MINI VISION NEXT 100.

dam Image

IZGLED STVARI KOJE DOLAZE.

INOVATIVNO RAZMIŠLJANJE UGRAĐENO JE U MINI-JEV DNK. ALI ŠTO KAD BISMO MOGLI ISKORISTITI I NEŠTO VIŠE OD TOGA? ŠTO KAD BI MINI SUTRAŠNJICE PONUDIO JEDINSTVEN, PERSONALIZIRAN DOŽIVLJAJ POVEZAN SA ZAJEDNIČKIM VLASNIŠTVOM? KAKO BISMO VAM PONUDILI UVID U MOGUĆNOSTI KOJE DOLAZE, ZAMISLILI SMO KAKO BI MOGLA IZGLEDATI BUDUĆNOST GRADSKE MOBILNOSTI.

cnt Background Image
dam Image

SVAKI MINI VAŠ JE MINI.

U BUDUĆNOSTI KAD JEDNOG MINI-JA MOŽE DIJELITI SVAKA OSOBA, NOVA GENERACIJA TEHNOLOGIJE OMOGUĆAVA DA AUTOMOBIL UVIJEK IZGLEDA I NUDI DOJAM DA JE SAMO VAŠ. DIJELOVI VANJSKIH POVRŠINA MIJENJAJU SE KAKO BI ODGOVARALI VAŠEM UKUSU I TAKO NUDE OSOBNI POZDRAV KAD SE PRIBLIŽAVATE VOZILU. COOPERIZATOR JE OBOJENI PROZIRNI OKRUGLI INSTRUMENT U SREDINI AUTOMOBILA, SRCE I DUŠA MINI-JA VISION NEXT 100, A S VOZAČEM KOMUNICIRA DINAMIČKIM PROMJENAMA BOJE.

aig Background Image

IZNOVA OSMIŠLJEN MINI.

MINI VISION NEXT 100 ODAJE POČAST MINIJEVU LEGENDARNOM DIZAJNU POSTAVLJANJEM KOTAČA U KUTOVE VOZILA, ČIME SE POBOLJŠAVAJU UPRAVLJIVOST I OSJEĆAJ U VOŽNJI COOPERIZATOR ĆE TAKOĐER PONUDITI MOGUĆNOST ISKUŠAVANJA STILA VOŽNJE NEKE DRUGE OSOBE, OD PRIJATELJA, OBITELJI, ZVIJEZDA, ČAK I KREATIVNIH VIZIONARA.

IZMEĐU PUTOVANJA MINI BUDUĆNOSTI SAM ĆE SE ODVESTI DO SERVISNOG SREDIŠTA GDJE ĆE GA OČISTITI I NAPUNITI MU BATERIJE KAKO BI BIO SPREMAN ZA SLJEDEĆEG VOZAČA.