mini concept - aceman vision

MINI CONCEPT ACEMAN.

*MINI Concept Aceman samo je konceptni automobil, što znači da nije u proizvodnji i nije za prodaju. Stoga se ne može voziti po javnim cestama i nije u skladu s cestovnim propisima. Snimanje se odvijalo na zatvorenoj cesti/studiju bez pristupa prometu.

EMOCIJA (E-)KRETANJA.

MINI Concept Aceman predstavlja novu eru održivijih, povezanih automobila i kombinira tehnološki napredak, karizmatičnu jednostavnost i uzbuđenje u vožnji. Naš prvi potpuno električni MINI Crossover SAV spaja karakterističnu MINI agilnost i inovativno razmišljanje o dizajnu, dok pruža siguran položaj za vožnju. Prikazuje ono što čini MINI: uzbudljive proporcije, prepoznatljive linije i pametna funkcionalnost. Okretan i moćan, ali s osjećajem bezvremenske sofisticiranosti, MINI Concept Aceman početak je nove avanture.

mini concept - aceman – značajke

ESTETIKA SPONTANOSTI.

  • Inspirativne performanse potpuno električne vožnje i najnovije inovacije u električnoj tehnologiji. 
  • Potpuno nova inteligentna arhitektura, koja pruža oblik, fleksibilnost i funkcionalnost.
  • Inovativna interaktivna tehnologija i multi-screen infotainment povezuju putnike s neviđenim korisničkim iskustvom.
  • Materijal bez kroma i kože integrira površine presvlaka i tekstila izrađene od recikliranih materijala.

BUDUĆNOST DIZAJNA INSPIRIRANOG TRADICIJOM.

MINI Concept Aceman moderna je interpretacija SAV-a, ali u agilnom MINI obliku. Njegove jasno definirane konture i čisti rubovi ostavljaju uvjerljiv dojam.

STIL UNUTRAŠNJOSTI – NOVI MINIMALIZAM.

Unutrašnjost modela MINI Concept Aceman kombinira klasične i sportske elemente MINI dizajna s elegantnim ručno izrađenim detaljima. Prostrani otvoreni prostori oko vrata i meke površine donose toplinu i osjećaj ugode, a panoramski krov propušta svjetlost.

DIZAJNIRAN DA PRIVLAČI POGLEDE.

Očaravajuća svijetlo tirkizna nijansa pridonosi osjećaju uzbuđenja. Ovisno o načinu na koji svjetlost pada, boja se čini svjetlijom ili tamnijom, što daje suptilnu trodimenzionalnost površinama i rubovima. Krovni nosač je u British Racing Green boji i zahvaljujući kameleonskom efektu PVD premaza, svjetluca u različitim nijansama plave, ljubičaste, zelene, tirkizne i ružičaste.

mini concept - aceman - vanjština - značajke
mini concept - aceman - unutrašnjost – značajke

KORAK U ODRŽIVU BUDUĆNOST. 

Izrađeni s najvećom pažnjom za detalje i kvalitetu, svi održivi materijali izrađeni su od reciklirane plastike. U kombinaciji s nijansama boja, zadivljujuća igra kontrasta pruža vrlo emocionalno iskustvo vožnje.

ZNAČAJKE.

VOZITE PO SVOM IZBORU – NAČINI RADA.

Uronite u različite svjetove koje MINI Concept Aceman model nudi. Tri nova načina rada pokazuju različite načine rada i uživanja u zaslonima koji su vam na raspolaganju. Stoga se prepustite i oživite svoju unutrašnjost.

OSOBNI NAČIN RADA.

Sve je u personalizaciji zaslona. Možete birati iz niza suptilno animiranih pozadinskih slika koje se također projiciraju na nadzornu ploču i prate odabrani zvukovi. Neki primjeri uključuju oblake koji se kreću nebom, valove koji se razbijaju o obalu i svjetlucavu vodu koja se kreće u bazenu.

mini concept - aceman - načini rada - osobno
mini concept - aceman - načini rada - pop-up

POP-UP NAČIN RADA.

Pop-Up način je prva navigacija usmjerena na iskustvo koja se nudi u MINI-ju - uključuje čak i element iznenađenja. Možete odlučiti kamo želite ići odabirom kategorije iskustva kao što su objedovanje, događaji, trendovi ili vrtnja animiranog kola sreće.

VIVID NAČIN RADA.

Vivid način rada modela MINI Concept Aceman čini svako putovanje razigranijim, interaktivnijim i zabavnijim. U ovom načinu rada možete stvoriti potpuno novi interaktivni dizajn za cijelo područje prikaza kad god vozilo miruje.

mini concept - aceman - načini rada - vivid
mini concept - aceman - raspon modela

PRONAĐITE PRAVI MINI ZA SEBE.

Svi naši MINI-ji bili su koncepti u nekom trenutku svojih života. Pogledajte trenutnu ponudu novih i uzbudljivih MINI-ja i odaberite onaj pravi za sebe.