Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - interior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

MINI AKTUALNE PONUDE

NAJBLIŽA POSLOVNICA

The all-electric MINI side view
COOPER SE
MINI 3V
MINI 3V
MINI 5V
MINI Cooper Convertible
MINI CABRIO
MINI Cooper Clubman
MINI CLUBMAN
MINI Cooper Countryman
MINI COUNTRYMAN
MINI Countryman S E side view
COUNTRYMAN SE
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
NOVI MINI COUNTRYMAN SE – bočni pogled NOVI MINI COUNTRYMAN SE – bočni pogled

NOVI MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4.

SPECIFIKACIJE MODELA NOVOG MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4.

ELEKTRIČNI DOMET
57 - 55 km (i)
POTROŠNJA GORIVA
2.1 - 1.7 l/100 km (i)
POTROŠNJA ELEKTRIČNE ENERGIJE
13.9 - 13.5 kWh/100km (i)
EMISIJE
48 - 39 g/km (i)
SNAGA
224 KS (165 kW)

(i) WLTP Vrijednosti prikazane potrošnje goriva, emisije CO2, potrošnje energije i rasponi određuju se u skladu s Europskom uredbom (EZ) 715/2007 u verziji koja je bila primjenjiva u trenutku homologacije tipa. Podaci se odnose na WLTP testni ciklus u skladu s direktivom (EC) 1151/2017 i mogu se razlikovati ovisno o odabranoj opcijskoj opremi. Prikazani raspon uzima u obzir različite konfiguracije odabranog modela i nisu dio niti jedne ponude, već su isključivo u svrhu usporedbe različitih vrsta vozila.

MINI Electric logotip – Elogo – linijski MINI Electric logotip – Elogo – linijski

MINI PLUG-IN HYBRID.
IMAJTE SNAŽAN PUT.

Prigrlite izvanredno. Novi MINI Cooper SE Countryman ALL4 koristi snagu električne energije kako bi stvorio uzbudljivo, ali održivo iskustvo vožnje. Svojim promišljenim dizajnom i preciznim inženjeringom izaziva sve što ste mislili o hibridnoj vožnji. Zahvaljujući savršenoj ravnoteži između snage i učinkovitosti, ostvarujete najbolje prednosti iz oba pogona.

RAD BEZ ŠTETNIH EMISIJA.

MINI COUNTRYMAN ELECTRIC DOMET. DO 57 KM.

Nova baterija najnovije generacije MINI Cooper SE Countryman ALL4 ima povećan kapacitet od 10,0 kWh - što će vas dovesti do 57 km u čistom električnom načinu rada. To znači da možete smanjiti svakodnevne tekuće troškove. I ne samo to, porez na vaš automobil bit će znatno niži i nećete morati naplaćivati nikakve naknade za vožnju po određenim gradovima. A savršeni svestrani automobil za grad i van grada pruža vam isključivo električnu mogućnost - znači lokalno uživate u mobilnosti bez štetnih emisija.

MINI Countryman hybrid– punjenje baterije – kako ju napuniti
MINI Cooper SE Countryman ALL4 – kućno punjenje – baterija

NAPUNITE SVOG MINI HIBRIDA KOD KUĆE.

Svoj MINI Cooper SE Countryman ALL4 možete lako i praktično napuniti iz standardne kućne utičnice od 230 V (SchuKo). To je najjeftiniji način punjenja vašeg MINI-ja - a on će se u potpunosti napuniti nakon otprilike 5 sati. Nije potrebna složena instalacija ili jedinica. Vaš MINI dolazi s jednofaznim (nivo 1) kabelom za jednostavno punjenje u kući.

NAPUNITE SVOG MINI HIBRIDA U JAVNOSTI.

Bez obzira idete li na odmor za vikend ili u posjet obitelji u nekom drugom gradu, možete se opustiti. Pred vama je sjajan pogon. A što se tiče bilo kakvih razmišljanja o dometu, javne mreže za punjenje EV-a brzo rastu. Osim toga, s ukupnim dometom do 500 km, nema ograničenja na mjesto na kojem vas može odvesti MINI Cooper SE Countryman ALL4. Za dodatne informacije kontaktirajte svog MINI prodavača. 

MINI Countryman hybrid– punjenje baterije – javna mreža punionica
MINI Cooper SE Countryman ALL4 – plug-in hybrid vožnja – benzinski i električni motor

PROMIJENITE I USUDITE SE.

MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4 - POGON NA SVE KOTAČE. NA SVIM CESTAMA.

Nakon što obavite shopping tijekom vikenda, zašto se ne uputiti u brda ili na obalu - pomoću moćnog plug-in hibridnog motora. S električnim pogonom na sva četiri kotača identično se ponaša kao kod kuće na gradskim ulicama kao i na planinskim cestama. A s ukupnim dometom do 500 km, nema ograničenja do kuda vas može odvesti.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – srebrni - prednji pogled MINI Cooper SE Countryman ALL4 – srebrni - prednji pogled

ZA SVE I SVAKOGA.

MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4. VIŠE PRTLJAŽNOG PROSTORA.

Nema potrebe za kompromisima. Možete uzeti sa sobom sve što trebate. Novi MINI Cooper SE Countryman ALL4 neustrašivi je avanturist opremljen samopouzdanjem. Pruža vam dovoljno prostora za pet osoba, prtljagu i sva sjećanja koja odaberete.

