COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI model 3 vrata – crveni i crni – kotači i gume MINI model 3 vrata – crveni i crni – kotači i gume

MINI ORIGINALNI KOTAČI I GUME S OZNAKOM ZVIJEZDE.

Opremite svoje vozilo vrhunskim MINI originalnim setovima kotača. Jednostavno se morate osjećati sigurno dok istražujete nešto novo, a mi smo se pobrinuli za vas našim širokim izborom MINI originalnih setova kotača. Kvalitetom visoko iznad ostalih, ove su gume savršeno prilagođene kako bi najbolje iskoristile svaki pojedini MINI model i vaš stil vožnje. Nabavite prave gume za sezonu i optimalno prianjanje za teren po kojem vozite. Uz naše gume s oznakama zvijezda vodećih proizvođača uvijek ćete se osjećati posebno sigurno na cesti. Svi kotači isporučuju se montirani, balansirani i spremni za upotrebu.

SET ZIMSKIH KOTAČA.

MINI Accessories – original wheels – winter tyres MINI Accessories – original wheels – winter tyres

MINI originalni set zimskih kotača nudi jamstvo kvalitete i sigurnosti. Razvijeni su u uskoj suradnji s vodećim proizvođačima i rigorozno su testirani kako bi optimizirali prijanjanje vašeg MINI-ja na cesti i idealno se podudaraju s konceptom vozila svakog pojedinog modela. Poznate i kao snježne gume, MINI zimske gume i kotači toplo se preporučuju u područjima u kojima temperatura pada ispod +7° C - kako bi se osiguralo da vaše vozilo bude sigurno na cesti uz bolje kočenje i prianjanje bez obzira na uvjete.

PRIANJANJE BEZ IKAKVIH POTEŠKOĆA.

Kad temperatura padne, guma ljetnih guma se stvrdnei više ne mogu pružati optimalne performanse. Zato je 7°C preporučena temperatura za prelazak na zimske gume. Zahvaljujući svojoj posebnoj mješavini gume, zimske gume pružaju maksimalno prianjanje, optimiziran odziv kočenja i iznimnu razinu performansi i sigurnosti na cesti - čak i po najhladnijem vremenu.

MINI set kotača nudi maksimalne performanse i sigurnost:

MINI kotači - zimi i ljeti - prianjanje i profil gume

Kočni put s dubinom profila (mm) u mokrim uvjetima:

Kočni put s dubinom profila (mm) u mokrim uvjetima

SET LJETNIH KOTAČA.

MINI JCW– rebel green – ljetni komplet kotača MINI JCW– rebel green – ljetni komplet kotača

Kad dođe ljeto, što može biti bolje od vašeg MINI-ja spremnog za putovanje, stavljanja sunčanih naočala i odlaska na put. Sa svijetom pod vašim kotačima, vaš MINI svakodnevno nudi beskrajne mogućnosti. Nove ceste za vožnju. Nova mjesta za otkrivanje. Stvaranje novih sjećanja. MINI originalni kotači i gume tu su za vas kako biste maksimalizirali vaš užitak i pomogli vam da stignete tamo u više stilova i na siguran način - bez obzira jeste li sportski zaljubljenik ili samo krećete u sunčanu avanturu.

KVALITETA NA KOJOJ SE MOŽETE VOZITI.

Dodavanje MINI originalnih kotača, guma i dodataka na vaš MINI je poput nanošenja posljednjih poteza kistom na sliku. Na primjer, pogledajte MINI slobodne poklopce glavine - oni sve savršeno zaokružuju kako bi moderan original pretvorili u pravo MINI remek-djelo.

KVALITETE ZVIJEZDE.

MINi kotači - gume - pogodnosti kvalitete s oznakom zvijezde MINi kotači - gume - pogodnosti kvalitete s oznakom zvijezde

Svi MINI Original setovi kotača opremljeni su isključivo gumama označenim zvjezdicama kako bi se osiguralo jamstvo kvalitete i sigurnosti. Razvijeni su u uskoj suradnji s vodećim proizvođačima poput Bridgestone-a, Michelin-a i Pirelli-a i strogo su testirani kako bi optimizirali prijanjanje vašeg MINI-a na cesti.

VIDLJIVE POGODNOSTI.

PO MJERI.

Svi MINI originalni kotači i gume posebno su razvijeni za taj go-kart osjećaj i u skladu sa stilom svakog pojedinog MINI modela.

TESTIRANO.

