MINI JOHN COOPER WORKS CONCEPT.

dam Image

JOHN COOPER WORKS.

MINI i John Cooper Works zajedno su osmislili džepnu raketu. Njihovo posljednje konceptno vozilo diči se snagom koja se ne pokorava fizikalnim zakonima. Pogled na MINI John Cooper Works i njegov zvuk očarat će vam osjetila prije nego što uđete u njega. Najprije ćete čuti nevjerojatan zvuk motora. A zatim će vam se pogled usmjeriti na rukom polirane površine pod prozirnim lakom u legendarnim bojama John Cooper Worksa. A zatim se možete diviti detaljima koja obuhvaćaju sportske pruge, crveno obrubljena krilca i iznimno upadljiv krovni spjler.

cnt Background Image
Prednji profil MINI-ja John Cooper Works Concept

SPREMAN ZA POLAZAK.

Svojim gotovo kartingaškim stavom, ništa se ne drži ceste kao MINI John Cooper Works, s novooblikovani 18-inčni John Cooper Works lakometalni kotači pomažu da trakcija bude što bolja. Na prednjim se kotačima ističu posebna kočna kliješta koja ukazuju na snagu raspoloživu pri kočenju. Usto i izgledaju toliko dobro da privlače poglede.

aig Background Image

VIŠE OKTANA.

MINI John Cooper Works ima dulji međusovinski razmak, širi trag i aerodinamičnije oblikovanu vanjštinu od prethodnog modela, s izvanredno osmišljenim podvozjem i tehnologijom podvozja. A kako je riječ o praktičnom MINI-ju, svaki dan može biti dan za utrku.

cnt Background Image
Profil MINI-ja John Cooper Works Concepta straga