MINI AKTUALNE PONUDE

NAJBLIŽA POSLOVNICA

MINI 4 YOU.

MINI 4 YOU

Fotografija je simbolična.

+ POČETNA DAVANJA 0%

+ OPERATIVNI LEASING S OSTATKOM VRIJEDNOSTI

+ BOGATA OPREMA

Kao što i sam naziv govori, posebna ponuda MINI 4 YOU financiranja napravljena je upravo za vas: početna davanja od 0%, atraktivno financiranje i bogati paketi opreme približit će vam MINI kao nikad dosad.

 

Financiranje se odnosi na sve MINI modele, tako da je pravo vrijeme da postanete vlasnici jednog od MINI-ja s 3 vrata, Countrymana s kojim svaka avantura može početi, MINI Cabrio-a ili ako ste spremni za pravu sportsku vožnju MINI JCW-a.

Nazovite nas ili posjetite najbližu poslovnicu kako biste se dodatno informirali o MINI 4 YOU financiranju.

 

Izračun mjesečnog leasing obroka je informativan i izrađen u suradnji s partnerom Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o., kao davateljem leasinga.

U mjesečni leasing obrok uključena su sva davanja, a izračun se bazira na akontaciji od 0%, na roku otplate od 72 mjeseca s ostatkom vrijednosti uz ograničenje godišnje kilometraže do 15.000 km. Kamatna stopa je fiksna i iznosi 5,85%.

Davatelj leasinga samostalno procjenjuje kreditnu sposobnost podnositelja zahtjeva za financiranje te sukladno ocjeni boniteta odlučuje o konačnim uvjetima financiranja.

Za leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima, troškovima i uvjetima financiranja, slobodno nam se obratite s povjerenjem.

ŽELITE SAZNATI VIŠE?