Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Vaš konfiguriran MINI SPREMAN ZA POLAZAK.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Zahtjev za ponudu

Rezervirajte probnu vožnju

Ups! UPS! Jedan je previše.
MINI 3 Door Hatch, Runflat tyres.

ISKONSKI BUNTOVNIK. PONOVNO ROĐEN.

Prianjanje kao kod kartinga, legendarni dizajn, prepun tehnologija budućnosti. Novi MINI redizajniran je kako bi vas ponovno oduševio.

MINI 3 Door Hatch, Twin Power turbo engine.

TURBOUZBUDLJIV.

Samo vožnja. Novi MINI pokreće novi Twin Power turbomotor koji je brži i štedljiviji. Dvostruka čarolija. Unaprijedili smo i upravljanje kao kod kartinga proširivši razmak između kotača, učvrstivši ovjes i zadržavši nisko težište. Stvoren je za svladavanje zavoja i jurnjavu ravnim cestama.

MINI 3 Door Hatch, MINI Driving modes

OPUŠTENO ILI UZBUDLJIVO?

Switch up your drive. MINI Driving Modes adapt performance to match your mood. Just twist the ring around the shift gate to alter your MINI’s driving experience and responsiveness. Relaxed Sunday afternoon? Go GREEN for a softer experience, optimised for fuel efficiency. Need your nerves jangled? Jump into SPORT with ultra-responsive steering and acceleration.

MINI 3 Door Hatch, Runflat tyres.

USREDOTOČITE SE.

MINI-jev head-up zaslon omogućuje da vam pogled uvijek bude na cesti. Ispred vjetrobranskog stakla podiže se prozirna pločica na kojoj se prikazuju podaci o vožnji, neposredno ispod vašeg vidnog polja. Provjeravanje informacija poput brzine ili uputa navigacijskog sustava nikad nije bilo jednostavnije.

FORMULA SVJETLOSTI.

Noć nikada ne pada u MINI-ju. Neka vas obasja ambijentalna LED rasvjeta unutrašnjosti. Odaberite jednu od brojnih boja iz palete i uskladite je sa svojim raspoloženjem. Sjajna svjetla velegrada i vaš MINI.

MINI 3-door hatch, Glow-kart

SIGURNOST U SVAKOM DETALJU.

Novi MINI opremljen je brojnim sigurnosnim dodacima. Inteligentni senzori pomažu u opasnim situacijama na cesti, a bogata sigurnosna oprema štiti vas u slučaju sudara. Iako je u vožnji i dalje nevjerojatno zabavan, sigurniji je nego ikad prije.

MINI 3 Door Hatch, MINI Driving modes

NAPREDNO KOČENJE.

Napredna tehnologija kočenja uvijek nudi potpun nadzor nad vozilom. Kočnice sa sustavom protiv blokiranja posljednje generacije omogućuju brzo zaustavljanje na skliskim cestama, a elektronička raspodjela sile kočenja (EBD) raspoređuje silu kočenja među kotačima, u skladu s uvjetima na cesti. Nadzor kočenja u zavojima (CBC) povećava stabilnost u zavojima kroz koje se prolazi brže, a pomoć pri kočenju ubrzava cijeli proces i smanjuje put kočenja.

MINI 3 Door Hatch, Runflat tyres.

RUNFLAT GUME.

Uz opcijske runflat gume, probušena guma ne znači i kraj zabave za vaš MINI. Runflat tehnologija omogućuje vam vožnju s ispuhanom gumom brzinama do 80 km/h. Ojačane bočnice izrađene su od gume otporne na povišenu toplinu, a posebna konstrukcija naplatka čak i u zavojima sprečava ispuhanu gumu da sklizne s kotača. Tako ćete se sigurno dovesti do najbližeg mjesta na kojem možete zamijeniti gumu.

MINI 3 Door Hatch Split second airbags.

MUNJEVITI ZRAČNI JASTUCI.

Dođe li do nesreće, MINI će vas u sekundi okružiti zaštitnim zidom. Šest zračnih jastuka sprijeda i straga te bočne zračne zavjese otvaraju se brže od treptaja oka. Zatezači sigurnosnih pojaseva čvrsto sputavaju vas i vaše suputnike i zadržavaju vas dalje od armaturne ploče i naslona sjedala.

