MINI Pomoć na cesti - Poziv u slučaju kvara MINI Pomoć na cesti - Poziv u slučaju kvara

ČAK I IKONA TREBA POMOĆ PONEKAD.

MINI JAMSTVO MOBILNOSTI KOD KVARA.

Vaše putovanje nije prošlo baš kako ste planirali? Pa, avantura ponekad ima svoju cijenu. Međutim, MINI jamstvo mobilnosti kod kvara pomaže, gdje god se nalazili. Samo nas nazovite – na kraju krajeva, obitelj i služi tome.
MINI pomoć na cesti – samo nas nazovite MINI pomoć na cesti – samo nas nazovite

MINI POMOĆ U KVARU.

Izgubljeni usred ničega? Ne morate gubiti hrabrost. MINI Breakdown Assistance pruža vam sve potrebne informacije i pomoć koja vam je potrebna da se vratite na pravi put što je prije moguće. Naša telefonska linija povezuje vas s našim širokim spektrom usluga, uključujući našu mrežu MINI certificiranih karoserijskih i farbarskih radionica. Ako je potrebno, poslat ćemo vam brzu podršku na licu mjesta – 24-7-365, bez obzira gdje se nalazili.

SAMO NAS NAZOVITE: 

Za pomoć u inozemstvu nazvati: ++431 52503 6531

Za pomoć U Republici Hrvatskoj: 0800 08 80

MINI Pomoć na cesti – Pomoć u nezgodi MINI Pomoć na cesti – Pomoć u nezgodi

MINI JAMSTVO MOBILNOSTI KOD NESREĆA.

Jedan od onih dana? Nazovite svoju MINI obitelj. Tu smo za vas 24 sata na dan kako bismo vas vratili u pogon što je brže moguće. Osigurat ćemo kamion za vuču za vaš MINI ako više nije siguran za vožnju, osiguravajući da vaša avantura ostane na pravom putu. Čak ćemo se potruditi i pobrinuti se za nezgode i osiguranje. Nepotrebno je reći da će vam obitelj MINI također rado pomoći u organizaciji putovanja.

SAMO NAZOVITE NAS: 0800 08 80* Dostupan 24-7-365.

*Besplatno na 0800 08 80 fiksnoj liniji pružatelja telekomunikacijskih usluga.

PROGRAM MINI MOBILNOSTI.

MINI pomoć na cesti – MINI program mobilnosti MINI pomoć na cesti – MINI program mobilnosti
Dobar je osjećaj točno znati kome se možete obratiti ako dođe do najgoreg. Spremni smo pomoći u slučaju da vaš MINI prestane raditi i učiniti sve da vas oboje vratimo na cestu. S našim opsežnim paketom usluga i stručnom podrškom osjećat ćete se više nego pokrivenim za svako novo putovanje na koje se odlučite.