mini connected – ikonica povezivosti mini connected – ikonica povezivosti

MINI CONNECTED.

ISKUSTVO GLATKE POVEZIVOSTI.

mini connected – putovanje – početna točka mini connected – putovanje – početna točka
mini connected – aplikacija – ekran osjetljiv na dodir mini connected – aplikacija – ekran osjetljiv na dodir

VAŠ SAVRŠENI SUVOZAČ.

MINI Connected vaš je osobni asistent za mobilnost koji vam pomaže u planiranju putovanja, pronalaženju automobila i daljinskom upravljanju određenim funkcijama. Njegove pametne, intuitivne značajke i izvrsno dizajnirani zaslon osjetljiv na dodir čine vožnju vašeg MINI-a još ugodnijom, sigurnijom i zabavnijom. Dodajte MINI aplikaciju u vaš MINI kroz neprimjetni digitalni most između vašeg pametnog telefona i vašeg MINI-a. Pružajući vam bez napora najrelevantnije informacije o vašem MINI-u.

mini connected – putovanje – kontrola glasom mini connected – putovanje – kontrola glasom

VAŠ GLAS JE VAŠA ZAPOVIJED.

Zahvaljujući razumijevanju prirodnog jezika (NLU), vaš MINI može prepoznati vaš prirodni glas. Tako možete upravljati svojim automobilom tijekom vožnje pomoću MINI-jeve ikonske glasovne kontrole. Samo pritisnite gumb na upravljaču da biste ga aktivirali - i započnite pristupiti informacijama i radnim funkcijama svog MINI-ja svojim izgovorenim glasom. Ne trebate se brinuti ni zbog pamćenja bilo kojih određenih naredbi. Štoviše, kada koristite Apple CarPlay, Siri možete aktivirati i na iPhoneu dugotrajnim pritiskanjem gumba za glasovnu kontrolu na upravljaču.

mini connected – unos u kalendar ikonica mini connected – unos u kalendar ikonica

EKSTRA DODATAK SVAKOJ RUTI.

MINI Connected održava vas informiranim, u kontaktu i temeljito zabavljenima do kraja. Nakon što povežete svoj pametni telefon s multimedijskim sustavom, možete telefonirati ili slušati svoju omiljenu glazbu dok oživljava u netaknutoj jasnoći na visokokvalitetnom zvučnom sustavu. Štoviše, imate prikladan pristup brojnim aplikacijama, uključujući one nezavisnih davatelja usluga. Tako možete uživati ​​u svojim omiljenim uslugama streaminga poput Spotifya. A ako vam je draže, čak i Alexa i Siri mogu vam se pridružiti na putovanjima - pomažući vam glasovnom naredbom.

* Amazon Alexa i Apple CarPlay bit će dostupni samo u kombinaciji s MINI Connected Navigation Plus. Dodatne detalje potražite u odjeljku FAQ.

mini connected – ikonica navigacije mini connected – ikonica navigacije

SVE MAPIRANO.

Inteligentni navigacijski sustav MINI Connected omogućuje vam planiranje rute iz udobnosti vašeg doma. Pretražite odredište u svojoj MINI aplikaciji i  Send-to-Car opcija prenijet će plan vašeg MINI-a. Mapira vaše putovanje dajući vam besprijekornu navigaciju od polaska do dolaska - i omogućuje vam da zakažete bilo koji događaj tijekom puta. Dakle, spremni ste za vožnju s povjerenjem kamo god krenuli. Kako se navigacijske karte automatski automatski ažuriraju na najnovije dostupne, ovaj sustav ne samo da vam štedi vrijeme - pomaže vam i u smanjenju potrošnje goriva.

MINI Connected – Concierge usluge – mjesta interesa MINI Connected – Concierge usluge – mjesta interesa
MINI Connected – mjesta interesa - ikonica MINI Connected – mjesta interesa - ikonica
MINI Connected – Concierge usluge – mjesta interesa MINI Connected – Concierge usluge – mjesta interesa

KRENITE ODMAH U AVANTURU.

