MINI Clubman – crveno i crno – prikaz prednjeg kraja MINI Clubman – crveno i crno – prikaz prednjeg kraja

SPOZNAJTE NOVE GRANICE S NOVIM MODELOM MINI CLUBMAN.

Kažu da ne možete imati sve. Ali mi ne slušamo.

Čekanje je završilo. Dopustite nam da vas upoznamo s najsofisticiranijim, najsvestranijim i najprostranijim MINI-jem ikad napravljenim. Kad se nađete za volanom, novi MINI Clubman otvara nove poglede na uzbudljive nove horizonte.

S pet sjedala i šest vrata, MINI Clubman vam omogućuje da na svoje putovanje ponesete mnogo prljage. Velikodušan prtljažni prostor proteže se na kapacitet prtljažnika od 1.250 litara, što vam daje još više prostora za vaše planove. Dok vam vrhunski ALL4 pogon na sve kotače pruža svu potrebnu kontrolu za sve ceste - čineći ga savršenim automobilom za sve razloge i za sva godišnja doba.
MINI Clubman – crveno i crno – prikaz stražnjeg kraja s Union Jack stražnjim svjetlom MINI Clubman – crveno i crno – prikaz stražnjeg kraja s Union Jack stražnjim svjetlom

Prepoznatljiva estetska vanjština.

Novi smjeli dizajn vanjštine modela MINI Clubman isporučuje stil i sadržaj kao nikad prije. Čiste linije i smjele konture stvaraju suptilno izražajan dizajn i auru decentnog autoriteta. Njegova svilenkasta silueta savršeno se nadopunjuje sa sportskim stavom i širokim osloncima.

Široke linije ramena privlače vaše oči prema njegovim prepoznatljivim podijeljenim vratima koja otvaraju beskrajne mogućnosti. Novi dizajn LED prednjih svjetala i stražnja svjetla s Union Jack obrascem zrače samopouzdanjem i stilom u svakoj prilici. A s novom, privlačnom prednjom rešetkom, bojama karoserije, kotačima, unutarnjim presvlakama i površinama, nikada nije bilo bolje vrijeme da iskusite njegovu zapovjednu individualnost.
MINI Clubman – crveno i crno – prikaz bočnih strana
MINI Clubman – crveno i crno – prikaz svih šest otvorenih vrata iz zraka MINI Clubman – crveno i crno – prikaz svih šest otvorenih vrata iz zraka

Udobnost dolazi prije svega.

Što se tiče prostora, novi MINI Clubman je više nego velikodušan - nudi vam impresivnu udobnost i fleksibilnost. Prostrana unutrašnjost može udobno smjestiti pet odraslih osoba. A ima dosta podesivog prtljažnog prostora za bilo koju vrstu putovanja koju ste planirali.

Unutrašnjost modela MINI Clubman pruža vrhunsku udobnost s vrhunskim materijalima za unutrašnjost kao što su luksuzna vrhunska kožna sjedala. To je poboljšano raznovrsnim bojama - od klasičnih Carbon Black i Malt Brown do Indigo Blue i svijetle Satellite Gray - svaka od njih stvara jedinstvenu i prepoznatljivu atmosferu. Osvijetljen okvir vrata s pozadinskim osvjetljenjem i razne mogućnosti površina unutrašnjosti pružaju prekrasan dizajn koji određuje raspoloženje.
MINI Clubman – unutrašnjost – osvijetljen okvir vrata s pozadinskim osvjetljenjem
MINI Clubman – unutrašnjost – zaslon središnje konzole osjetljiv na dodir

Inteligentna povezanost.

U središtu pozornosti i srcu unutrašnjosti modela MINI Clubman je središnja konzola s iznimnim ekranom visoke razlučivosti od 6,5 inča ili (opcijski) 8,8 inča. Ovo intuitivno zapovjedno središte otvara vrata svijetu informacija i zabave koje predstavlja MINI Connected. Jednostavno se integrira s vašim uređajima i omogućuje vam upravljanje internetskom navigacijom, uživanje u opciji Apple CarPlay, kontaktiranje usluge MINI Concierge i korištenje mnogih drugih mogućnosti povezanosti.

Savršen za svaku priliku.

MINI Clubman spaja raznovrsnost, prostranost, kvalitetu izrade i performanse kako bi pružio izuzetan pogon koji se uklapa u sve što vam treba. Vrhunski materijali i nadahnjujuće dizajnerske značajke jamče da možete uživati u stilu i udobnosti - bez obzira kamo idete. Kada uđete, nećete htjeti izaći.