Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Vaš konfiguriran MINI SPREMAN ZA POLAZAK.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Zahtjev za ponudu

Rezervirajte probnu vožnju

Ups! UPS! Jedan je previše.

DODAJTE PRIČE.

Priče su izvor svakog velikog razgovora. Zato idite naprijed, dodajte ih što je više moguće vašem životu. Idite tamo gdje niste bili. Ostavite grad iza sebe. Očistite um. Dodajte avanture. Dodajte prijatelje. Dodajte uspomene i dodajte značenje. A kad se vratite, idite i ispričajte svoju priču. MINI COUNTRYMAN. DODAJTE PRIČE.

DODAJTE POKRAJINU.

Da biste otkrili nove horizonte, morate ići cestama kojima se manje putuje. Poznati filmska redateljica Lisa Gunning maknula se s utabane staze i vratio se s fascinantnim slikama koje ujedinjuju dva naizgled kontrastna svijeta: grad i pokrajinu. Koje predstavlja novi model MINI Countryman ALL4.

MINI Countryman jednostavan off road - SAVness.

KOD KUĆE U MICANJU S UTABANE STAZE.

MINI Countryman ima izvrsnu upravljivost na cesti, čak i ako izmišljate cestu dok ste u pokretu. Zato se odvojite od asfalta kojim ste najviše putovali i otkrijte istinsku off-road prirodu modela Countryman.

ALL4.

Imajte kontrolu bez obzira na uvjete. Sustav pogona na sva četiri kotača dinamički raspodjeljuje snagu između prednje i stražnje osovine. Ovisno o vašem stilu vožnje i vašem prijanjanju na cesti, sustav pogona na sve kotače ALL4 izračunava optimalni okretni moment za svaki kotač. U ekstremnim situacijama, sav okretni moment motora može se usmjeriti prema stražnjoj osovini, pomažući vam da iskoristite snagu za izlazak iz najtežih situacija.

MINI KLUPA ZA PIKNIK.

Izbacite dodatnu MINI klupu za piknik ispod teretne podloge. Ova meka klupa za dvoje dolazi s blatobranom za zaštitu od prljavštine, tako da možete ostati čistiti dok sjedite i odmarate od rominjanja pokrajinom.

MINI Countryman ALL4 Optic paket vanjštine - SAVness.

MINI ALL4 Optic paket vanjštine.

Odvedite svoj novi MINI Countryman off-road bez štednji na stilu. Dodatni MINI ALL4 Optic paket vanjštine uključuje crne visoko-sjajne elemente branika, srebrnu zaštitu podvozja i krovne vodiče sa srebrnim bočnim pragovima.

MINI Countryman Čvrst dizajn - SAVness.

ČVRST DIZAJN.

Zrelo. Odrastao. Čvrst. Novi MINI Countryman je vozilo sportske aktivnosti u našem asortimanu i kao takvo je nepogrešivo MINI. Podudaranjem muških proporcija s istraživačkim stavom, stvorili smo sveobuhvatni model koja se besprijekorno uklapa u užurbane gradske ulice i neistražene ceste izvan naselja.

MINI Countryman polu-komandne pozicije sjedenja - SAVness.

POLU-KOMANDNE POZICIJE SJEDENJA.

Preuzmite kontrolu nad cestom. Povećana sjedala modela MINI Countryman pružaju vam jasan pregled okolnog prometa i terena ispred vas kada ste zamijenili cestu za off-road.

 

 

 

DODAJTE PROSTOR.

Sloboda je imati prostor za kretanje. Provedite nadahnjujuće putovanje kroz raskošne krajolike. Izradila međunarodno slavna redateljica Lisa Gunning i predstavljeno novim, prostranim modelom MINI Countryman.

MJESTA ZA PETERO.

Naš najsvestraniji MINI do danas privlači veliku publiku. Prostrana, vrhunska unutrašnjost za pet odraslih osoba i još više prostora za noge, čak se i najviši putnici mogu udobno protegnuti.

MINI Countryman veličina prtljažnika - VELIČINA

VELIČINA PRTLJAŽNIKA.

Ovo prtljažnik je napravljen za pakiranje. Prostrani stražnji dio novog modela MINI Countryman je vaš dom beskrajnim mogućnostima, od gradskih izleta do izleta izvan grada.

