Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - interior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

The all-electric MINI side view
COOPER SE
MINI 3V
MINI 3V
MINI 5V
MINI 5V
MINI Cooper Convertible
MINI CABRIO
MINI Cooper Clubman
MINI CLUBMAN
MINI Cooper Countryman
MINI COUNTRYMAN
MINI Countryman S E side view
COUNTRYMAN SE
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Električni MINI - bijela i crna - prednji bočni pogled Električni MINI - bijela i crna - prednji bočni pogled
MINI Cooper SE *: Potrošnja energije u kWh/100 km u kombinaciji: 16.8/14.8, Potrošnja goriva u l/100 km kombinirana: 0, emisija CO2 u g/km kombinirana: 0. A

POTPUNO ELEKTRIČNI MINI.

NAPUNJEN STRAŠĆU.

Prigrlite neočekivano. Doživite novo uživanje. Prvi potpuno električni MINI najavljuje superpunjeni evolucijski korak koji spaja MINI karting osjećaj i ikoničan dizajn. Uključite se u novi gradski električni životni stil.
Električni MINI - bijela i crna - bočni pogled iz zraka Električni MINI - bijela i crna - bočni pogled iz zraka

PULSIRAJUĆE PERFORMANSE.

The all-electric MINI The all-electric MINI

181 KS

i stalni okretni moment.

7.5 sec

0-100 km/h.

The all-electric MINI The all-electric MINI

GO-KART OSJEĆAJ. SUPERNAPUNJEN.

Preuzeli smo MINI-ovo vrhunsko rukovanje i uporni sportski stil te dodali novi izvor energije za dodatnu zabavu u vožnji. Onog trenutka kada krenete u prvi zavoj, osjetit ćete da je električni MINI u najjačem stanju MINI - osnažujući vas na potpuno novoj razini.
Električni MINI - bijela i crna - prednji bočni pogled

STALNI OKRETNI MOMENT.

Na semaforima se ne računaju samo konjske snage (KS), već i okretni moment (Nm) na raspolaganju. Potpuni okretni moment MINI vam daje odmah. Dok benzinski motor mora prikupiti više okretaja kako bi stvorio okretni moment i usmjeravati tu snagu putem mjenjača prije nego što dođe do kotača.

U trenutku kada svjetla na semaforu postanu zelena i pritisnete papučicu gasa, moment se odmah aktivira kako bi se postigla uzbudljiva okretnost i brzo ubrzanje.

JEDNA BRZINA.
NEMA PREBACIVANJA.

Čak i uz izravni veliki okretni moment i velike okretaje električnog motora, vašem potpuno električnom MINI-ju ne treba kvačilo, a možete ubrzati odmah - u bilo kojem trenutku i pri bilo kojoj brzini. Sve je u tome da stvari budu jednostavne i isporučuju brzinu - od 0-100 km/h za 7,5 sekundi - bez zastoja i prekida u prebacivanju brzina.
Električni MINI - ručica mjenjača - ručica
Električni MINI – pogled straga – pozicija baterije

PRAVI MINI.

Potpuno električni MINI izvorna je ikona, sada ponovno napunjena za sutrašnje ceste. Pokreće ga visokonaponski, 96-ćelijski, 32,6 kWh (bruto kapacitet) paket baterija ugrađen ispod poda, između prednjih i stražnjih sjedala. Pozicioniranje baterije ovdje daje sveukupnom električnom MINI-u dodatno nisko težište, što ne samo da poboljšava stabilnost i upravljivost, već čini vožnju u zavojima još zabavnijom.

Osjećate da ste blizu ceste. Njegov široki kolosijek i čvrsto podešen sustav ovjesa čvrsto vas drže na zemlji dok napadate svaki zavoj.

Električni MINI - bijela i crna - bočni pogled Električni MINI - bijela i crna - bočni pogled

ISKONSKI DIZAJN.

The all-electric MINI The all-electric MINI

4 opreme

za naručiti stil.

4 kraka

za aerodinamičnu vožnju.

The all-electric MINI The all-electric MINI

BEZVREMENSKI KLASIK. ELEKTRIFICIRAN.

