UNUTRAŠNJOST

PROFINJENO NA DODIR.

Vrhunska izrada i detalji vrhunske kvalitete definiraju estetiku unutrašnjosti. Vrhunski materijali, napredna tehnologija i osvjetljenje atmosferskog ugođaja kombiniraju se kako bi stvorili visoko kultivirano iskustvo vožnje. Kad jednom uđete, vjerojatno više nećete htjeti izaći. 

PREPOZNAJTE SVOJE MINI ISKUSTVO VOŽNJE. 

Vidite, čujte i osjetite vlastito raspoloženje. MINI Experience Modes je vaš ulaz u svijet veza i iskustava. Budi vaša osjetila. Svaki način rada prati vlastiti kreativni dizajn, ambijentalno osvjetljenje i zvučnu paletu. Jednom jedinom naredbom možete potpuno promijeniti izgled i dojam svog kokpita.
Potpuno električni MINI Countryman- unutrašnjost - oled zaslon

OLED, OLED OLED OLED.

Srce i središnja točka vaše ploče je zapanjujuć, okrugli OLED zaslon osjetljiv na dodir. Koristeći najsuvremeniju OLED tehnologiju promjera 240 mm i visokokvalitetno staklo koje mu daje prepoznatljiv, minimalistički izgled. Služi kao digitalna instrument ploča, kao i vaš ugrađeni centar za informacije i zabavu i pomoć. A okrugla geometrija je prva takva u svijetu.

POČASTITE SE S JEDNIM ILI OSAM NOVIH INTERIJERA.

Svaki put kada sjednete za volan možete odlučiti kakvo točno iskustvo vožnje želite. Od sportskog do super-učinkovitog, postoji niz MINI načina koji odgovaraju svakoj potrebi, a svaki od njih ima svoj redizajnirani impresivni izgled, osjećaj i zvuk.
Potpuno električni MINI Countryman - unutrašnjost - nadzorna ploča
Potpuno električni MINI Countryman - unutrašnjost - nadzorna ploča
Potpuno električni MINI Countryman - unutrašnjost - nadzorna ploča
Potpuno električni MINI Countryman - unutrašnjost - nadzorna ploča

STILSKI I ODRŽIVO. ZA VAŠU UDOBNOST.

Uz četiri opcije stila koje možete izabrati, tu je MINI dizajn koji će vam pomoći da se izrazite - Essential, Classic, Favoured i JCW Style. Svaki dolazi u kompletu s prilagođenim značajkama i prilagođenim detaljima dizajna za sve, od instrument ploče i upravljača, do presvlaka sjedala i stropne obloge.

S našom novom tekstilnom estetikom želimo da doživite istinski osjećaj topline i ugode u vašem MINI-ju. Tkanina je izrađena od visokokvalitetnih, recikliranih materijala i pletena jedinstvenom 2D tehnikom. Nudi luksuzno taktilno iskustvo i više mogućnosti dizajna te služi kao savršeno platno za projekcije u različitim MINI Experience Modes načinima rada..

Potpuno električni MINI Countryman - unutrašnjost – traka za prebacivanje

SVE NADOHVAT RUKE.

Sve što trebate je tu pri ruci – od ručne kočnice preko mjenjača do MINI Experience Modes i još mnogo toga. Pet intuitivnih kontrola je promijenjeno i redizajnirano i sada ih je još lakše dohvatiti, koristiti i igrati se s njima. 

GO-KART OSJEĆAJ UPRAVLJAČA.

Zabava počinje čim uhvatite upravljač. Nadahnuti bezvremenskim klasičnim Minijem redizajnirali smo ga, lagano smanjivši veličinu kako bismo vam pružili još intenzivniji, klasično-suvremeni MINI go-kart osjećaj. A umjesto treće žbice sada ima moderan, ukrasni remen od tkanine. Lijeva upravljačka ploča omogućuje vam aktiviranje sustava pomoći u vožnji, a pomoću desne ploče možete upravljati svojom zabavom, Intelligent Personal Assistant, remenom za alate i komunikacijskim funkcijama. 

Potpuno električni MINI Countryman - unutrašnjost - kotač
Potpuno električni MINI Countryman - unutrašnjost - materijali

UPZNAVANJE NOVIH STAZA S NOVIM MATERIJALIMA.

MINI uspostavlja potpuno novu estetiku našom upotrebom tekstila. Novi materijal koji koristimo na instrument ploči i pločama vrata stvara posebno ugodan ambijent. Tkanina je kvalitetna i jednostavna za čišćenje. Nudi luksuzno taktilno iskustvo, više mogućnosti dizajna i služi kao savršeno platno za prikazivanje vaših uzbudljivih projekcija u različitim MINI Experience Modes načinima rada. I nastavit ćemo istraživati daljnje načine za razvoj materijala koji ispunjavaju zahtjevne kriterije kada su u pitanju osjećaj, izgled i otpornost na habanje.