UNUTRAŠNJOST

MANJE JE VIŠE MINI.

Purist s iznenađenjem, novi potpuno električni MINI Cooper je pojam minimalizma, udobnosti i inovacije.

MINI EXPERIENCE MODES.

Vidite, čujte i osjetite vlastito raspoloženje. MINI Experience Modes je vaš ulaz u svijet veza i iskustava. Budi vaša osjetila. Svaki način rada prati vlastiti kreativni dizajn, ambijentalno osvjetljenje i zvučnu paletu. Jednom jedinom naredbom možete potpuno promijeniti izgled i dojam svog kokpita.
Potpuno električni MINI - unutrašnjost - nadzorna ploča

OLED, OLED, OLED, OLED!

Srce i središnja točka vaše ploče je potpuno novi, zapanjujuće tanak središnji zaslon s instrumentima. Koristeći najsuvremeniju OLED tehnologiju promjera 240 mm i visokokvalitetno staklo koje mu daje prepoznatljiv, minimalistički izgled. Služi kao digitalna instrument ploča, kao i vaš ugrađeni centar za informacije i zabavu i pomoć. A okrugli OLED zaslon prvi je takav u svijetu.

MAKSIMALNO REDUCIRANA INSTRUMENT PLOČA.

Stvari smo učinili što jednostavnijim - ali ne jednostavnijim od ovoga. Prvo što ćete primijetiti unutra je koliko je čist i fokusiran dizajn - baš poput kultne unutrašnjosti originalnog klasičnog Minija. Sve je svedeno samo na najosnovnije, s tankom, ali prostranom instrument pločom koja predstavlja pozadinu za prekrasan OLED zaslon i pet prekidača koji čine MINI interakcijsku jedinicu.

Također možete dodati opcijski MINI Head-Up zaslon koji praktično prikazuje sve vaše važne informacije poput brzine, prometnih znakova i sustava pomoći izravno u vašem vidnom polju.

MINI potpuno električni - unutrašnjost - nadzorna ploča

STILSKI I ODRŽIVO. ZA VAŠU UDOBNOST.

Uz četiri opcije stila koje možete izabrati, tu je MINI dizajn koji će vam pomoći da se izrazite - Essential, Classic, Favoured i JCW Style. Svaki dolazi u kompletu s prilagođenim značajkama i prilagođenim detaljima dizajna za sve, od instrument ploče i upravljača, do presvlaka sjedala i stropne obloge.

S našom novom tekstilnom estetikom želimo da doživite istinski osjećaj topline i ugode u vašem MINI-ju. Tkanina je izrađena od visokokvalitetnih, recikliranih materijala i pletena jedinstvenom 2D tehnikom. Nudi luksuzno taktilno iskustvo i više mogućnosti dizajna te služi kao savršeno platno za projekcije u različitim MINI Experience Modes.

SVE NADOHVAT RUKE.

Sve što trebate je tu pri ruci – od ručne kočnice preko mjenjača do MINI Experience Modes i još mnogo toga. Pet intuitivnih kontrola je promijenjeno i redizajnirano i sada ih je još lakše dohvatiti, koristiti i igrati se s njima.

Potpuno električni MINI - unutrašnjost - preklopna ručica
Potpuno električni MINI - unutrašnjost - kotač

SPREMAN ZA ZAVOJE.

Zabava počinje čim uhvatite upravljač. Redizajnirali smo ga, malo smanjivši veličinu kako bismo vam pružili još intenzivniji, klasično-suvremeni MINI go-kart osjećaj. A umjesto treće žbice sada ima moderan, ukrasni remen od tkanine. Lijeva upravljačka ploča omogućuje vam aktiviranje sustava pomoći u vožnji, a pomoću desne ploče možete upravljati svojom zabavom, Intelligent Personal Assistant, remenom za alate i komunikacijskim funkcijama.

STVARANJE INVENTIVNIH NOVIH STAZA S NOVIM MATERIJALIMA.

MINI uspostavlja potpuno novu estetiku našom upotrebom tekstila. Novi materijal koji koristimo na instrument ploči i pločama vrata stvara posebno ugodan ambijent. Pletena jedinstvenom 2D tehnikom, tkanina je kvalitetna i laka za čišćenje. Nudi luksuzno taktilno iskustvo, više mogućnosti dizajna i služi kao savršeno platno za prikazivanje vaših uzbudljivih projekcija u različitim MINI Experience Modes.
Potpuno električni MINI - unutrašnjost - stranica vrata