MINI Countryman promjenjiva stražnja sjedala - VELIČINA.

PROMJENJIVA STRAŽNJA SJEDALA.

Bez obzira na to želite li udobno smjestiti tri odrasle osobe ili dodati nekoliko litara u već pozamašan prtljažni prostor, sklopiva stražnja sjedala nude beskrajne mogućnosti. Premjestite ih unatrag do 13 centimetara dodatnog prostora za noge, preklopite ih u razmaku 40/20/40 ili iskoristite uzdužnu prilagodbu sjedala (60/40 podjela) - ovdje je samo nekoliko mogućnosti za stvaranje željenog prostora za vaše prijatelje, stvari ili oboje.

DODAJTE SUŠTINU.

Fizički osjećaji stvaraju snažne emocije. Filmska umjetnica Lisa Gunning koristi svoje izoštreno oko za detalje kako bi otkrila zašto nas neke stvari diraju više od drugih. Predstavljeno novim modelom MINI Countryman koji ima unutrašnjost ispunjenu opipljivim vrhunskim materijalima.

MINI Countryman električno podešavanje sjedala - SUŠTINA.

ELEKTRIČNO PODEŠAVANJE SJEDALA.

Sjednite i udobno se smjestite uz prilagodljiva električna sjedala. Spremite do dvoje postavki tako da možete mijenjati postavke između različitih upravljačkih programa.

MINI Countryman stilovi osvijetljene unutrašnjosti - SUŠTINA.

STILOVI OSVIJETLJENJE UNUTRAŠNJOSTI.

Kad sunce ne svijetli vedro na prozoru, model MINI Countryman će poboljšati vaše raspoloženje suptilnim, toplim sjajem, zahvaljujući pozadinskom osvjetljenju kokpita, koje podrazumijeva boju ambijentalnog svjetla unutrašnjosti.

VRHUNSKA KVALITETA MATERIJALA.

Okružite se najboljim u novoj premium unutrašnjosti modela MINI Countryman. Naslonite se na vrhunsku sitnozrnatu kožu dodatnih MINI Yours Lounge sjedala ili klizite rukoama po mekanim površinama zaslona s instrumentima. S tolikim brojem opcija, nijedan osjet ne ostaje netaknut.

MINI Countryman hibridni plug-in prednji 3/4

DODAJTE ELEKTRIČNU DIMENZIJU.

Novi MINI Countryman hibridni plug-in kombinira svakodnevnu uporabu i spremnost na duge udaljenosti u jednom električnom pakiranju. Vozite bez emisija CO2 kada uključite električni režim rada. Iskusite MINI Cooper ubrzanje kao u S modelu kada e-pojačanje podržava motor s unutarnjim izgaranjem. Uživajte u prostoru i svestranosti koja gotovo odgovara svakom tradicionalnom modelu MINI Countryman. Iskoristite najbolje od prednosti oba pogona kao i električne ALL4 funkcionalnosti. S električnim dosegom od 40 km i ukupnim dosegom do 550 km, potrošnja goriva od 2,1 l/100km (kombinirana) i emisija CO2 od 49 g/km (kombinirana) **, nema ograničenja gdje ne možete otići u MINI Countryman hibridnom plug-in modelu. Dostupno 2017.

SIGURNOST NA PRVOM MJESTU.

Najvažnija značajka u bilo kojem modelu MINI ste vi. Zbog toga Inteligentne značajke pomoći u vožnji djeluju čak i prije nego što se dogodi udar, osiguravajući da vaša sigurnost bude prioritet broj jedan.

MINI Countryman električna parkirna kočnica - SIGURNOST.

ZAUSTAVI SE. I KRENI.

Bilo da ste parkirani, krećete li s brda ili vozite u zaustavi-se-i-kreni prometu, s električnom parkirnom kočnicom, MINI se nikada ne pomiče kada to ne želite. Uključite ju ili je isključite jednostavnim pritiskom gumba.

MINI Countryman gume u slučaju kvara (run flat) - SIGURNOST.

GUME U SLUČAJU KVARA (RUN FLAT).