 PRTLJAŽNI PROSTOR VELIK KAO ŽIVOT.

DO 1,275 L PRTLJAŽNOG PROSTORA.

Što ćete spakirati za svoj vikend? Robustan i hrapav, zgodan MINI uvijek će privući dobru publiku. Dobra stvar je dovoljno velika da se u nju uklopi - s više nego dovoljno prostora za noge, naslona za glavu i prostora za laktove za putnike na stražnjem sjedalu. 

MINI f60 hybrid – prtljažnik – prostor unutrašnjosti
MINI F60 Hybrid – unutrašnjost – sjedala

FLEKSIBILNA POJAVA.

PROMJENJIVA SJEDALA.

Velikodušni prtljažni prostor daje vam dovoljno prostora za vaše planove. A kada se stražnja sjedala preklope u konfiguraciju 40/20/40, novi MINI Cooper SE Countryman ALL4 može primiti teret dugačak, visok, širok ili glomazan. 

MJESTO GDJE SNAGA UPOZNAJE STIL.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID DIZAJN VANJŠTINE.

Spajajući karakterističan, hrapav izgled i muške proporcije s avanturističkim duhom, stvorili smo svestrani automobil čije je prirodno stanište i suvremena gradska ulica i seoska cesta. Dostupan je u 9 različitih boja i kompenziran suptilnim električnim naglascima. Zašto sada ne dizajnirate svoj? Boje. Kotači. I druge vanjske mogućnosti, također. Kao što su kontrastni krov, pruge na poklopcu motora ili poklopci zrcala. 

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

INSPIRIRAJUĆ IZNUTRA.

Novi MINI Countryman Plug-in Hybrid opremljen je pametnim detaljima koji vožnju čine zabavnijom nego ikad. Kad uzmete MINI, imate izbor. Uđite unutra, pogledajte oko sebe - i osjetite nadahnuće. 

MINI Cooper Hybrid – kokpit i upravljač – smeđa koža MINI Cooper Hybrid – kokpit i upravljač – smeđa koža

TOLIKO TOGA ZA ISTRAŽITI.

NOVI MINI COUNTRYMAN. ZNAČAJKE. PAKETI. DODACI.

MINI Countryman - kestenasto smeđa - pogled sprijeda

STANDARDNA I DODATNA OPREMA.

Istražite niz standardnih i opcionalnih mogućnosti opreme osmišljene kako bi vam pomogli da MINI postane istinski vaš - a vaša vožnja zabavnija nego ikad prije.

MINI Countryman - razine opreme - paketi

PAKETI RAZINE OPREME.

Pripremili smo uzbudljive razine opreme koje možete iskoristiti da bi individualizirali vaš MINI. To su posebna, namjenska oprema i konfiguracije značajki koje će znatno poboljšati vaše putovanje - i vrijednost vašeg MINI-ja.

mini countryman plug-in hybrid – povezivost – infotainment

MINI CONNECTED.

MINI Connected donosi povezivanje sljedećeg nivoa na vaš MINI s širokim spektrom inteligentnih usluga i aplikacija. Nudi mnoštvo opcija za navigaciju, komunikaciju i reprodukciju glazbe - a sve s fantastičnim zaslonom i inteligentnom, hands-free glasovnom komandom. Dolazi u dva paketa. Pogledajte koji bi vam bio najbolji. 

mini countryman hybrid – MINI Yours – oprema

MINI YOURS.

MINI Yours omogućuje vam da poboljšate svoj MINI premium značajkama i sofisticiranim rješenjima. Od luksuznih presvlaka i upravljača do naplataka od lakih legura, on donosi sve one bogate, zamršene detalje koji upotpunjuju majstorski osjećaj i čine vaš MINI jedinstvenim - iznutra i izvana.

mini countryman phev – originalni dijelovi – dodaci

MINI ORIGINALNI DIJELOVI I DODACI.

Istražite široku paletu originalnih dijelova i dodataka dostupnih za personalizaciju vašeg MINI-ja - od visokokvalitetnih naplataka, unikatnih detalja vanjštine do cool naljepnica i traka.

Novi MINI Countryman – zelena i crna – bočni pogled Novi MINI Countryman – zelena i crna – bočni pogled

NOVI MINI COUNTRYMAN.

Novi MINI Countryman je ovdje i čvršći je i jači nego ikad prije. Opremljen novim dizajnom i pogonom na sva četiri kotača, predstavlja ultimativu zabavu u vožnji. Bez obzira da li idete na robusno obalno putovanje ili se vozite po gradskoj vrevi, novi MINI Countryman pruža vam vozačko iskustvo kojem ćete se uvijek radovati. Uživajte u pronađenoj slobodi i fleksibilnosti za vožnju bilo gdje.

MINI Electric logo – Elogo – linijski
The all-electric MINI side view
COOPER SE
MINI 3V
MINI 3V
MINI 5V
MINI Cooper Convertible
MINI CABRIO
MINI Cooper Clubman
MINI CLUBMAN
MINI Cooper Countryman
MINI COUNTRYMAN
MINI Countryman S E side view
COUNTRYMAN SE
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.