SVESTRANI PROSTOR

VIŠI. DUŽI. PAMETNIJI.

Napravili smo više mjesta za sve vaše uzbudljive planove. Novi MINI Countryman je 13 cm dulji i 8 cm viši s do 25% više prtljažnog prostora. Zahvaljujući reduciranom dizajnu i pametnom korištenju prostora, tu je i više prostora za pohranu, tako da možete ponijeti što god želite sa sobom kako bi vaše putovanje bilo udobnije ili zabavnije.

Mini Countryman - prostor i svestranost - udobnost

UDOBNOST KOJA SE PRILAGOĐAVA VAMA.

Naši su dizajneri osmislili pametni Travel & Comfort System koji omogućuje brzo i jednostavno postavljanje različitih dodataka. Držači za vaše tablete, vješalice za odjeću i univerzalne kuke za torbe mogu se sigurno pričvrstiti na naslone prednjih sjedala. Postoje pametni sklopivi držači za čaše – a sada se i sklopivi stolovi mogu pričvrstiti kao radne površine ili površine za odlaganje.

PODESIVA PROSTRANOST.

Vrlo svestran MINI Countryman više je nego velikodušan kada je u pitanju prostor. Ima mjesta za pet visokih odraslih osoba, a stražnja sjedala se preklapaju kako bi ponudila dodatni prostor za prtljažnik ili za noge. Možete stvoriti još više prostora za noge ili prtljažnik pomicanjem stražnje klupe prema naprijed ili unatrag za čak 13 cm. Što god planirali, možete brzo i jednostavno promijeniti raspored kako bi odgovarao vašim potrebama.

Mini Countryman - prostor i svestranost - sklopiva sjedala
Mini Countryman - prostor i svestranost - kapacitet prtljažnika

MAKSIMALAN KOMFOR.

Maksimalno povećajte kapacitet prtljažnika vašeg MINI-ja i pripremite se za svoju sljedeću avanturu. S našim MINI nosačima i krovnim kutijama možete sa sobom nositi gotovo sve. MINI stražnji nosač za bicikl, na primjer, može prevoziti više bicikala. Lagan je i čvrst, s jednostavnim klikom i funkcijom naginjanja koja omogućuje lak pristup prtljažniku.

PODIZANJE KROVA.

I krov je duži. Imate puno više mjesta. MINI krovni nosači sada dolaze kao standardna oprema kako bi vaše MINI Countryman avanture učinio još lakšim. Dolaze u crnoj boji visokog sjaja i predstavljaju temelj za sve MINI krovne nosače i krovne kutije, a istovremeno izgledaju izvrsno.

Mini Countryman - prostor i svestranost - sklopiva sjedala