PODROBNIJE O DIZAJNU.

Pogledajte novi MINI izbliza. Smijete ga dirati...

MINI 3-door hatch body view.

KLASIČAN DIZAJN. SVJEŽ IZGLED.

Novi MINI odlikuje još dojmljivija maska hladnjaka šesterokutnog dizajna, obrubljena krasnim kromiranim okvirom. Velika okrugla svjetla široko su postavljena i istaknuta okvirima od sjajnog kroma pa ostavljaju upečatljiv dojam na poznatom licu.

MINI 3 Door Hatch, Runflat tyres.

GUMB ZA POKRETANJE.

Veliki gumb za pokretanje osvijetljen prigušenim crvenim LED svjetlom najava je nove pustolovine. Jedan dodir i vaš MINI oživljava: motor se pokreće i spremni ste za polazak.

MINI headlights LED lights

SVJETLOSNE GODINE PRED DRUGIMA.

Prošlost susreće budućnost. Tradicionalnim okruglim MINI glavnim svjetlima dodali smo opcijska polukružna LED dnevna svjetla za upečatljiviji izgled. Možete odabrati i glavna svjetla u posve LED izvedbi.

MINI Body hugging seats.

SJEDALA PRILAGOĐENA TIJELU.

Osjećajte se glavnima bez obzira na to gdje sjedite. Prednja sportska sjedala serijski su prilagođena tijelu. Na raspolaganju su brojne presvlake, uključujući kombinaciju tkanine i umjetne kože Black Pearl, kombinaciju tkanine i kože Diamond, kožu Cross Punch i kožu Lounge.

MINI Mirror caps and colours

KONTRASTNE BOJE.

Stvar je u detaljima: odaberite krov ili kućišta retrovizora u bijeloj boji Aspen, tamnoj crnoj boji ili boji karoserije. Želite unijeti dodatan dašak zabave? Na raspolaganju vam je velika paleta otkačene dodatne opreme dostupne uz nadoplatu.

MINI Hatch body colours.

BOJE KAROSERIJE.

Odaberite bijelu boju Pepper, narančastu Volcanic ili jednu od osam metalik boja: sivu Moonwalk, jarkocrvenu, ponoćnocrnu, britansku trkaću zelenu, tamnomodru, sivu Thunder, tekuće srebrnu i srebrnastobijelu.

MINI Hatch Customisable interior.

PRILAGODLJIVA UNUTRAŠNJOST.

Uređena do savršenstva. Unutrašnjost svojeg automobila možete prilagoditi na više načina nego što možete zamisliti. Odaberite sitne detalje površina u unutrašnjosti, vrata, instrumentne ploče i strukturnih elemenata. Na raspolaganju su vam i opcije izvedba Colour Line i Chrome Line.

Rear view of the MINI 3-door hatch.

LIJEPA POZADINA.

Novi MINI straga krasi dinamičan i uglađen izgled. Stražnja su svjetla veća i obrubljena kromiranim okvirom, a u donjem dijelu smještene su ne jedna nego dvije ispušne cijevi. Oni koji vas pokušavaju sustići, barem će uživati u lijepom vidiku.

Paket John Cooper Works Chili.

Želite da vaš MINI bude još papreniji?

Uljepšana vanjština.

Inačica John Cooper Works Chili opremljena je lakometalnim crnim 17-inčnim kotačima, JCW aerodinamičkim dodacima s JCW branicima, uljepšanim pragovima i posebno oblikovanim JCW stražnjim spojlerom.

Trkaći osjećaj potječe iz vaše duše.

Jurite ulicama uz unutrašnjost paketa John Cooper Works Chili koja oduzima dah. Nezaustavljivi ste s JCW upravljačem, papučicama od nehrđajućeg čelika i mnogo drugih ekskluzivnih detalja.

Sjednite za upravljač i uzbudite se.

Sve počinje ulaskom u posebno uređen MINI s trima vratima. Letvice na pragovima nagovješćuju uzbuđenja pred vama, a sportska sjedala presvučena crnom kombinacijom kože i tkanine nude najbolji položaj za brzu vožnju.

SVI SUSTAVI SPREMNI.

