MINI TELESERVICES.

Znate li kada je vrijeme za vaš sljedeći servis, pregled ili zamjenu ulja? Pomoću Teleservicesa, vaš MINI točno zna kada je sljedeći servis. Ako je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, pružit će vam i vašeg željenog servisnog partnera sa svim relevantnim informacijama. Čak i prije nego što vas vaš MINI servisni partner kontaktira kako biste dogovorili sastanak, oni će već znati u kakvom je stanju vaše vozilo, tako da mogu naručiti rezervne dijelove i u potpunosti su spremni da se priklone individualnim zahtjevima. Ovo također pomaže u skraćivanju vremena čekanja.

Sustav također na vrijeme prepoznaje potrebu za neplaniranim sastancima servisa, poput istrošenih kočionih pločica - i prosljeđuje potrebne informacije kako bi se odgovarajući nedostaci mogli brzo otkloniti. Ne morate se brinuti ni o čemu, a vaš MINI ostaje u netaknutom stanju. Ako se dogodi neočekivani kvar, MINI pomoć na cesti tu je da vas podrži i osigura da se vratite na cestu što je brže moguće.

MINI - Teleservices - provjera MINI - Teleservices - provjera

PREDNOSTI NA PRVI POGLED:

  • Veća sigurnost zahvaljujući automatskom određivanju zahtjeva za servisom
  • Automatski prenosi informacije o zahtjevima servisa vama i vašem MINI servisnom partneru
  • Proaktivno zakazivanje sastanka od strane MINI servisnog partnera
  • Kraće vrijeme servisiranja zahvaljujući učinkovitom planiranju i obradi usluga
  • Brza podrška zahvaljujući pomoći na cesti
MINI - Teleservices - Cooper SE
MINI - Teleservices - Ikona telefona MINI - Teleservices - Ikona telefona

MINI TELESERVICE CALL.

Kada je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, Teleservice Call pruža vama i vašem željenom servisnom partneru sve relevantne informacije. Čak i prije nego što vas vaš MINI servisni partner kontaktira radi dogovora, on ili ona već zna u kakvom je stanju vaše vozilo, može naručiti rezervne dijelove i savršeno je pripremljen da udovolji individualnim zahtjevima vašeg vozila. To također skraćuje vrijeme čekanja tijekom sastanka.

Sustav također identificira potrebu za nepredviđenim radovima održavanja u ranoj fazi, na primjer istrošenim kočnicama. Razmjenjuju se potrebne informacije kako bi se svi takvi nedostaci mogli pravodobno ispraviti. Ne morate se više ni o čemu brinuti, a vaš MINI ostaje u savršenom stanju.

Da bi vas kontaktirao i pripremio sastanak, dodijeljeni servisni partner može pokrenuti i pozvati trenutne podatke Teleservice Call vašeg vozila i slati poruke, npr. podsjetnik na sastanak s vašim vozilom.

MINI - Teleservices - Ikona servisa MINI - Teleservices - Ikona servisa

SERVICE PARTNER MANAGEMENT.

Putem Service Partner Managementa možete definirati preferiranog servisnog partnera koji prima teleservisne pozive iz vašeg vozila. Trenutno dodijeljenog servisnog partnera možete provjeriti i promijeniti u izborniku vozila ili u MINI aplikaciji. Kako bi osigurao pružanje Teleservices usluga, MINI također može ispraviti nedostatke ili očito neispravne dodjele servisnih partnera.
MINI - Teleservices - MINI 3-vrata
MINI - Teleservices - Ikona vozila MINI - Teleservices - Ikona vozila

MINI POMOĆ NA CESTI.

U slučaju kvara, pomoći ćemo vam na najbolji mogući način: MINI pomoć na cesti možete kontaktirati izravno iz vozila odabirom MINI Assistance u izborniku MINI Connected. Odmah, svi relevantni podaci o stanju vozila i vašem trenutnom stanju položaja prenose se na mobilnu uslugu i uspostavlja se glasovna veza.

Od vozila s najnovijom generacijom MINI Connecteda mogu se zatražiti potrebni podaci i nakon vaše potvrde dohvatiti na daljinu. Tako se agentu Pozivnog centra za pomoć na cesti mogu dostaviti podaci o vozilu i u slučaju da ste započeli običan telefonski poziv. Postupak pomoći na cesti možete započeti i iz svoje MINI aplikacije. Također će u ovom slučaju telefon za pomoć dobiti sve potrebne informacije kako bi vam pružio najbolju moguću podršku.

MINI - Teleservices - MINI centar

PRONAĐITE VAŠ NAJBLIŽI MINI CENTAR.