Zamislite da imate nekoliko opcija na putu. Samo jednim klikom možete u svoje vozilo prenijeti zanimljiva mjesta koja ste pronašli na mreži - poput trgovina, benzinskih pumpi, bankomata i restorana. Vaš navigacijski sustav MINI Connected drži sva vaša odredišta na jednom mjestu. One koje vam uvijek trebaju - i one koje otkrijete. Štoviše, pritiskom na tipku možete pristupiti opciji 24/7 MINI Concierge usluge * koja će vam pružiti informacije, istraživačke veze i pružiti praktične savjete tijekom putovanja.

MINI Connected – ikonica prometa MINI Connected – ikonica prometa

DAJTE SI VREMENA.

Često se zateknete u gužvi u prometu? To se može izbjeći sa RTTI-jem. Ovaj napredni navigacijski sustav neprestano nadgleda prometne uvjete kako bi vam u stvarnom vremenu pružio upozorenja o nesrećama i radovima na cestama, uključujući upozorenja o opasnostima i skretanju. Predložit će vam skretanje i što brže vas dovesti do odredišta. A dobit ćete i najnovije vremenske prognoze. Dakle, vaša putovanja nisu samo dobro organizirana - već i puno opuštenija.

mini connected – zaslon osjetljiv na dodir – centralna jedinica mini connected – zaslon osjetljiv na dodir – centralna jedinica
mini Connected – ikonica navigacije mini Connected – ikonica navigacije

PRISTUP I INTERAKCIJA IZDALEKA.

Jesam li zaključao vrata automobila? Gdje sam ga parkirao? MINI Connected Remote Services omogućuju vam upravljanje MINI-em iz daljine putem MINI aplikacije - što ga čini mnogo lakšim za pronalazak na parkiralištu. Možete ga pronaći putem karte na pametnom telefonu. Možete vidjeti i status svojih prozora i vrata, a po potrebi otključati svoj MINI za nekoga drugog. U stvari, čak i prije nego što krenete, MINI Connected Remote Services omogućuju vam da aktivirate klimu kako biste predgrijali ili ohladili vašu unutrašnjost*. Dakle, temperatura unutar vašeg MINI-a uvijek je baš onakva kakvu želite.

*Dostupno za MINI Cooper SE i MINI Countryman SE.

MINI Connected – remote usluge – kontrola MINI Connected – remote usluge – kontrola
MINI Connected – linija – odredište putovanja MINI Connected – linija – odredište putovanja
mini connected – siva linija odvajanja mini connected – siva linija odvajanja

SAZNAJTE VIŠE O MINI CONNECTED.

mini Connected – paketi i značajke ikonica mini Connected – paketi i značajke ikonica

KOMPLET ZA POTPUNU POVEZIVOST.

ZNAČAJKE I PAKETI.

Uključite snagu premium tehnologije s MINI Connected. Od praktičnosti daljinskih upravljača i funkcije slanja u automobil do hitnih poziva, može se pohvaliti čitavim nizom uzbudljivih značajki i aplikacija koje vas povezuju s vašim MINI-jem. Grupirani su u tri različita pakiranja. Pronađite onaj koji vam najviše odgovara.

mini connected  – ekran osjetljiv na dodir – infotainment mini connected  – ekran osjetljiv na dodir – infotainment
mini connected  – ekran osjetljiv na dodir – infotainment mini connected  – ekran osjetljiv na dodir – infotainment
MINI Connected - MINI aplikacija - ikona MINI Connected - MINI aplikacija - ikona

USKOČITE U VAŠ MINI.

MINI APLIKACIJA.

Približite se svom MINI-ju no ikad s novom MINI aplikacijom. Iskoristite svijet veza i praktičnosti s bilo kojeg mjesta i u bilo kojem trenutku pomoću pametnog telefona.

mini connected  – ikonica pomoći i podrške mini connected  – ikonica pomoći i podrške
POMOĆ I PODRŠKA.

PRONAĐITE ODGOVORE NA VAŠA PITANJA.