Uđite u svijet MINI dodataka.

Vaš MINI, vaš stil: dvije snažne i individualne osobnosti. Postoji mnogo mogućnosti da svoj osobni stil prikažete na ulice. Pokaži ono što želite pokazati s MINI originalnim dodacima.

Pronađi dodatke
dam Image

Neka vam kotači budu prava izjava.

Opremite svoje vozilo s određenim popularnim kotačima. Dizajn u usporedbi s prijanjenjem i velikom raznovrsnošću garantira zabavu i sigurnost. Iskušajte prije kupnje i pogledajte kako izgledaju na vašem MINI modelu s MINI potpunim konfiguratorom za kotače i gume.

Istražite više.

MINI originalni kotači i gume

MINI John Cooper Works.

John Cooper Works.

Onaj koji vozi sa modelom John Cooper Works, nikada neće imati protivnika. - Jer s modelom John Cooper Works čak i suprotni vjetar izgleda blijedo. Brza traka je tvoja. Za više individualnosti nudimo vam MINI John Cooper Works dodatke. Prilagodite svoj automobil s komponentama John Cooper Works koji ubrzavaju rad srca bilo kojeg motorsport navijača.

Pronađi JCW Dodatke

Upravljačko središte s MINI Infotainment sustavom.

Postavite visoka očekivanja sa savršenim i elegantnim svestranim paketom s tehnologijom zabave, telekomunikacije, navigacije i tehnologije - uz MINI Infotainment ste uvijek u središtu zbivanja. Naša suvremena tehnologija povezuje pametni telefon i vozilo, kvalitetne multimedijske usluge osiguravaju zabavu u tipičnoj MINI atmosferi i navigacijski sustavi vas pouzdano dovode do vašeg odredišta.

MINI John Cooper Works Pro pribor za podešavanje

Zabava.

Na svakoj ruti. Zajamčena najbolja zabava uz naše visokokvalitetne ponude zabave tvrtke MINI. Uvjerite se sa savršenim zvukovnim iskustvom i ponudite svojim putnicima najbolju zabavu.

Pronađite dodatke

MINI John Cooper Works Pro pribor za podešavanje

Telekomunikacije.

Uvijek u središtu zbivanja.Komunikacijski i glazbeni dodaci omogućuju udobnost tijekom putovanja s vašim modelom MINI. Uživajte u raznovrsnosti infotainment sustava i ostanite povezani.

Pronađite dodatke

MINI John Cooper Works Pro pribor za podešavanje

Navigacija.

Na pravom putu - cijelo vrijeme. 

 

Doći do vašeg odredišta sigurno, pouzdano i savršeno na vrijeme? - komad kolača s navigacijskim MINI rješenjima. Tako osiguravate da stignete brzo i prije svega bez stresa.

Pronađite dodatke

MINI John Cooper Works Pro pribor za podešavanje MINI John Cooper Works Pro pribor za podešavanje

Tehnologija.

Izvrsnost je zajamčena.

 

Željeli biste doživjeti najnoviju inovaciju, koja čini vožnju udobnijom? S MINI modelom nema problema! Bilo da vam je potrebna moderna antena ili alarmni sustav - s MINI tehnologijom uvijek ste u pulsu vremena.

Pronađite dodatke

Izvrsne performanse.

Wellness za vaš MINI s našom učinkovitom vrhunskom njegom protiv najjače prljavštine. Uz MINI korisne proizvode za njegu održavajte vašeg ljubimca sjajnim i čistim. Istražite naše mnoštvo pročistača i svakodnevno uživajte u vašem MINI modelu.

Pronađite proizvode za njegu

dam Image