DIGITALNO ISKUSTVO

DIGITALNI KVANTNI SKOK.

Prepustite se svojim osjetilima i uživajte u igri svjetla, zvuka i osjećaja, optimiziranih za vaše raspoloženje. Pretvorite svako putovanje u nezaboravno digitalno iskustvo. Dobrodošli u interaktivnu budućnost MINI-ja.

Potpuno električni MINI - digitalno iskustvo - operativni sustav
Novi MINI operativni sustav 9 otvara potpuno novo intuitivno korisničko iskustvo i osigurava da ste povezani i imate kontrolu više nego ikad prije – na svakom putovanju. Optimiziran je za vašu interakciju s izvrsnim OLED zaslonom osjetljivim na dodir i uz MINI Intelligent Personal Assistant koji koristi vaš izgovoreni glas, tako da sada uživate u više personalizacije i emocija nego ikad prije.

MINI EXPERIENCE MODES ZA INTENZIVNE MINI TRENUTKE.

Stvorite jedinstveno iskustvo s više osjetila za vas i vaše putnike. Uronite u različite izvanredne svjetove unutar potpuno električnog MINI Coopera. Svaki način rada prati vlastiti kreativni dizajn i zvučnu paletu. A s Personal načinom rada možete čak koristiti MINI aplikaciju za odabir vlastitih slika iz galerije pametnog telefona za pozadinu MINI interakcijske jedinice. Boje ambijentalnog osvjetljenja i dodatnog Head-Up zaslona automatski se prilagođavaju slikama koje odaberete. Stoga se prepustite i oživite vašu unutrašnjost.

VAŠ MINI OSOBNI ASISTENT U AUTOMOBILU.

Potpuno električni MINI - digitalno iskustvo - spike

MINI INTELIGENTNI OSOBNI ASISTENT – U VIZUALNOJ PRATNJI MINI.

MINI Inteligent Personal Assistant po prvi put se našao u kokpitu modela MINI u svom punom sjaju. Može se aktivirati pozdravom "Hej MINI" ili pritiskom na tipku push-to-talk na upravljaču. Interakcija kojom se upravlja glasom na kružnom OLED zaslonu ima oblik animacije koja sadrži grafičke elemente, tipografiju i avatar. Što se tiče zaslona, ​​vozači mogu birati između "MINI" - stilizirane slike MINI-ja - i novog digitalnog MINI asistenta poznatog kao "Spike".

MINI Intelligent Personal Assistant upravlja najbitnijim funkcijama vašeg MINI-ja, poput navigacije, telefona, radija ili čak kontrolira temperaturu. Možda postoji nešto dodatno što trebate znati o svom putovanju: vrijeme, ili imate poseban zahtjev? Ili samo želite čuti šalu.

SPREMAN ZA POVEZIVANJE.

Vožnja je lagana kada imate digitalnog suputnika, kao i pristup mnoštvu inteligentnih značajki povezivanja koje dolaze standardno, bez dodatnih troškova, a koje nude praktičnost, sigurnost i povezivost. A ako želite opremiti svoj MINI s još više digitalnih usluga, možete nadograditi bilo kada.

Želite više povezivosti?

U kombinaciji s opcijskim MINI Connected paketom imate pristup sve većem rasponu praktičnih značajki i zabavnih aplikacija, uključujući opcije za igranje, glazbu i video streaming. Sada se također možete veseliti obliku igranja u automobilu koji je jedinstven u automobilskom sektoru.

Vozači i putnici mogu igrati takozvane casual igre u aplikaciji AirConsole kada vozilo miruje. Aplikacije za streaming glazbe kao što su Spotify i Amazon Music prilagođene su MINI operativnom sustavu 9 tako da se savršeno integriraju u okruglu MINI interakcijsku jedinicu, omogućujući MINI korisnicima da uživaju u intuitivnom i vizualno privlačnom iskustvu slušanja glazbe.

Apple CarPlay i Android Auto također su dostupni u MINI Operating System 9 za bežično povezivanje pametnog telefona. Osim što se pojavljuju na MINI interakcijskoj jedinici, relevantne informacije također se mogu prikazati na dodatno dostupnom Head-Up zaslonu.

Potpuno električni MINI - digitalno iskustvo - povezane nadogradnje

AŽURIRAJTE SVOJ MINI BILO KADA.

Sada možete fleksibilno pretplatiti dodatne mogućnosti povezivanja i pakete nakon što ste kupili svoj MINI. A ako imate instaliran odgovarajući hardver, svoj MINI također možete doživjeti s drugim sjajnim digitalnim premium funkcijama, kao što su Driving Assistant Plus, High Beam Assist i Remote Engine Start. Mogućnosti nadogradnje i sadržaji mogu varirati ovisno o zemlji, modelu vozila, opremi i stanju vozila.

UDALJENA NADOGRADNJA SOFTVERA.

Omogućavanje Vašem MINI-ju najnovija ažuriranja.

Možete primati besplatna bežična ažuriranja softvera i poboljšanja za vaš MINI. A ovisno o zemlji, modelu vozila, opremi i stanju vozila, možda čak ispunjavate uvjete za redovito primanje dodatnih novih funkcija ili funkcionalnih poboljšanja.