Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - interior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

ZA BUDUĆA SJEĆANJA.

MINI ORIGINALNI DODACI, DIJELOVI I SERVIS.

MINI Proljeće Ljeto - MINI Countryman MINI Proljeće Ljeto - MINI Countryman

NAPRAVLJEN ZA PUTOVANJA.

Kad se počnete osjećati nostalgično za budućim planovima, to će biti vrhunsko putovanje.

Pripremite se za stvaranje nekih novih trajnih uspomena ovog ljeta, uz MINI originalni pribor, dijelove i servis. Bilo da se radi o terenskim avanturama na dva kotača ili više prostora za nezaboravne trenutke, u mislima ćemo vam pomoći da stvorite nove fotoalbume. Ove sezone vaša će očekivanja odrediti vašu stvarnost.

PUTOVANJE.

ZA USPON NA PLANINU.

MINI dodaci - MINI 3-vrata – crvena sa crnim stilskim elementima MINI dodaci - MINI 3-vrata – crvena sa crnim stilskim elementima

MINI PIANO BLACK I NIGHT JACK DODACI.

Dodajte još više stila i karizme u svoj MINI - čak i sredinom zime - s našom ponudom odobrenih, modernih dodataka koji uključuju novi dizajn Piano Black i Night Jack. Ova klasična završna obrada daje savršeno osoban pečat kako bi poboljšala ikonski izgled i stav vašeg MINI-ja.

MINI dodaci - Bočne pruge Piano Black

MINI BOČNE PRUGE PIANO BLACK.

Čista dinamika u potpuno crnoj boji. Upečatljive MINI bočne pruge u Piano Blacku donose dinamičan MINI izgled na ulicu. Nepotrebno je reći da je naljepnica u boji visokih performansi otporna na svjetlost, prkosi vjetru i vremenskim prilikama te zadržava dubinu boje čak i u autopraonici. Za dinamičan, atletski izgled.

MINI TRAKA BOKA U PIANO BLACK.

Savršen potpuno crni izgled. MINI traka boka u Piano Black boji vizualno naglašava sjajnu crnu boju. Sportska i istovremeno elegantna, traka daje MINI-ju izuzetno jedinstven izgled i savršen je dodatak ostalim vanjskim komponentama u Piano Black.

MINI dodaci - traka boka - Piano Black
MINI dodaci - prednja maska Piano Black

MINI PREDNJA MASKA PIANO BLACK.

Elegantno potpuno crno sprijeda. MINI prednja maska u Piano Black boji daje vašem MINI-u još individualniji izgled. Za osjećaj prisutnosti u crnoj visokog sjaja koja oduzima dah, prednja traka savršen je vizualni dodatak ostalim vanjskim komponentama u Piano Black.

MINI OZNAKA COOPER S PIANO BLACK.

Sportski izgled. Moderna MINI oznaka Cooper S Piano Black svojim dubokim crnim izgledom naglašava dinamičan izgled vašeg MINI-ja. Obojena je u briljantnu Piano Black boju, jednako robusna i nepogrešiva te je savršeno pogodna za prilagodbu vanjštine.

MINI dodaci - cooper s logo - Piano Black
MINI dodaci - oznaka - all4 - crna

MINI OZNAKA ALL4 PIANO BLACK.

Potpuno u crnom. Elegantna MINI oznaka ALL4 Piano Black svojim dubokim crnim izgledom naglašava dinamičan izgled vašeg MINI-ja. Obojena je u briljantnu Piano Black boju, jednako robustan i nepogrešiv te je savršeno pogodan za prilagodbu vanjštine.

NIGHT JACK DODACI.

ZA PRIKUPLJANJE POGLEDA.

MINI dodaci - Night jack - Krovna kutija MINI dodaci - Night jack - Krovna kutija
STRAŽNJA SVJETLA.

ZA ESTETSKE ISTRAŽITELJE.

MINI Proljeće Ljeto - MINI 3 vrata MINI Proljeće Ljeto - MINI 3 vrata

Budite pojava i pokažite zastavu. S MINI stražnjim svjetlima u karakterističnom dizajnu Union Jacka, veza između MINI-a i njegovih britanskih korijena može se proslaviti na jedinstven način. Sve funkcije svjetla savršeno su integrirane u dizajn. Ovdje se koristi najmodernija LED tehnologija. Za potpuno novi i apsolutno jedinstveni izgled stražnjeg dijela vozila.

KOTAČI I GUME.

MINI ORIGINALNE LJETNE GUME I KOTAČI.

Svi originalni kompletni kotači MINI opremljeni su isključivo našim gumama označenim zvjezdicama kako bi se osiguralo jamstvo kvalitete i sigurnosti. Razvijeni su u uskoj suradnji s vodećim proizvođačima poput Bridgestonea, Michelina i Pirellija. Oni su strogo testirani kako bi optimizirali prijanjanje vašeg MINI-a na cesti i idealno se podudaraju s konceptom vozila svakog pojedinog MINI-jevog modela. Nadalje, oni automatski uključuju MINI osiguranje guma koje vam pokriva štetu nastalu oštrim predmetima poput čavala i krhotina stakla, ili udaranjem u rubnik tijekom parkiranja, kao i vandalizmom i krađom. Vrijedi 36 mjeseci (proizvod Allianz Versicherungs-AG).

MINI Proljeće Ljeto - MINI 3 vrata MINI Proljeće Ljeto - MINI 3 vrata
MINI SERVIS.

UPRAVLJANJE PRIORITETIMA. SIGURNO SAVJETOVANI.

MINI servis – service inclusive – podrška MINI servis – service inclusive – podrška

MINI VALUE SERVICE.

Svi vole iznenađenja ... osim kada je riječ o cijenama usluga. Otkrijte našu MINI Value Service, gdje su dijelovi i radni dijelovi sastavni dio jedne atraktivne all-inclusive cijene. Nema neočekivanih iznenađenja. To je značenje vrijednosti kada je riječ o usluzi, jer u nizu znamo da vrijedna usluga i sve njene prednosti postaju neprocjenjive. Stoga, ako je vaš MINI četiri godine ili stariji, njegovu dob podudaramo s poštenom cijenom. To je ono što mislimo pod ‘stvarnom vrijednošću’. Stoga rezervirajte svoj termin odmah i pridružite se obitelji MINI. Radujemo se što ćemo upoznati vas i vaš MINI.

MINI ODRŽAVANJE VOZILA.

ZA ODRŽAVANJE STILA.

MINI Proljeće Ljeto - Održavanje vozila MINI Proljeće Ljeto - Održavanje vozila

PODUZMITE SLJEDEĆE KORAKE.

#HereWeGo Hvala cijeloj MINI zajednici na sjajnim vizualima!