S opcijskim gumama u slučaju kvara modela MINI, puknuće neće rezultirati ispuhivanjem. Tehnologija Runflat omogućuje vam vožnju na ravnoj gumi brzinom do 80 km/h. Ojačane bočne stijenke izrađene su od gume koja je otporna na toplinu, dok posebna geometrija naplatka zaustavlja gubljenje tlaka gume bez pritiska, čak i u zavojima.

MINI Countryman asistent za vožnju - SIGURNOST.

ASISTENT ZA VOŽNJU.

Uvijek znajte što dolazi s opcijskim paketom pomoći za vožnju modela MINI. Sustav upozorenja na prednji sudar (Forward Collision Warning) pomaže u sprječavanju nezgoda upozoravajući vas da je razlika u brzini između vašeg modela MINI i prometa ispred vas previsoka ili ako se prednja strana vozila približava. Sustav priprema kočnice za brži odziv i kraće zaustavne udaljenosti ako se iznenada pojavi potreba. Sustav ublažavanja sudara u gradu uklanja iznenadne promjene u brzini gradskog prometa i usporava vozilo u skladu s tim. Čak i ako ste trenutačno rastreseni, novi MINI nikada nije.

KOJI JE VAŠ ODABIR?

Odaberite MINI Countryman koji odgovara vašem stilu. Evo nekoliko prijedloga da biste potaknuli inspiraciju i ubrzali rad vašeg srca.

MINI Countryman - junak POKRAJINE.

PRIČE GDJE CESTA PRESTAJE.

Ulitmativni svenamjenski, spreman za istraživanje cesta va naselja, pustinje ili čak urbane džungle.

MINI Countryman lakometalni kotači Edge Spoke styling od 19 inča - POKRAJINA.

LAKOMETALNI KOTAČI EDGE SPOKE STYLING OD 19 INČA.

Vladajte gradskim ulicama i cestama izvan naselja s tim nevjerojatnim Edge Spoke lakometalnim kotačima od 19 inča.

MINI Countryman ALL4 Optic paket vanjštine - POKRAJINA.

MINI ALL4 OPTIC PAKET VANJŠTINE.

Pojačajte off-road faktora svog modela MINI Countryman još više. S ovim pakiranjem dodajte elemente branika crne sjajne boje i srebrne pragove zaštite podvozja, kao i krovne vodiče sa srebrnim bočnim pragovima.

MINI Countryman klupa za piknik - POKRAJINA.

MINI KLUPA ZA PIKNIK.

Koliko god vam se to sviđa, ne možete nastaviti voziti zauvijek. Zato samo izaberite savršeno mjesto za odmor, izbacite MINI klupu za piknik iz prtljažnika i uživajte u krajoliku.

MINI Countryman navigacijski sustav Professional - POKRAJINA.

PROFESSIONAL NAVIGACIJSKI SUSTAV.

Izgubiti trag vaših misli, ali nikada smjer. S ovim najsuvremenijim navigacijskim sustavom uvijek znate točno kamo idete.

MINI Countryman krovni vodiči - POKRAJINA.

Krovni vodiči.

Praktična krovna vodiči može smjestiti dodatke kao što su krovni nosači koji se mogu i pripremiti tijekom vašeg izleta pokrajini za svaku prigodu. Krovni vodiči uvijek dolaze u vezi s srebrnim bočnim pragocima za dodatni Offroad projektni značaj.

MINI Countryman opcija Easy Opener - GRAD.

NAPRAVITE MJESTA AVANTURAMA.

S izuzetno fleksibilnim prostorom unutrašnjosti, ima dovoljno mjesta za smještaj zaliha za sve avanture u kojima se nalazite.

MINI Countryman opcija Easy Opener - GRAD.

EASY OPENER.

Neka MINI Countryman brine o vama s olakšanim pristupom (Comfort Access), automatskim prtljažnikom i nadogradnjom Easy Opener. Samo pritisnite gumb na ključu i prtljažnik će se automatski otvoriti.

MINI Countryman boja karoserije u nijansi kestena - CITY.

BOJA KAROSERIJE CHESTNUT (SOLID).

Nabavite prirodni izgled ovom toplom bojom Chestnut.

MINI Countryman promjenjiva stražnja sjedala - GRAD.

PROMJENJIVA STRAŽNJA SJEDALA.

Pomaknite stražnja sjedala unatrag za više prostora za noge ili ih preklopite u podjeli 40/20/40 ili namjestite uzdužno (60/40 podjela) kako biste stvorili željeni prostor za svoje prijatelje, stvari ili oboje.

