciraju John Cooper Works ili MINI logo na tlo pored vozila.
MINI dodaci - MINI 5-vrata Cooper s srebrni fotografija od jacksonloria MINI dodaci - MINI 5-vrata Cooper s srebrni fotografija od jacksonloria

PRIPREMITE SE ZA PUT.

Što čini savršenu ljetnu avanturu? Dobri prijatelji, dobre melodije, dobro raspoloženje - i naravno prava oprema za putovanja koja nadilazi samo prtljagu. MINI originalni dodaci imaju pravu opremu koja će vaše putovanje učiniti jedinstvenim. Vaša avantura počinje sada. Jer svaki izbor je putovanje.

MINI WALLBOX.

Vaša punionica kod kuće. Uz trajno instaliran MINI Wallbox, vaš MINI se puni brzo, pouzdano i praktično s do 22 kW. Osim svojih kompaktnih dimenzija u MINI dizajnu, MINI Wallbox također nudi praktično upravljanje kabelima uključujući utikač i držač kabela.

MINI dodaci - mini dual usb adapter za punjenje type a i c

MINI DUAL USB ADAPTER ZA PUNJENJE ZA TYPE A I C.

S dvostrukom snagom. MINI Dual USB adapter za punjenje jednostavno se ubacuje u upaljač za cigarete. To omogućuje da se dva vanjska mobilna uređaja jednostavno i praktično pune u isto vrijeme. Velika struja omogućuje vrlo brzo punjenje uređaja, poput pametnih telefona i tableta.

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

MINI Advanced Car Eye 3.0 Pro sastoji se od visokokvalitetnih QHD i full HD kamera koje prate što se događa ispred i iza vozila čak i kada je parkirano. Ako sustav osjeti vibracije i neobično kretanje izvan vozila, automatski pohranjuje događaj kako bi dokumentirao moguće nesreće ili (pokušaj) provale.

MINI dodaci - hd camera mini advanced car eye 3.0 full hd

MINI OZNAKA NA TIPKI NA VRATIMA.

Inovativna MINI oznaka na tipki na vratima može se jednostavno pričvrstiti putem jednostavnog sustava klinova umjesto standardne tipke za zaključavanje vrata.

Dostupan u sljedećim dizajnima:

  • MINI Designation
  • Union Jack Design
  • Black Jack Design
  • John Cooper Works Designation

KOTAČI I GUME.

DOBRA DESTINACIJA JE GDJE GOD VAS VAŠI KOTAČI ODVEZU.

MINI originalni ljetni kompletni kotači opremljeni su isključivo ljetnim gumama sa zvjezdicama kako bi ponudile jamstvo kvalitete i sigurnosti. Razvijeni su u bliskoj suradnji s vodećim proizvođačima kao što su Bridgestone, Michelin i Pirelli. Strogo su testirani kako bi optimizirali prianjanje vašeg MINI-ja na cesti i konstruirani su pojedinačno za svaki MINI model.

Ljetne gume pružaju optimalne performanse i upravljivost na temperaturama iznad 7°C. Dizajnirane za toplije uvjete, sastav ljetnih guma sastoji se od tvrđe gumene smjese. To rezultira kraćim putom kočenja, manjim otporom kotrljanja i manjom potrošnjom goriva. MINI originalne ljetne gume zadržavaju prianjanje čak i nakon jake ljetne kiše, na zemljanim terenima ili pješčanim cestama.

MINI originalni ljetni kompletni kotači uključuje MINI osiguranje guma koje vas pokriva za štetu uzrokovanu oštrim predmetima poput čavala i krhotina stakla, ili udarcem o rubnik tijekom parkiranja, kao i vandalizmom i krađom. Vrijedi 36 mjeseci (proizvod Allianz Versicherungs-AG).

MINI dodaci - ljetni komplet kotača crni MINI dodaci - ljetni komplet kotača crni
MINI SERVIS.

OBITELJ KOJOJ MOŽETE VJEROVATI.

Obitelj nije samo ljubav, već i povezanost i povjerenje. Vjerujući da će se o svemu pobrinuti, bez potrebe za brigom. Čak ni o dodatnim troškovima. Upravo te obiteljske vrijednosti nas pokreću. Dakle, kada svoj MINI dovedete u MINI servis, dogodi se nešto posebno, postajete dio naše obitelji.

MINI dodaci - mini servisni centar muški predstavnik predaje ključeve automobila ženskoj osobi MINI dodaci - mini servisni centar muški predstavnik predaje ključeve automobila ženskoj osobi
MINI dodaci - mini zamjena guma

MINI ZAMJENA GUMA.

Nabavite najbolje gume za najbolje dijelove sezone. Promijenite zimske/ljetne gume, a mi ćemo provjeriti i optimizirati tlak u vašim gumama. Također nudimo zamjenu kotača i guma po prvoklasnom omjeru cijene i učinka, a sve uz naše profesionalno skladištenje kotača (uključujući pranje i balansiranje), što znači da štedite nepotreban trud i vrijedan prostor.

MINI TELESERVICES.

Uz MINI Teleservices, vaš MINI pazi na sve - na primjer kada je zakazan pregled ili razinu napunjenosti baterije - i šalje odgovarajuće podatke o vozilu izravno vašem MINI servisnom partneru, koji će vas zatim kontaktirati kako bi dogovorili termin za servis. To vam ostavlja slobodu da se usredotočite na uživanje u onome što je tako posebno u vašem MINI-ju - bezbrižnoj zabavi u vožnji.

MINI dodaci - mini pomoć na cesti fotografija @juriancuypers MINI dodaci - mini pomoć na cesti fotografija @juriancuypers

MINI POMOĆ NA CESTI.

Zapeli usred ničega? Uz MINI pomoć na cesti, pružamo vam sve potrebne informacije i pomažemo vam da se vratite na cestu. Naša servisna linija povezuje vas s našim širokim spektrom usluga, uključujući našu mrežu MINI odobrenih/ovlaštenih limarskih radionica.

MINI AŽURIRANJE MAPE.

Kad gradovi rastu, prometne rute se mijenjaju. Grade se nove ceste, raskrižja postaju kružna i nastaju mnoge zanimljivosti. Kako biste bili sigurni da vas put vodi sigurno do vašeg odredišta, možete ažurirati dijelove materijala karte za vašu definiranu matičnu regiju daljinski "preko zraka" putem MINI ConnectedDrive. Kako biste ažurirali cjelokupni materijal karte, MINI vam dvaput godišnje osigurava potpuno ažuriranje mape putem USB sticka koje je dostupno kod vašeg MINI servisnog partnera. Tako ostajete spremni za put - bilo kada, bez obzira gdje se nalazite.

MINI dodaci - mini ažuriranje mape MINI dodaci - mini ažuriranje mape
MINI dodaci - mini ljetna rutina održavanja vozila fotografija @skelly_carphotography MINI dodaci - mini ljetna rutina održavanja vozila fotografija @skelly_carphotography

MINI NJEGA VOZILA.

SAVRŠENA LJETNA RUTINA NJEGE ZA SVA STANJA.

Bilo da se radi o ljetnim pljuskovima ili spontanim izletima na selo: avantura će ostaviti traga. Uz MINI Car Care Selection, učinit ćete da vaš MINI ponovno zablista.

PODUZMITE SLJEDEĆI KORAK.

#HereWeGo: Hvala cijeloj MINI zajednici za vhrunske fotografije.