MINI VAS VOLI

MINI LIFESTYLE VALENTINOVO

Uvijek je lijepo razveseliti svoje najdraže darivanjem pažljivo odabranih poklona. Jedna od posebno popularnih prigoda za darivanje poklona - malih i velikih, je Valentinovo, 14. veljače. Kako bismo vas razveselili, ali i olakšali izbor poklona za vaše najmilije na ovaj poseban dan, u našim poslovnicma pripremili smo poseban popust od 15% na cjelokupnu MINI Lifestyle kolekciju

 

Provjerite naš izbor poklona za Valentinovo i posjetite nas u najbližoj poslovnici.

 

MINI LIFESTYLE VALENTINOVO

ŽENSKA I MUŠKA MAJICA KRATKIH RUKAVA

Visokokvalitetni materijali, precizna izrada i moderan dizajn obilježja su aktualne MINI Lifestyle kolekcije. Sa svojim klasičnim uklapanjem i modernom kombinacijom boja, MINI T-Shirt ženska i muška majica odličan su izbor za nju i njega. Kratki rukavi, okrugli izrez, s MINI natpisom sprijeda idealni su za svakodnevnu nosivost uz nezaobilazni individualni izričaj. Materijal: 100% pamuk.

MINI LIFESTYLE VALENTINOVO

MINI NOTES

MINI notes u koraljno crvenoj boji savršen je način za bilježenje ideja koje vam padnu na pamet za vrijeme putovanja. Na raspolaganju vam je 240 stranica FSC certificiranog papira, uvezenog u visokokvalitetne tvrde korice presvučene platnom. Magnetska klapna s utisnutim MINI logotipom upečatljiv je detalj.

Dimenzije: 21,6 × 15,7 × 1,9 cm

MINI LIFESTYLE VALENTINOVO

MINI KOFER

Oprema i dodaci iz MINI Lifestyle kolekcije uvijek će vam omogućiti putovanje sa stilom. MINI kofer s kotačićima u koraljno crvenoj boji čvrst je kofer s ugraviranim MINI logotipom s prednje strane. Zapremine 76 litara, sa četiri kotačića, ručkom koja se izvlači i vodonepropusim patentnim zatvaračem s TSA lokotom, pružit će vam sigurnost i bezbrižnost na svakom putovanju. Kofer u unutrašnjosti ima praktične pretince, trake za pričvršćivanje prtljage i odvojivi džep s patentnim zatvaračem.

Dimenzije: 71 × 48,5 × 27,5 cm

MINI LIFESTYLE VALENTINOVO

PLETENI MINI AUTIĆ

Pleteni MINI autić priziva osjećaj grljenja. Ovaj MINI namijenjen za najmlađe ljubitelje marke MINI, dostupan je u bojama British Green, Island Blue i Chili Red. 26 cm dugačak, 14 cm širok i 13 cm visok, ima realne proporcije velikog MINI-ja. Mekano punjenje i šarmantno izvedeni detalji poput prednjih svjetala i registarske oznake jamče osjetilnu zabavnu u vožnji.

MINI LIFESTYLE VALENTINOVO

MINI COOPER S AUTIĆ NA NAVIJANJE

Ovaj MINI Cooper S također vozi trkaćim stazama, ali onima u dječjim sobama. Dostupne u bojama Chili Red, Electric Blue i Volcanic Orange, ove 1:36 minijature izrađene su od čvrste plastike i motora na navijanje.