Središnji instrument MINI-ja prozor je u svijet tehnologije i internetskih usluga. Poznati brzinomjer koji se nekoć nalazio na tom mjestu sad je smješten iza upravljača, a legendarno kružno sučelje sad je prekrasan zaslon visoke razlučivosti, u boji koja ovisi o odabranoj varijanti radija.Putem kristalno jasnog zaslona možete upravljati svime, od multimedijskog i navigacijskog sustava do napredne tehnologije MINI Connected. Spreman je za glazbu, komunikaciju na društvenim mrežama, satelitsku navigaciju, informacije o vožnji i prikaz aplikacija automobila. Zaslon okružuje LED prsten koji mijenja boju, ovisno o tome što je na njemu trenutačno prikazano. On je srce MINI-ja.

MINI Connected.

MINI CONNECTED.

Spoj vrhunske tehnologije i MINI-jeva duha: ovo je vaš društveni asistent u vozačkim pustolovinama. Opcijski paket MINI Connected povezuje vas s vašim društvenim mrežama, glazbom na internetu, informacijama o vožnji, aplikacijama automobila i mnogo više.

MINI Emergency Call system.

SOS.

U slučaju nezgode, MINI je spreman pomoći. Opremljen opcijskim sustavom poziva u slučaju nezgode, vaš će MINI poslati hitan poziv pozivnom centru grupe BMW i navesti vašu lokaciju, smjer vožnje i broj otvorenih zračnih jastuka. Pomoć će stići u najkraćem roku.

MINI rearview camera

OČI NA SVIM STRANAMA.

Stražnja kamera omogućuje vam savršen pogled iza automobila i na slici prikazuje oznake koje će vam pomoći pri parkiranju. Pomoć pri parkiranju pomaže vam pronaći parkirno mjesto i navodi vaš MINI u uskim prostorima – a vi pritom ne morate ni dotaknuti upravljač. Gledaj, bez ruku!

Središnji instrument.

PRATITE SVJETLOST.

LED prsten oko središnjeg instrumenta MINI-ja mijenja boju u skladu s tekućim zbivanjima, primjerice pri promjeni glasnoće glazbe, promjeni broja okretaja motora, telefonskim pozivima ili uputama navigacijskog sustava.

MINI Clever maintenence.

PAMETNO ODRŽAVANJE.

Zahvaljujući uslugama na daljinu, eventualni problemi vašeg MINI-ja neće proći nezamijećeno. Zna kad mu je potreban popravak i automatski šalje dijagnostičke podatke vašem ovlaštenom servisu. A možete i sami nazvati kako biste preduhitrili moguće probleme.

MINI centre instrument. MINI XL Journey mate.

NIKAD IZGUBLJENI.

Smješten u središnjem instrumentu MINI-ja, napredni navigacijski sustav jamči da se nikad nećete izgubiti. Za navigaciju od kućnog praga do odredišta odaberite sustav MINI Connected XL Journey Mate. Taj jje sustav namijenjen planiranju putovanja, vaš je vodič i kalendar u jednom, a čak će vas obavijestiti o stanju u prometu, vremenskoj prognozi i dostupnim parkirnim mjestima u blizini.

John Cooper Works

Ne suzdržavajte se.

Više snage. Više ekskluzivnih poboljšanja. I više zabave. Modeli John Cooper Works nasljednici su relijaških legendi Johna Coopera i jednako su dojmljivi danas kao i kad su bili šampioni utrka. Želite li više uzbuđenja i ekskluzivnosti svojeg MINI-ja, ne tražite dalje.

MINI 3v

UPOZNAJTE OBITELJ MINI.

MINI Hatch family
MINI 3v
Snaga
ps (KS)
Emisije
g/km CO2 g/km (KOMBINIRANO) disclaimer
Gorivo
l/100 km disclaimer
Ubrzanje
Ubrzanje 0 – 100 km/h
One
102
4,7, 4,7,
One D
95
3,4, 3,4,
Cooper
136
4,5, 4,5,
Cooper D
116
3,5, 3,5,
Cooper S
192
5,7, 5,7,
Cooper SD
170
4,0, 4,0,
MINI John Cooper Works
231
6,3, 6,3,