Usluga s punom transparentnošću.

dam Image

Tretmani za vaš MINI.

Individualna podrška za svaki kilometar. U MINI-u imamo jasnu podjelu zadataka: možete uživati u MINI vožnji, a MINI servisni stručnjaci će se pobrinuti da zabava ne prestane. To čini naš kompetentni MINI servisni tim profesionalnim osobnim trenerima za vaš MINI. Oni točno znaju što vaš MINI treba - pažljivo liječite svoj auto maske radijatora do stražnjih svjetala.

 

Zdravica prijateljstvu.

Istinsko prijateljstvo mora se održavati, bez obzira na dob. Naši stručnjaci za usluge brinu se da vaš MINI model bude spreman za sve različite izazove i da vas nikada ne napusti. Uvjerite se u naše atraktivne ponude koje vrše naši stručnjaci za usluge - kao što je npr. promjena kočionih pločica ili MINI servis motornog ulja. Obratite se svom MINI servisnom partneru. 

dam Image

Motorno ulje: Provjera!

Za dugotrajan motor.

MINI servis motornog ulja nudi vam više od samo promjene ulja. Također uključuje preliminarni pregled, npr. kočnica i guma. S servisnim intervalom od 30.000 km ili 2 godine, MINI servisno motorno ulje je također financijski učinkovito i osigurava da vaš MINI model ima dug životni vijek.

 

MINI servis motornog ulja uključuje:

  • Zamjena motornog ulja, uključujući odlaganje starog ulja.
  • Obnova uljnog filtra.
  • Ponovno postavljanje zaslona usluge sukladno do tvorničke specifikacije.
  • Radno vrijeme i materijal.

   

*Ponuda za MINI One R56 (Benzinski auto)

dam Image

Kočnice: provjera!

Nove kočione pločice - za veću sigurnost.

Najbolje performanse motora također zahtijevaju kočnice s visokim performansama.

S originalnim MINI kočnicama možete se osloniti na najkraće udaljenosti kočenja, najveću sigurnost i maksimalno usporavanje u svakom trenutku.

 

Zamjena kočionih pločica uključuje:

  • Zamjena kočionih pločica
  • Obnova senzora kočionih pločica
  • Čišćenje kočnica
  • Ponovno postavljanje zaslona usluge sukladno do tvorničke specifikacije.
  • Radno vrijeme i materijal.

     

*Ponuda za MINI One R56 (Benzinski auto)

dam Image

Prednji kočioni diskovi.

Vrhunski materijal za najbolju učinkovitost kočnica.

Kočnice modela MINI Cooper S moraju raditi teže od onih iz modela MINI One. Stoga su naši MINI kočioni diskovi razvijeni upravo za svaki pojedini model. Izrađeni od visokokvalitetnog materijala, diskovi se savršeno usklađuju s MINI kočnionim pločicama.

dam Image

Zamjena akumulatora.

Energija za vaš paket snage.

MINI Originalni akumulator pouzdano osigurava potrebnu energiju pokretanja. Ali samo ako je profesionalno registriran nakon zamjene, tek su tada pouzdano dostupni svi stupnjevi učinkovitosti (f.e. auto-start-stop) i funkcije udobnosti (f.e.hlađenje prilikom stajanja).

Posebna usluga za vaš MINI.

Što duže imate svoj MINI model, to ćete više uživati u tipičnom gokart osjećaju. Kako ova zabava ne bi prestala, nudimo vam MINI servis i njegu. Ovaj poseban servisni program čuva vrhunsku formu vašeg MINI modela, tako da se možete osloniti na zabavu u vožnji, od prvog dana.

MINI originalni dijelovi i MINI servis: Nepobjedivi u smislu vrijednosti.

Samo najbolje za vaš MINI: Servis naših stručnih MINI servisnih stručnjaka u kombinaciji s kvalitetom i savršenom opremom s našim originalnim dijelovima. To osigurava cjeloživotno zdravlje za vaš MINI model i ima pozitivan učinak na vrijednost preprodaju vašeg ljubimca. Budite MINI - Budite pravi.

 

Atraktivna cijena popravka u punom jamstvu.

MINI servis i njega ostaje transparentan u svim namjerama i svrsi. Dobivate točne informacije o tome koliko će usluga koštati - a to je manje nego što mislite. Također zajamčeno: punogodišnje jamstvo od 2 godine za sve MINI originalne dijelove.