MINI originalni dijelovi.

MINI Original Parts

Rezervni dijelovi.

Svi MINI originalni dijelovi su savršeno prilagođeni vašem MINI modelu i dostupni su za sve modele čak i 15 godina nakon završetka proizvodnje. Na raspolaganju diljem svijeta kod naših MINI servisnih partnera.

Reciklirani dijelovi.

Reciklirani dijelovi nude istu MINI kvalitetu i dvogodišnje jamstvo, ali uštedu do 50% u odnosu na nove dijelove

MINI Original Battery

MINI originalni akumulator.

Tri puta brže od konvencionalnih akumulatora od kalcija, duži vijek trajanja i bez održavanja; Vjerujte savršenim performansama i pouzdanosti naših MINI originalnih akumulatora - na svakoj temperaturi

MINI Original Brake Discs

MINI originalni diskovi kočnica.

Posebna kombinacija materijala korištenih za MINI originalne diskove kočnica jamči visoku stabilnost, toplinsku vodljivost i izdržljivost za izvanredne performanse kočenja i udobnosti.

MINI Original Fuel Filter

MINI originalni filter goriva.

Razvijen od materijala za filter visoke kvalitete i testiran posebno za visoki tlak u MINI motorima. MINI originalni filter za gorivo održava vaš motor učinkovitim što se tiče potrošnje i u izvrsnom stanju za dugotrajnu vožnju.

MINI Original Microfilter

MINI originalni mikrofilter.

Izrađen s elektrostatički napunjenom runom i aktivnim ugljenom, MINI mikrofilter sprječava ulazak štetnih plinova i čestica nečistoća u unutrašnjost vašeg automobila, što rezultira približnim filtriranjem mikroskopskih čestica koje mjere samo 5 μm.

MINI Original Brake Pads

MINI originalne kočione pločice.

Savršeno prianjanje MINI originalnih kočionih pločica na vaš MINI model poboljšava učinkovitost kočenja, smanjuje potrebnu silu koja rezultira trošenjem - s pozitivnim učinkom na izdržljivost.

MINI Original Oil Filter

MINI originalni filter za ulje.

Prljavo ulje povećava potrošnju goriva i može uzrokovati značajnu štetu unutar motora. MINI originalni filter za ulje jamči da vaš motor dobiva ulje koje mu je potrebno.

MINI Original Windscreen Wiper Blades

MINI originalne metlice brisača vjetrobrana.

Prilagođene kako bi odgovarale krivulji vašeg vjetrobranskog stakla za savršenu aerodinamiku i optimalnu učinkovitost čišćenja. Tako da nema više pruga ili zamagljenog filma za više od 300 sati uporabe.

MINI Original Spark Plug

MINI originalne svjećice.

Krstareći na autocesti, svjećice su podvrgnute radu od više od 70 plamenih udara u sekundi. Usklađivanje cijelog procesa sagorijevanja i elektronike motora ključno je za optimalno iskustvo vožnje.

MINI Original Air Filter

MINI originalni filter zraka.

Specifično dizajniran za svaki pojedini MINI motor, s razinom razlučivanja prašine od 99% i napravljen da izdrži 60.000 do 100.000 km. S MINI originalnim filterom za zrak vaš motor nikada neće jesti prašinu.