VANJŠTINA

100% KONCENTRIRANI BAKAR.

Jednostavan, ali sofisticiran. Destilirali smo novi potpuno električni MINI Cooper do njegovog najčišćeg oblika.
Potpuno električni MINI - vanjština - silueta

MINIMALISTIČKI DO MAKSIMUMA.

Novi potpuno električni MINI Cooper je najkarizmatičnija jednostavnost. Utjelovljujući naš pristup dizajnu "manje je više", uklonili smo suvišne elemente i smanjili, smanjili i smanjili još neke. Sa svojim čistim i ravnim površinama, fluidinim linijama i uravnoteženim proporcijama, vanjština je pomno izrađena u samouvjeren, upečatljiv oblik.

I DALJE SE ISTIČE.

Zadivljujući dojam novog potpuno električnog MINI Coopera definirana je njegovim kultnim prednjim dizajnom i kratkim prevjesima. To je dodatno ukrašeno prepoznatljivom osmerokutnom prednjom maskom i elegantnim kružnim dizajnom MINI LED prednjih svjetala – koji oba savršeno naglašavaju moderan futuristički dizajn.
Potpuno električni MINI - vanjština - prednja svjetla
Potpuno električni MINI - vanjština - LED prednja svjetla

KUDA VEČERAS?

Uz snažnu i učinkovitu LED tehnologiju koja dolazi kao standard, dostupna su opcijska LED prednja svjetla s proširenim sadržajem. Putem inteligentne prilagodljive aktivacije funkcije kratkih svjetala i svjetla za zavoje, oni osiguravaju bolje osvjetljenje bočnih strana vozila u gradskom, vangradskom prometu i prometu na autocesti.

I ovisno o tome kako se danas osjećate: odaberite jedan od tri različita svjetlosna potpisa za svoj potpuno električni MINI Cooper.

NEZA-MINI-JENJIV.

To je MINI, iz bilo kojeg kuta. Ali s novom aurom za novo doba. Njegova agilna, kompaktna silueta pojačana je dugim međuosovinskim razmakom i većim promjerom kotača. Površine u ravnini imaju više boje karoserije, u kombinaciji s prepoznatljivim crnim pragom kako bi dale još moderniji izgled. A upečatljiva trosmjerna optička podjela karoserije, staklenika i kontrastnog krova naglašava cjelokupni vizualni učinak.

VISOKE PERFORMANSE NA SVAKOM PODRUČJU.

Zračeći čistim samopouzdanjem i neustrašivom individualnošću, naša ponuda 16”-18” lakometalnih naplataka predstavlja MINI u njegovom najintenzivnijem izdanju. Svojim laganim dizajnom i upotrebom recikliranog aluminija pridonose smanjenju našeg ugljičnog otiska u raznim aspektima – kako u proizvodnji tako i tijekom vožnje.

Potpuno električni MINI - vanjština - lakometalni kotači

„SVE INOVACIJE SLIJEDE ZAJEDNIČKU MISIJU. PURIFY MINI. MANJE KOMPLEKSNOSTI, VIŠE INDIVIDUALNOSTI."

Oliver Heilmer, voditelj odjela MINI dizajna

POGLEDAJTE ŠTO JE NA POLEĐINI.

Uz novi trokutasti dizajn, složena preciznost ovih stražnjih svjetala pruža dodatnu dozu individualnosti. Kao i kod prednje strane, možete promijeniti orkestraciju dobrodošlice i odlaska prema vašem raspoloženju.
Potpuno električni MINI - vanjština - stražnja svjetla
Potpuno električni MINI - vanjština - svjetlo dobrodošlice

UVIJEK STE DOBRODOŠLI.

Ulazak u vaš potpuno električni MINI Cooper uvijek je posebna prilika. Kada priđete svom MINI-ju ili ga napustite, postoji orkestracija dobrodošlice i odlaska koja odgovara vašem raspoloženju. To po izboru uključuje prednja i stražnja svjetla s tri različita svjetlosna potpisa koja se mogu odabrati, kao i opcionalnu projekciju logotipa sa suvozačevog i vozačevog retrovizora.