MINI Countryman priprema stražnjeg nosača - GRAD.

PRIPREMA STRAZNJEG NOSAČA.

U slučaju da želite ponijeti više od onoga što prostrani MINI Countrymana može ponijeti, možete uvijek odabrati instalaciju MINI stražnjeg nosača.

MINI Countryman Wired paket - GRAD.

WIRED PAKET.

Pristupite svijetu kroz 8,8-inčni zaslon s mogućnošću korištenja zaslona osjetljivog na dodir, podržava i rad kontrolera. Upravljajte navigacijskim sustavom i širokim rasponom infotainmenta brzo i jednostavno pomoću Touch Controllera na središnjoj konzoli.

MINI Countryman - heroj DIZAJNA.

UDOBNOST DOLAZI PRIJE SVEGA.

Premium materijali, napredna tehnologija i čak atmosfera osvjetljenja osiguravaju da ste okruženi kvalitetom i udobnošću.

MINI Countryman lapisluxury blue boja karoserije - DIZAJN.

MINI YOURS LAPISLUXURY BLUE.

Ponosno pokazujte svoj stil ovom ekskluzivnom tamnoplavom bojom karoserije. Inspiriran ultramarinim pigmentima pronađenim u kamenu Lapis Lazuli, usavršili smo najintenzivniju plavu boju ikada postignutu na karoseriji modela MINI.

MINI Countryman MINI Yours Leather Lounge - DIZAJN.

MINI YOURS OSVJETLJENA UNUTRAŠNJOST U SJAJNO CRNOJ.

Osvijetljena unutrašnjost u sjajno crnoj osvjetljavaju kokpit u bilo kojoj boji koju želite zajedno s finim prugama. Ipak, pravi natjecatelji preferiraju crvene postavke.

MINI Countryman MINI Yours osvijetljena unutrašnjost u sjajno crnoj - DIZAJN.

MINI YOURS KLAVIR CRNA OSVIJETLJENA UNUTRAŠNJOST.

Lakirane i osvijetljene površine u unutrašnjosti od klavir crne boje osvijetljavaju unutrašnjost u bilo kojoj boji koju pozelite s finim tankim linijama. Pravi trkači, međutim, najviše vole crvenu boju

MINI Countryman MINI Yours masterpiece lakometalni kotači od 19 inča - DIZAJN.

MINI YOURS MASTERPIECE LAKOMETALNI KOTAČI OD 19 INČA.

Precizno ispolirani vanjski prsten naglašava veličinu kotača, a Dark Spectre Grey boja dodaje dodir ekskluzivnosti. Povrh svega, trodimenzionalni dizajn s devet krakova i sofisticiranom optikom povezuje jedinstveni izgled ovog seta.

MINI Countryman MINI Yours kozni upravljač - DESIGN.

MINI YOURS KOŽNI UPRAVLJAČ.

Držite vrhunsku kvalitetu novog MINI Countrymana na svojem dlanu. Osjetite ručno šiveni Walknappa kožni upravljač s krakovima naglašenim s crnim površinama visokog sjaja.

MINI Countryman - junak SPORTA

SPREMNI ZA NEOČEKIVANO?

Sprintati kroz gradske ulice ili proždirati beskrajne planinske ceste? U ovom modelu MINI s opcijskim John Cooper Works letvicama, to je jedan manje izbor u životu koji morate napraviti. Uz toliko uzbuđenja u vožnji na dohvat ruke, idealan način od A do B vodi preko Z.

MINI Countryman JCW kožna sportska sjedala koža dinamica - SPORT.

JOHN COOPER WORKS KOŽNA SPORTSKA SJEDALA U DINAMICA CARBON BLACK BOJI.

Udobna snaga kroz brze zavoje. Ova John Cooper Works sportska sjedala čuvaju - doslovno - vaša leđa.

MINI Countryman JCW course spoke lakometalni kotači od 19 inča - SPORT.

JOHN COOPER WORKS COURSE SPOKE LAKOMETALNI KOTAČI OD 19 INČA.

Počastite se John Cooper Works Course Spoke lakometalnim kotačima od 19 inča koji izgledaju opasno.

MINI Countryman JCW letvice u chili boji- SPORT.