Miješajući aerodinamične linije s novim primamljivim detaljima potpisa, potpuno električni MINI dizajniran je da nadopunjuje živopisan život u gradu - i maksimizira vaše vozačko iskustvo. Uvjerljiv, ali šarmantan - obuhvaća tradiciju i upućuje na svijetlu, uzbudljivu budućnost.
Električni MINI - bijela i crna - prednja maska

AERODINAMIČNA PREDNJA MASKA.

Elegantna, očaravajuća prednja rešetka dobila je vrlo modernu interpretaciju koja utjelovljuje i MINI povijest i budućnost. Gotovo je u potpunosti zatvoren - što znatno poboljšava aerodinamiku. Opremljen je upečatljivom žutom trakom za naglasak i znakom "MINI Electric" radi svježeg karaktera. Ovo sve snažno podupiru ikonični, minimalistički prednji svjetlosni prstenovi.

17” MINI ELECTRIC POWER SPOKE 2-TONA.

Zrači neustrašivim temperamentom i aurom gradskog samopouzdanja, ovi elegantni naplatci od lakih legura predstavljaju MINI u svom najintenzivnijem stilu. Izlaže stil jedinstveno, karakteristično, asimetrična obloga gotovo je u potpunosti zatvorena u dizajnu - dodatno poboljšavajući sva električna MINI-ova aerodinamička svojstva.
Električni MINI –  kotači – Corona Spoke
Električni MINI – poklopci ogledala – žuti

MINI ENERGETIC ŽUTA.

Upečatljivi Energetic žuti naglasci daju vašem električnom MINI-u izrazito prepoznatljivu prisutnost na cesti. Oni se ističu, ali suptilno, i ponosni su standardni nosioci za svoj željeni oblik moći.

LED PREDNJA I STRAŽNJA SVJETLA.

Kao i MINI, Union Jack nadilazi vrijeme i znači dugu i bogatu povijest. Potpuno električna MINI LED stražnja svjetla tvore dvodijelni motiv koji aludira na ikonski amblem. Zamršena preciznost i dubina dizajna daju dodatnu dozu individualnosti. Sa prednje strane, prilagodljiva MINI LED prednja svjetla sa Matrix tehnologijom automatski podešavaju svjetlinu i uzorak snopa za specifične uvjete, kao što su nadolazeća vozila, dodajući sigurnost vašej vožnji.
Električni MINI – LED glavna svjetla – Matrix tehnologija
Električni MINI  – pogled unutrašnjosti Električni MINI  – pogled unutrašnjosti

TIHA REVOLUCIJA.

The all-electric MINI The all-electric MINI

1-brzina

prijenos.

2 razine

regenerativno kočenje.

The all-electric MINI The all-electric MINI

KLIZITE KROZ GRAD.

Dinamičan, ali nježan, električni MINI nudi vam potpuno novo vozačko iskustvo. Bliska tišina u kojoj uživate izvlači stres iz gradske vožnje. Na taj način se možete usredotočiti na ono najbitnije kao što je to vaša glazba koja dobro zvuči na Harman Kardon dizajniranom hi-fi sustavu.
Električni MINI – papučica za ubrzanje – papučica za kočenje

VOŽNJA GRADOM SA JEDNOM PAPUČICOM.

Svoj električni MINI gotovo u potpunosti možete voziti samo jednom papučicom za ubrzanje i kočenje. Motor je izravno povezan s kotačima, pa kad dignete nogu s papučice, djeluje poput generatora i omogućava da se električni MINI usporava brže nego što to čini automobil na benzin. Dodajete malo energije u bateriju svaki put kada se zaustavite na sljedećem semaforu.

BEZ ŠUMA MOTORA.

Električni MINI je toliko tih da smo morali ugraditi zvučnu zaštitu za pješake kako bismo upozorili ostale učesnike u prometu na njegovu prisutnost. Nema potrebe za turiranjem motora i osim slabog zvuka kad ubrzavate, jedina buka dolazi izvana. I tek tada na brzini.
Električni MINI – električni motor
Električni MINI – unutrašnjost – prednje vjetrobransko staklo

MANJE BUKE. KVALITETNIJI ŽIVOT.