Svaka je guma prošla rigorozna testiranja s do 50 različitih kriterija kvalitete (EU oznaka guma zahtijeva ispunjavanje samo tri kriterija).

SPORTSKE.

Gume su savršeno prilagođene komponentama ovjesa i prilagodljivim sustavima za maksimalno prianjanje i performanse.

SIGURNE.

Gume s oznakom zvjezdice imaju visoku izdržljivost, vrhunske sigurnosne ocjene i vrhunsku run-flat tehnologiju.

EKONOMIČNE.

Sustavna uporaba posebnih materijala smanjuje potrošnju goriva i smanjuje razinu buke.

RUN FLAT TEHNOLOGIJA.

Run-flat tehnologija omogućuje vam da nastavite voziti svoje vozilo do 80 km pri maksimalnoj brzini od 80 km/h, čak i ako tlakovi u gumama nisu pod pritiskom. To i vama osigurava sigurnost i udobnost. To također znači da vam nije potreban rezervni kotač jer se jednostavno možete odvesti do vašeg sljedećeg MINI servisa. Time se osigurava manja masa vozila i više prostora za prtljagu i sportsku opremu.

Bez run-flat tehnologije:

MINI kotači i gume - guma bez run-flat tehnologije

S run-flat tehnologijom:

MINI kotači i gume – run-flat tehnologija

SURADNJA SA VODEĆIM PROIZVOĐAČIMA.

MINI kotači projektirani su i testirani kako bi optimizirali performanse i prianjanje vašeg MINI-a. Bez obzira na to treba li vaš MINI Bridgestone, Michelin i Pirelli ili neku drugu premium marku, "Zvijezda" na boku znači da je guma odobrena od strane MINI-ja i pružit će vam najbolje iskustvo vožnje zato što je posebno izrađena za vaš MINI i proizvedena  sukladno MINI standardima. Gume s oznakom zvjezdice testirane su prema 50 različitih kriterija kvalitete grupiranih u šest glavnih područja: vozna svojstva, sigurnost, trošenje, učinkovitost, udobnost i sportsko ponašanje.

MINI OSIGURANJE GUMA.

U slučaju nesreće gdje su vaše gume oštećene, slučajno ili namjerno, MINI Tyre Insurance (osiguranje guma) može vam pomoći u neočekivanim troškovima popravka ili zamjene, bez obzira na starost vašeg vozila.

 

MINI Tyre Insurance (osiguranje guma) nudi sveobuhvatnu zaštitu od: 

  • Šteta koju uzrokuju šiljasti predmeti poput čavala i krhotina stakla
  • Šteta nastale udaranjem u rubnik (tijekom parkiranja).
  • Vandalizam
  • Krađa.

MINI Tyre Insurance (osiguranje guma) osigurava 100% nadoknadu troškova guma za oštećenja u prvoj godini, 75% u drugoj godini i 50% u trećoj godini.*

*MINI osiguranje guma vrijedi za sve gume označene zvjezdicama i setove kotače kupljene u vašem MINI servisnom centru. Uz to, MINI osiguranje guma vrijedi za sve originalno opremljene gume postavljene na automobil kupljen u MINI centru i registriran od ožujka 2020. godine. Izuzeti su naplatci i troškovi rada. Za daljnje informacije o MINI osiguranju guma kontaktirajte svog MINI servisnog partnera ili provjerite svoje uvjete i odredbe osiguranja. MINI osiguranje guma proizvod je tvrtke Allianz Versicherungs-AG. 

MINI kotači - mini osiguranje guma- poklopac MINI kotači - mini osiguranje guma- poklopac

MINI SERVIS PROMJENE GUME.

Naši MINI servisni stručnjaci savjetuju vas o idealnom izboru kotača i MINI guma označenih zvjezdica za vaše vozilo. Samo te gume udovoljavaju strogim MINI-jevim standardima kvalitete. Podrazumijeva se da također mijenjamo, testiramo, servisiramo i skladištimo vaše kotače. Bez obzira tražite li rezervnu gumu ili kompletan set kotača, usluga MINI servisa kotača i guma uvijek nudi prvoklasne proizvode i profesionalne savjete. Pružite svom vozilu njegu punu ljubavi koju zaslužuje. Priuštite mu MINI servisu u MINI servisnom centru.

MINI kotači i gume - servis promjene gume MINI kotači i gume - servis promjene gume

#HereWeGo Zahvaljujemo cijeloj MINI zajednici na sjajnim vizualima!