MINI Cooper S Countryman – crveni i crni – MINI Roadside Assistance MINI Cooper S Countryman – crveni i crni – MINI Roadside Assistance

POMOĆ JE NA PUTU, KAKO BISTE VI MOGLI NASTAVITI SVOJ.

MINI Roadside Assistance.

Vožnja vašeg MINI-ja je uvijek zabavna. Ali mogu se dogoditi nepredviđeni događaji. Zato je tu MINI Roadside Assistance. Samo jedan poziv, i pomoć stiže - putem telefona ili na lice mjesta. Bilo kad, bilo gdje i bilo što - možete sigurno voziti vaš MINI uz saznanje da će naši stručnjaci uvijek osposobiti vaš MINI.
MINI Cooper S Countryman – detaljan bočni prikaz – MINI Roadside Assistance

MINI BREAKDOWN ASSISTANCE.

MINI Breakdown Assistance osigurava da se vi i vaš MINI vratite na cestu što je brže moguće. Posebno obučeni MINI tehničari nude rješenja putem telefona ili na licu mjesta - bilo kada, bilo gdje. Ako se vaš MINI ne može sigurno voziti, mi ćemo vas i vaše vozilo prevesti do najbližeg MINI servisnog partnera i osigurati da dovršite svoje putovanje.

SPREMNI JAVITI SE NA VAŠ POZIV – 0800 21 54 00
Dostupno 24-7-365.

MINI Limuzina s 3 vrata – crvena i crna – MINI Accident Assistance

MINI ACCIDENT ASSISTANCE.

Mi smo stalno tu zbog vas, kako bismo vam pomogli da se što je brže moguće vratite na cestu. Ako je potrebno, odvući ćemo vaš automobil do najbližeg MINI servisnog centra. Osigurat ćemo vam zamjensko (unajmljeno) vozilo. Mi ćemo dokumentirati podatke o nezgodi i obavijestiti vaše osiguravajuće društvo, kao i kontaktirati članove obitelji i pomoći vam u planovima o putovanju.

SPREMNI JAVITI SE NA VAŠ POZIV – 0800 21 54 00
Dostupno 24-7-365.

MINI PROGRAM MOBILNOSTI.

MINI Convertible – blue and white – MINI Mobility Program
U nesretnom slučaju da vaš MINI ne radi, pružamo sveobuhvatan paket usluga i stručnu podršku kako bismo ponovno vratili vas i vaš MINI na cestu. Kao vaš vjerni pratitelj, osiguravamo vašu bezbrižnost - bez obzira na situaciju.