UNUTRAŠNJOST

PROFINJENO NA DODIR.

Vrhunska izrada i detalji vrhunske kvalitete definiraju estetiku unutrašnjosti. Vrhunski materijali, napredna tehnologija i osvjetljenje atmosferskog ugođaja kombiniraju se kako bi stvorili visoko kultivirano iskustvo vožnje. Kad jednom uđete, vjerojatno više nećete htjeti izaći.

UPOZNAJTE VAŠE MINI NAČINE ISKUSTVA VOŽNJE (EXPERIENCE MODES).

Osjetite vlastito raspoloženje. MINI Experience Modes je vaš ulaz u svijet veza i iskustava. Budi vaša osjetila. Svaki način rada prati vlastiti kreativni dizajn i ambijentalno osvjetljenje. Jednom jedinom naredbom možete potpuno promijeniti izgled i dojam svog kokpita.

MINI Countryman - unutrašnjost - oled zaslon

OLED, OLED, OLED, OLED!

Srce i središnja točka vaše ploče je zapanjujuć, okrugli OLED zaslon osjetljiv na dodir. Koristeći najsuvremeniju OLED tehnologiju promjera 240 mm i visokokvalitetno staklo koje mu daje prepoznatljiv, minimalistički izgled. Služi kao digitalna instrument ploča, kao i vaš ugrađeni centar za informacije i zabavu i pomoć. A okrugla geometrija je prva takva u svijetu.

POČASTITE SE JEDNIM ILI SEDAM NOVIH INTERIJERA.

Svaki put kada sjednete za volan možete odlučiti kakvo točno iskustvo vožnje želite. Od sportskog do super-učinkovitog, postoji niz MINI načina koji odgovaraju svakoj potrebi, a svaki od njih ima svoj redizajnirani impresivni izgled.

MINI Countryman - unutrašnjost - nadzorna ploča MINI Countryman - unutrašnjost - nadzorna ploča
MINI Countryman - unutrašnjost - putnik
MINI Countryman - unutrašnjost - nadzorna ploča MINI Countryman - unutrašnjost - nadzorna ploča
MINI Countryman - unutrašnjost - putnik

STILSKI I ODRŽIVO. ZA VAŠU UDOBNOST.

Uz četiri opcije stila koje možete izabrati, tu je MINI dizajn koji će vam pomoći da se izrazite - Essential, Classic, Favoured i JCW Trim. Svaki dolazi u kompletu s prilagođenim značajkama i prilagođenim detaljima dizajna za sve, od instrument ploče i upravljača, do presvlaka sjedala i stropne obloge.

S našom novom tekstilnom estetikom želimo da doživite istinski osjećaj topline i ugode u vašem MINI-ju. Tkanina je izrađena od visokokvalitetnih, recikliranih materijala i pletena jedinstvenom 2D tehnikom. Nudi luksuzno taktilno iskustvo i više mogućnosti dizajna te služi kao savršeno platno za projekcije u različitim MINI Experience Modes načinima rada.

MINI Countryman - unutrašnjost – traka za prebacivanje

SVE NADOHVAT RUKE.

Sve što trebate je tu pri ruci – od ručne kočnice preko mjenjača do MINI Experience Modes i još mnogo toga. Pet intuitivnih kontrola je promijenjeno i redizajnirano i sada ih je još lakše dohvatiti, koristiti i igrati se s njima.

GO-KART OSJEĆAJ UPRAVLJAČA.

Zabava počinje čim uhvatite upravljač. Nadahnuti bezvremenskim klasičnim MINI-jem redizajnirali smo ga, lagano smanjivši veličinu kako bismo vam pružili još intenzivniji, klasično-suvremeni MINI go-kart osjećaj. A umjesto treće žbice sada ima moderan, ukrasni remen od tkanine. Lijeva upravljačka ploča omogućuje vam aktiviranje sustava pomoći u vožnji, a pomoću desne ploče možete upravljati svojom zabavom i komunikacijskim funkcijama.

MINI Countryman - unutrašnjost - kotač
MINI Countryman - unutrašnjost - materijali

STVARANJE NOVIH STAZA S NOVIM MATERIJALIMA.

MINI uspostavlja potpuno novu estetiku našom upotrebom tekstila. Novi materijal koji koristimo na instrument ploči i pločama vrata stvara posebno ugodan ambijent. Tkanina je kvalitetna i jednostavna za čišćenje. Nudi luksuzno taktilno iskustvo, više mogućnosti dizajna i služi kao savršeno platno za prikazivanje vaših uzbudljivih projekcija u različitim MINI Experience Modes načinima rada. I nastavit ćemo istraživati daljnje načine za razvoj materijala koji ispunjavaju zahtjevne kriterije kada su u pitanju osjećaj, izgled i otpornost na habanje.