JOHN COOPER WORKS LETVICE U CHILI BOJI.

Dodajte izgled trkaće crvene vašem modelu MINI Countryman s ovim letvicama inspiriranim relijem.

MINI Countryman JCW unutarnji paket - SPORT.

JOHN COOPER WORKS PAKET UNUTRAŠNJOSTI.

Stavite se u startni položaj gdje god idete s ovim paketom koji pretvara vašu unutrašnjost u trkaći kokpit.

MINI Countryman JCW Aerodynamic paket - SPORT.

JOHN COOPER WORKS AERODYNAMIC PAKET.

Zračni kanali u prednjem braniku, izražajni zračni difuzor u stražnjem braniku i krovni spojler usmjeren prema gore pomažu vam da kontrolirate svu tu snagu.

MINI Countryman - junak ELEKTRIČNE VOŽNJE.

PUTOVANJE POGONJENO ENERGIJOM.

Pritisnite za električni rad i pobjegnite iz grada vikendom - zahvaljujući posve novom MINI hibridnom plug-in motoru. Održiva vožnja upravo je postala zabavna.

MINI Countryman električna vožnja - ELEKTRIČAN.

ELEKTRIČNA VOŽNJA.

Zahvaljujući našeg potpuno novom prekidača eDrive režima rada možete se prebacivati između tri različita režima vožnje. Iskoristite najučinkovitiju kombinaciju električnog motora i benzinskog motora s AUTO eDriveom, priuštite si čistu električnu vožnju pri brzinama do 120 km/h s MAX eDrive režimom rada ili pustite da benzinski motor radi sav posao u SAVE BATTERY režimu rada. Tako da se kasnije možete prebaciti na električnu vožnju. Samo izaberite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama ili raspoloženju, a vi se ne morate brinuti za ništa.

MINI Countryman e-pojačanje - ELEKTRIČAN

E-POJAČANJE.

Čak i kada benzinski motor služi kao glavni izvor snage, električni motor će uskočiti kako bi poboljšao performanse. Kada ubrzavate ili kada vam je potrebno dodatno prijanjanje u uglovima.

MINI Countryman napajanje - ELEKTRIČAN

NAPAJANJE.

Možete napuniti bateriju vašeg hibridnog modela plug-in MINI Countryman pomoću konvencionalne 230-voltne kućne utičnice ili namjenskog wallboxa za napajanje. Pronaći ćete utor za punjenje iza preklopa na prednjem lijevom otvoru.

MINI Countryman melting silver boja karoserije - ELEKTRIČAN.

MELTING SILVER BOJA KAROSERIJE.

Omotajte svoj hibridni plug-in model MINI Countryman u ovu naelektriziranu boju karoserije.

MINI Countryman black pin spoke lakometalni kotači od 18 inča - ELEKTRIČAN.

BLACK PIN SPOKE LAKOMETALNI KOTAČI OD 18 INČA.

Zrače poput električnog modela MINI kojeg nose. Black Pin Spoke lakometalni kotači od 18 inča emitiraju auru elegancije.

John Cooper Works

Izbacite sve van.

Više snage. Ekskluzivna poboljšanja. I više zabave. Modeli John Cooper Works su potomci legende relija Johna Coopera i jednako su impresivni kao kad su bili prvaci staze. Ako ste u potrazi za povećanjem uzbuđenja, kao i ekskluzivnosti vašeg modela MINI, nemojte tražiti dalje.

MINI Countryman

UPOZNAJTE OBITELJ MINI.

Countryman family
MINI Countryman
Snaga
ps (KS)
Emisije
g/km CO2 g/km (KOMBINIRANO) disclaimer
Gorivo
l/100 km disclaimer
Ubrzanje
Ubrzanje 0 – 100 km/h
Cooper
136
5,5, 5,5,
Cooper ALL4
136
6,1, 6,1,
Cooper D
150
4,3, 4,3,
Cooper D ALL4
150
4,8, 4,8,
Cooper S
192
6,2, 6,2,
Cooper S ALL4
192
7,0, 7,0,
Cooper SD
190
4,6, 4,6,
Cooper SD ALL4
190
4,9, 4,9,
Cooper S E ALL4
224
2,1, 2,1,
MINI John Cooper Works
231
7,4, 7,4,