MINI SERVIS.

DOBRODOŠLI U OBITELJ.

Za nas ste obitelj. I baš kao što obitelj uvijek pazi jedni na druge, mi se dodatno brinemo o vašem MINI-ju. Bez obzira koji MINI vozite, bilo da je blistav novi, star ili potpuno naelektriziran, imamo pravu uslugu za vas. Ovdje ste vi i vaš MINI uvijek dobrodošli. Jer servisna usluga je obiteljska stvar.

ZAŠTO ODABRATI MINI SERVIS?

Baš kao što ste vi i vaš MINI stvoreni jedno za drugo, MINI servis je napravljen za vaš MINI. Nudimo različite usluge kao što su MINI Service Inclusive i MINI Value Service kako bismo osigurali da su pred nama samo bezbrižni kilometri – bez obzira na to kakav MINI vozite. Jer nitko ne poznaje vaš MINI bolje od naših servisera. Uvijek su tu da vam pomognu pronaći pravo rješenje za svaku situaciju. Dakle, možete biti sigurni da će vaš MINI dobiti najviši standard usluge – s MINI originalnim dijelovima kako bi ostao 100% MINI.
MINI SERVIS.

POMLADIMO VAŠ MINI.

Kada je u pitanju vaš MINI, razumijemo vaše zahtjeve i nudimo širok raspon usluga po mjeri koje poboljšavaju vaše jedinstveno MINI iskustvo vožnje. Pobrinut ćemo se da se uvijek osjećate više od samo brige. Stoga rezervirajte termin već danas i pridružite se obitelji MINI. Jedva čekamo da vas upoznamo.
Mini Servis – clubman ulazi u servisni prostor Mini Servis – clubman ulazi u servisni prostor

MINI SERVICE INCLUSIVE.

U OVOJ OBITELJI DODATNA NJEGA NE KOŠTA DODATNO.

Pozornost je samo jedna od mnogih prednosti za vas i vaš MINI kada postanete dio ove obitelji. Uz MINI Service Inclusive, možete se oprostiti od neočekivanih troškova usluge i pozdraviti bezbrižno roaming. Platite samo jednom i uživajte u pokriću za sve uključene usluge. Vaš MINI je tada uvijek u najboljim rukama – kod svih MINI servisnih partnera diljem svijeta. A u slučaju da želite još više za svoj MINI, MINI Service Inclusive Plus pokriva sve uključene usluge.
MINI Servis - service inclusive MINI Servis - service inclusive
MINI Servis - mini sa 3 vrata ulazi u servisni prostor MINI Servis - mini sa 3 vrata ulazi u servisni prostor

MINI VALUE SERVICE.

U OVOJ OBITELJI, STVARI POSTAJU BOLJE KAKO GODINE PROLAZE.

Uz MINI Value Service, godine dobivate vrhunsku njegu. Postanite dio ove obitelji i uživajte u cijelom nizu osnovnih Premium usluga za bilo koji MINI stariji od 5 godina – po atraktivnoj i transparentnoj all-inclusive cijeni. Nakon mnogih zajedničkih avantura, pružite svom MINI-ju ljubav i brigu koju zaslužuje.

MINI Servis - mini value service MINI Servis - mini value service
MINI Servis - tehničari ispred clubmana MINI Servis - tehničari ispred clubmana

MINI PRODULJENO JAMSTVO.

U OVOJ OBITELJI JE NAJVAŽNIJE OSTATI ZAJEDNO.

Dio avanturističkog duha nikada nije istinski znati kakvo bi uzbuđenje moglo čekati vas i vaš novi MINI na putu. A budući da želimo da u potpunosti uživate u svakoj zajedničkoj minuti, vaš automobil je pokriven jamstvom MINI zastupnika za vaša prva 24 mjeseca. Međutim, budući da znamo da odnosi između MINI-ja i vozača obično traju, možete jednostavno produžiti jamstvo kada naručujete svoj novi MINI za do pet godina uz malu dodatnu naknadu. To znači da se za kvarove može pobrinuti bilo koji MINI servisni partner - diljem svijeta i bez dodatnih troškova.

MINI Servis - mini produljeno jamstvo MINI Servis - mini produljeno jamstvo

PODUZMITE SLIJEDEĆI KORAK.