Negativni učinci previše buke mnogo su izvan sluha. To može dovesti do stresa i oslabiti našu sposobnost usredotočenja i koncentracije. Vaš potpuno električni MINI vrhunac je smirenosti i tišine, a nudi vam utočište za opuštanje i razmišljanje.
Električni MINI – usluge – digitalno iskustvo Električni MINI – usluge – digitalno iskustvo

VRHUNSKO DIGITALNO ISKUSTVO.

The all-electric MINI The all-electric MINI

eDRIVE SERVICES

povezanost za elektrificirajući način života.

REMOTE SERVICES

potpuna kontrola na daljinu.

The all-electric MINI The all-electric MINI

LAKŠA POVEZANOST SA MINI CONNECTED.

Besprijekorno povezuje vas i vaš električni MINI.
Električni MINI – upravljač – dodirni zaslon i instrumenti

KOKPIT.

Premium tehnologija kokpita omogućuje vožnju jednako udobnom kao i elektrificirajućom. Posebno izrađen za potpuno električni MINI je novi digitalni instrument. Sastoji se od 5,5" ekrana u boji, sjajnog u raskošnom dizajnu boje Black Panel, koji se vrhunski smjestio iza upravljača.

To se savršeno nadopunjuje zaslonom osjetljivim na dodir visoke rezolucije u središnjem dijelu ploče, preko kojeg komunicirate s MINI-jem. Opskrbljen je inovativnim MINI povezanim aplikacijama i uslugama posebno orijentiranim na elektro-mobilnost.

EDRIVE SERVICES.

MINI eDrive Services posebno su razvijeni za novi potpuno električni MINI i čine elektromobilnost posebno jednostavnom i praktičnom. Na primjer, nudi korisne pojedinosti kao što su raspon, status punjenja i najbliža stanica za punjenje.

Također vam govori kako povećati svoj trenutni domet uzimajući u obzir vaše pojedinačne vozačke navike za uspostavljanje najučinkovitije rute. Bez obzira želite li ga voziti poput sportskog automobila ili krstarenja produljenim dometom, u potpunosti imate kontrolu.

Električni MINI – kokpit – eDrive ekran
Električni MINI – MINI Connected – usluge na daljinu

UVIJEK NA VAŠOJ STRANI.

Bez obzira gdje se nalazite, uvijek ćete uživati ​​u besprijekornoj vezi sa svojim električnim MINI-em putem aplikacije MINI Connected. Značajke poput klimatizacije unutrašnjosti i funkcije zaključavanja/otključavanja vrata mogu se daljinski aktivirati. Sa svog pametnog telefona možete provjeriti stanje i raspon napunjenosti baterije. A čak možete kontrolirati postupak punjenja kada je vaš MINI spojen na električnu mrežu.

Aplikacija također pruža izvješća o prometu, vremenske prognoze, najbliže stanice za punjenje i opće točke interesa. Možete planirati svoje putovanje, uključujući izvješća o prometu, i odredište poslati u svoj električni MINI navigacijski sustav.

Electric MINI – MINI Ownership

ELEKTRIFIKACIJA ODGOVARA VAŠEM STILU VOŽNJE.

NAPRAVITE SLIJEDEĆE KORAKE.

MINI Countryman Plug-in Hybrid – punjenje – pogled sprijeda

NOVI MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

Sa vrhunskim MINI TwinPower Turbo motorima, iznimni MINI Countryman Plug-in Hybridi pružaju vam najbolje od oba svijeta pogona. Također posjeduje i ozbiljne off-road mogućnosti.
MINI Cooper SE Countryman ALL4 Potrošnja goriva (kombinirana): 2.5 – 2.4 l/100 km Co2 emisije (kombinirane): 56 - 55 g/km
The all-electric MINI side view
COOPER SE
MINI 3V
MINI 3V
MINI 5V
MINI 5V
MINI Cooper Convertible
MINI CABRIO
MINI Cooper Clubman
MINI CLUBMAN
MINI Cooper Countryman
MINI COUNTRYMAN
MINI Countryman S E side view
COUNTRYMAN SE
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo