VANJŠTINA

VEĆA DOZA MINI-JA.

Sa svojom moćnom građom, odvažnim SUV dizajnom i impozantnom pojavom, novi MINI Countryman odiše aurom samopouzdanja i avanture.

MINI Countryman - vanjština - silueta

SUVREMENI MINI-MALIZAM.

Napravili smo preinake i unaprijedili stvari koje najviše volite. Ono što ostaje su robustan dobar izgled, uglađene linije i 100% neukrotivi MINI duh. Ovo je SUV izgrađen da vas odveze na uzbudljiva mjesta u ekstremnoj udobnosti. On je vaš pouzdani, potpuno električni partner u zločinu s više MINI Countryman neustrašivosti – a manje svega ostalog.

UPOZNAJTE NOVI MOĆNI MODEL.

Robusno zgodan i elegantan bez napora, potpuno električni MINI Countryman jednako se dobro snalazi u gradu i na otvorenom. Njegov izvanredan stav uljepšan je osmerokutnom prednjom maskom, upečatljivim prednjim svjetlima i moćnim poklopcem motora. Njegovi kratki prevjesi i zamršene konture pružaju definiciju vrhunske kvalitete i izražaj njegovoj elegantnoj silueti. Budući da dolazi u četiri različita stila, sigurno ćete pronaći pravog suputnika za svoje avanture.

MINI Countryman - vanjština - prikaz prednjeg kraja
MINI Countryman - vanjština - krovni otvor

MINI DO MAKSIMUMA.

Pozdravite naš najveći MINI ikad – i veličinom i zrelošću. Sada 13 cm dulji i 8 cm viši, MINI Countryman je sila na koju se treba računati i ima više nego dovoljno prostora za sve vrste zanimljivih planova sa ili bez obitelji i prijatelja.

ODVAŽNOST JE U DETALJIMA.

Gdje god pogledate, nešto je uzbudljivo za otkriti. Kotači su odvažniji, uglađeniji i aerodinamičniji. Praktični krovni nosač sada dolazi standardno u crnoj boji visokog sjaja. A C-stup dolazi s elegantnim dizajnom. Uz četiri opcije stila koje možete izabrati, tu je MINI dizajn koji će vam pomoći da se izrazite - Essential, Classic, Favoured ili JCW stil. Svaki dolazi u kompletu sa značajkama po mjeri i prilagođenim detaljima dizajna.

MINI Countryman - vanjština - kotači

VISOKE PERFORMANSE NA SVAKOM PODRUČJU.

Zračeći čistim samopouzdanjem i neustrašivom individualnošću, naša ponuda 17”-20” naplataka (do 21" kao dodatna oprema) predstavlja MINI u njegovom najintenzivnijem izdanju. Svojim laganim dizajnom i upotrebom recikliranog aluminija pridonose smanjenju našeg ugljičnog otiska u raznim aspektima – kako u proizvodnji tako i tijekom vožnje.

"Naš puristički, progresivni pristup kombinira jednostavnost funkcionalnih elemenata s emocionalnošću po kojoj je MINI poznat."

Oliver Heilmer, voditelj odjela MINI dizajna

DODATAK BOJE NA KROVU.

Naši MINI modeli uvijek su se isticali u masi, a MINI Countryman nije ništa drugačiji. Kontrastni krov dolazi u nekoliko karakterističnih opcija boja i uparen je s elegantnim dizajnom C-stupa. Otvaranje sivog staklenog krova jednostavno je dodirom na tipku, a automatski deflektor za vjetar osigurava pravu ravnotežu između slobode i udobnosti.

MINI Countryman - vanjština - krov
MINI Countryman - vanjština - svjetlo dobrodošlice

UVJEK STE DOBRODOŠLI.

Ulazak u vaš MINI Countryman uvijek je posebna prilika. Kada priđete svom MINI-ju ili ga napustite, postoji orkestracija dobrodošlice i odlaska koja odgovara vašem raspoloženju. To po izboru uključuje prednja i stražnja svjetla s tri različita svjetlosna potpisa koja se mogu odabrati, kao i opcionalnu projekciju logotipa sa suvozačevog i vozačevog retrovizora.